Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Cestovní a kulturní kancelář: Sídlo: - Litovel, náměstí Přemysla Otakara 754, tel.: 585342300.

Cestovní kancelář CK Bavi zajistí, nabízí a pořádá velký výběr zájezdů dle Vašich představ. Ať už relaxační či za sportem nebo zábavou. Cestovní kancelář: - dětské tábory a tábory pro rodiče s dětmi - turistické zájezdy - poznávací zájezdy - tuzemské a zahraniční wellness pobyty - tuzemské a zahraniční pobytové a poznávací zájezdy ...

Regionální centrum Olomouc: -RCO1 je 7 podlažní administrativní objekt -RCO2 je 20 podlažní administrativně-obchodní objekt -krátkodobé nájmy-salonky, společenský sál, kongresové centrum -dlouhodobé nájmy-nebytové plochy, reklamní plochy, anténní plochy -restaurace, jídelna, kavárna, bar. Pořadatelská agentura: -zajištění ...

-Poskytování technických služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Vydavatelské činnosti, ...

Tělocvičná jednota SOKOL Olomouc Oddíly: - TEAM-GYM - trampolína - cvičení rodičů a dětí - zápas řecko-římský a volný styl Nabízíme: - cvičební prostory k pronájmu. Ubytování: - pro studenty a studentky vysokých škol (centrum města, MHD, soukromí) Cvičení pro rodiče s dětmi Olga Skulová tel. 721950505 e-mail: ...

CKM Olomouc - služby v cestovním ruchu pro všechny věkové kategorie bez věkového omezení.

Cestovní kancelář: - zájezdy poznávací a pobytové. Zajišťuje: - vstupenky do divadel a na muzikály - jazykové kurzy a pobyty, služební cesty - zahraniční autobusové jízdenky - speciální programy pro skupiny dle požadavků - pojištění před cestou do zahraničí.

Cestovní kancelář. Zajištění: -ubytování -jízdenky, letenky -vstupenky -průvodcovství -incoming: -celá ČR -turisté z Maďarska, Holandska.

Cestovní kancelář a autobusová doprava: - pobytové a poznávací zájezdy.

Cestovní kancelář. Specializace: -letecké pobytové zájezdy -Řecko -Turecko -Bulharsko -Kypr. Prodejna: -Olomouc, třída 8.května 7, tel./fax:585224547 prodejna@akvila.cz

Pobočka. Restaurace. Služby, zajištění: -závodní stravování. -snídaně, obědy, svačiny. -catering. -pořádání konference, rauty, oslavy.

Kongresové, konferenční a výstavní služby

Cestovní kancelář: -zájezdy a pobyty vlastní dopravou, autobusem a letecky.

Cestovní kancelář: -zahraniční pobytové zájezdy -zahraniční poznávací zájezdy -tuzemské letní pobyty -daleké cesty a exotické cíle -lyžařské zahraniční zájezdy -tuzemské zimní pobyty.

Cestovní kancelář specializovaná nejen na Rakousko: - lyžování - turistika - cyklistika - inline - rafting - snowboarding - adrenalinove sporty - poznání apod.

Cestovní kancelář a agentura: - pobyty v České a Slovenské republice specializace na horské oblasti.

Cestovní kancelář: - zajišťuje příjezd turistů do Olomouckého kraje - lázeňské pobyty v celé ČR a SR - rezervační system. Turistika - informační zpravodajství pro cestovní ruch.

Cestovní kancelář: - pobytové, poznávací zájezdy tuzemské i zahraniční - zájezdy do Státní vídeňské opery, vánoční Vídeň - jednodenní zájezdy do Vídně na výstavy v Albertině - předprodej vstupenek na kulturní akce v rámci prodejní sítě TICKETPORTAL - zájezdy na poslední chvíli, exotika - pro skupiny zájezdy dle přání

Nabízím průvodcovské služby v českém i německém jazyce pro oblast: Olomouc a okolí, Kroměříž, Jeseníky, Brno, Znojmo, Mikulov.

Cestovní kancelář: - pobytové zájezdy (Itálie, Maďarsko, Rakousko, Slovensko, Polsko, Chorvatsko) - tuzemské zájezdy - poznávací zájezdy a pobyty (seznamovací, turistické, fit víkendy, cyklistické, víkendy pro nezadané, cesty za vínem, relaxační pobyty pro ženy atd.).

Cestovní agentura. Zájezdy: - lyžování, snowboarding, skialpinismus - sportovní - turistika, divoká voda, potápění, cykloturistika, via ferrata - poznávací. Prodej: - letenky - jízdenky.