Chaty a chalupy po celé České republice s možností ubytování. Zvolit si můžete luxusní chaty s wellness, horské chalupy, chaty s bazénem, levné chaty nebo chalupy vhodné na oslavu Silvestra. Využít lze možnost krátkodobého pronájmu nebo koupi objektu.

Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Hledáte klidné místo pro rekreaci? Potom nám dovolte představit Chatu U Popelků, která se nachází v obci Jiříkovice na Českomoravské Vysočině. Ubytování je vhodné zejména pro rodiny a skupinky přátel. Svou polohou je chalupa vhodná pro milovníky jak zimních tak i letních aktivit. Neváhejte a přijeďte nás navštívit. Budeme se na vás těšit.
Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Apartmány U Zlaté rybky
Apartmány U Zlaté rybky se nachází v obci Staňkov v překrásné přírodě Jižních Čech. V apartmánech najdete vše potřebné pro příjemné a pohodlné ubytování. Naleznete zde plně vybavenou kuchyň, obývací kout a koupelnu. Využít také můžete posezení na zahradě u ohniště s možností grilování a děti určitě ocení trampolínu či prolézačky.
Apartmány U Zlaté rybky
Služby: -ubytování v chalupě na Šumavě.

Ubytování ve známém rekreačním letovisku Sloup v Čechách ihned naproti koupališti.

Masarykova chata na Šerlichu Ubytování-penzion: -celoroční -40 lůžek-2KW, 2A4, KW na patře, luxusní apartma, společenská místnost s televizí, jídelnou a kavárnou, zahrada, terasa, parkoviště, snídaně, ostatní strava na objednávku. Stravování-restaurace.

Rybník AMERIKA, který má rozlohu dva hektary se nachází cca 2 km severně od Strmilova. Rybolov zdarma v tomto rybníku je povolen klientům ubytovaným v objektech Strmilovského šachového klubu po dobu jejich pobytu nebo pro sponzory Strmilovského šachového klubu. Doba lovu: Od 1. 4. – 30. 10., 7:00 - 22.00 hod., nejsou stanoveny žádné míry nebo ...

Široká nabídka ubytování v atraktivním prostředí. Objekty jsou zajímavé především pro skupiny, kterým poskytujeme výhodné podmínky a velké slevy. Většinou zaručujeme, že skupina bude mít soukromí a celý objekt plně k dispozici. Podstatnou část objektů zaujímají prostory sloužící ne k ubytování, ale ke trávení volného času - tím jsou vytvořeny ...

Ubytování, stravování: -ubytování ve 2, 3 a 4 lůžkových pokojích, -v každém patře jsou umístěny sociální zařízení se sprchovými kouty a toaletami.

Nabídka celoročního ubytování. Kapacita chaty je 75 lůžek. Pokoje jsou dvoulůžkové až sedmilůžkové. K dispozici bar s kulečníkem, šipkami, televizí a společenskými hrami.

Ubytování, stravování, turistická jízdárna: - dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje, každý pokoj má sprchu, WC, TV se SAT

Ubytování, stravování: -sauna -vířivá masážní vana Whirlpool -šipky American Dart -kulečník Karambol.

Rekreační středisko Dopravák P.O.BOX 5 Buchlovice 687 08 Tel.: 608 048 258, 8:00 - 20:00 Email: rs.dopravak@seznam.cz

Ubytování, chalupa: -celková kapacita objektu je 14 lůžek na čtyřech pokojích s možností přistýlky -pokoj 1 -manželská postel, sklopná sedací souprava -pokoj 2 -2 samostatná lůžka dvoulůžkový gauč -pokoj 3 -2 samostatná lůžka, 1, 5lůžkový gauč -pokoj 4 -3 samostatná lůžka, 1, 5lůžkový gauč ...

Ubytování - restaurace Provozovatel: FISS Group, spol. s r.o. Nová 1355 688 01 Uherský Brod e-mail: fissgroup@seznam.cz

Ubytování: -chata -společná koupelna -společné WC -společné sprchy -společná kuchyňka -společná TV -venkovní posezení -ohniště -společenská místnost.

Ubytování v krásném koutě Svitavska ve Svojanově, okraj Českomoravské vrchoviny