Chaty a chalupy po celé České republice s možností ubytování. Zvolit si můžete luxusní chaty s wellness, horské chalupy, chaty s bazénem, levné chaty nebo chalupy vhodné na oslavu Silvestra. Využít lze možnost krátkodobého pronájmu nebo koupi objektu.

Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Hledáte klidné místo pro rekreaci? Potom nám dovolte představit Chatu U Popelků, která se nachází v obci Jiříkovice na Českomoravské Vysočině. Ubytování je vhodné zejména pro rodiny a skupinky přátel. Svou polohou je chalupa vhodná pro milovníky jak zimních tak i letních aktivit. Neváhejte a přijeďte nás navštívit. Budeme se na vás těšit.
Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Apartmány U Zlaté rybky
Apartmány U Zlaté rybky se nachází v obci Staňkov v překrásné přírodě Jižních Čech. V apartmánech najdete vše potřebné pro příjemné a pohodlné ubytování. Naleznete zde plně vybavenou kuchyň, obývací kout a koupelnu. Využít také můžete posezení na zahradě u ohniště s možností grilování a děti určitě ocení trampolínu či prolézačky.
Apartmány U Zlaté rybky
Pronájem - horská chalupa ideální pro dovolenou s dětmi

Pronájem chaty a chalupy. Chalupy a chaty k pronajmutí v České republice a na Slovensku.

Geodetické práce. Stavební práce. Ubytování - Chalupa na Souvrati

Ubytování: -18x dvoulůžkových -4x třílůžkových -2x čtyřlůžkových pokojích. Každý pokoj má vlastní sprchu a WC. Restaurace s dominantou krbu v průčelí Vás přímo obejme svojí pohodou.

Nabízíme osobně prověřené hotely, penziony, chaty a chalupy pro ubytování a pro rodinnou dovolenou v jižních Čechách na Šumavě, Lipně, Orlíku a v ostatních rekreačních oblastech ČR. V nabídce jsou i horské hotely, penziony chaty a chalupy pro zimní pobyty. Objednávky on-line.

Rekreační zařízení. Ubytování, chata.

Ubytování v chatě na Babyloně. 3 ložnice po dvou lůžkách. Chata je kompletně vybavená.

Ubytování: -pro rodiny ve 4lůžkových chatkách -sociální zařízení je společné -k dispozici je občerstvení -půjčovna lodí, šlapadel a sportovních potřeb.

Ubytování na jižním svahu obce v Krkonoších (oblast Pec pod Sněžkou). Chata je provozována celoročně, má kapacitu 30 míst ve dvou až pětilůžkových pokojích.

Sportovní zařízení Aqua centrum: - bazény, sauny, masáže, plavecká škola, potápění, aquaerobic, plavecký oddíl Venkovní sportoviště: - travnaté hřiště, škvárové hřiště, atletické sektory, hřiště házené, volejbalové kurty, tenisové kurty Vnitřní sportoviště: - tělocvična, Judo, stolní tenis, sál pro aerobic, ...

Ubytování v rekreační oblasti. K dispozici jsou 3-4lůžkové pokoje, apartmán, kuchyňka, TV/SAT a zastřešený zahradní gril. Půjčovna - SKI sport Lachman Kosmetické studio A

RANČ ROVNÁ. Kategorie: -ranč s celoročním ubytováním: -kapacita 120 lůžek - 4lůžkové chatky. Možnost karavanu nebo vlastního stanu. Pohostinství: -restaurace, bar. Možnost stravování - plná penze nebo polopenze. Vybavení objektu: -hřiště na nohejbal, volejbal, tenis -kuželky -letní terasa, venkovní udírna, ohniště. ...

Ubytování, rekreační areál: - chata - hlavní budova - okály - dřevěné chatky - mobilní domy - karavany - stany. Stravování: - možnost plné penze nebo polopenze v restauraci. Sportovní vyžití: - tenis - bazén - volejbal - minigolf - ping-pong - pláž - rybaření.

Jizerské hory, vhodné místo pro Vaše ubytování. Skvělé zážitky v Jizerských horách na chatě Bajama Bedřichov. -ubytování ve 12 pokojích -domácí česká kuchyně -wi-fi připojení zdarma -letní terasa s grilem, ohniště -prolézačky a pískoviště pro děti -servis na kola i lyže

Nabízíme ubytování na zrenovované chalupě u řeky Berounky v Západních Čechách, na okraji obce Liblín. Lesy a stráně na soutoku řeky Berounky a Střely. 2 ložnice, obývací pokoj s kuchyní a koupelnou. Zahrada s nadzemním bazénem a zahradním krbem.

Služby: -ubytování ve čtyřlůžkových chatkách -restaurace.

Rybolov zdarma v tomto rybníku je povolen klientům ubytovaným v objektech Strmilovského šachového klubu po dobu jejich pobytu nebo pro sponzory Strmilovského šachového klubu. U rybníka je tábořiště s maringotkou, ohniště a místo k zaparkování auta.

AUTOCAMP Jinolice Ubytování, kemp, camp, autokemp, autocamp, chatky. Kapacita ubytování: 11 pětilůžkových chat 500 míst pro stany 50 míst pro karavany Stravování-restaurace. Vybavení areálu: Společné sociální zařízení, kiosky, restaurace, půjčovna sportovních potřeb, úschovna kol, veřejný telefon, ...

Rekreační zařízení. Chata, ubytování. Celková kapacita cca 90 lůžek.

Chata na Špici - ubytovací služby - stavební činnost

Služby: -ubytování v chalupě na Šumavě.

Ubytování ve známém rekreačním letovisku Sloup v Čechách ihned naproti koupališti.