Chaty a chalupy po celé České republice s možností ubytování. Zvolit si můžete luxusní chaty s wellness, horské chalupy, chaty s bazénem, levné chaty nebo chalupy vhodné na oslavu Silvestra. Využít lze možnost krátkodobého pronájmu nebo koupi objektu.

Apartmány U Zlaté rybky
Apartmány U Zlaté rybky se nachází v obci Staňkov v překrásné přírodě Jižních Čech. V apartmánech najdete vše potřebné pro příjemné a pohodlné ubytování. Naleznete zde plně vybavenou kuchyň, obývací kout a koupelnu. Využít také můžete posezení na zahradě u ohniště s možností grilování a děti určitě ocení trampolínu či prolézačky.
Apartmány U Zlaté rybky
Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Hledáte klidné místo pro rekreaci? Potom nám dovolte představit Chatu U Popelků, která se nachází v obci Jiříkovice na Českomoravské Vysočině. Ubytování je vhodné zejména pro rodiny a skupinky přátel. Svou polohou je chalupa vhodná pro milovníky jak zimních tak i letních aktivit. Neváhejte a přijeďte nás navštívit. Budeme se na vás těšit.
Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Ubytování: - chata Rozhled - centrum pro duševní a fyzické zdraví -kapacita 55 lůžek ve 2, 3 a 4 lůžkových pokojích, semináře zaměřené na rozvoj osobnosti, ozdravné pobyty pro děti i dospělé, skupiny i jednotlivce, KRNAP 1200 m.n.m. místo Ticha. Celoroční provoz se stravou masovou i vegetariánskou.

Horský penzion. Ubytování v kapacitě 542 lůžek ve 14 pokojích vybavených sprchovým koutem, TV, telefonem. Restaurace s dětským koutkem. V podkrovních místnostech k dispozici 2 učebny. Lyžařský vlek u objektu - večerní lyžování. Turistika, horská cyklistika. .

Rekreační středisko, ubytování, stravování: -2-6 lůžkové pokoje se společným soc. zařízením na patře -apartmán s třemi pokoji, devíti lůžky (3 palandy) a vlastní koupelnou s WC, TV a satelitem -jídelna, bar -velký sál s TV, velkoplošnou projekcí a profesionální diskotékou sloužící výhradně hotelovým hostům -hotelová ...

Horská chata Pražanka: -ubytování -stravování.

Ubytování. Horská chata Jídelna. Lyžařský vlek.

Horská chata. Ubytování: -2-4lůžkové pokoje -pokoje bez nebo s vlastním soc. zařízením Letní a zimní rekreační pobyty- stravování. Herna, dětský koutek Sjezdovka Bramberg-Hnědý Vrch - čtyřsedačková lanovka.

Ubytování v Krkonoších v lyžařském středisku Benecko.

Služby: - provoz rekreačního zařízení Chata Smetánka v Peci pod Sněžkou - provoz Pensionu 65 v Polici nad Metují Výroba: - UNIFORMY pro MP, bezpečnostní agentury - STEJNOKROJE lesnictví, myslivost, rybářství - PRACOVNÍ ODĚVY - OCHRANNÉ ODĚVY do čistých provozů - ODĚVY - NADMĚRKY

Chata. Penzion. Ubytování. Restaurace.

Turistická ubytovna: -kapacita ubytování: 15 lůžek a 4 pokoje, 2x3lůžka, 1x4lůžka, 1x5 lůžek. -všechny pokoje zařízené ve stylu apartmánu (sprchový kout, kuchyňka) -společenská místnost s kuchyňkou, -zahradní bazén (průměr 3, 5 m), venkovní ohniště a gril -koupání na jezeře Písečák cca 200 m -surfování cca 300 m ...

Máchovo jezero -Chatová osada Dobrota- -kapacita 45 osob -čtyřlůžkové chaty s vlastní terasou -stravování polopenze nebo plné penze Mnoho možností pro rodinnou dovolenou, víkendové pobyty, firemní a společenské akce, školní a sportovní pobyty.

Ubytování: -srubový, samostatný bungalov -apartmány. Areál: -bazén, koupaliště -možnost zapůjčení jídních kol -beach-volejbal -tenisové kurty -turistika, cykloturistika.

Kategorie: -rekreační středisko s celoročním ubytováním hotelového typu. Složení pokojů: -hlavní budova: -9 dvoulůžkových, sprcha, WC -4 třílůžkové, sprcha, WC -5 čtyřlůžkových, sprcha, WC -1x chatka - dvě ložnice se 7 lůžky. Restaurace. Venkovní bazén.

Rekreační středisko: -7 rekreačních čtyřlůžkových chatek -ubytování v budově 3 pokoje po třech a 2 po čtyřech lůžkách sociální zařízení v budově, teplá voda, společné WC** muži, ženy -možnost stravování pro ubytované v jídelně, jednotné menu, další občerstvení v restauraci v ...

Kategorie: -rekreační zařízení s ubytováním především v létě a zimě. Vybavenost objektu: -restaurace, jídelna pro hromadné stravování. Složení pokojů: -kapacita 220 lůžek.

Ubytování: - chata, penzion (pension) - kapacita 32 lůžek - sociální zařízení na pokojích. Služby: - sauna - posilovna - půjčovna horských kol - hřiště na volejbal - stolní tenis - biliar, šipky. Restaurace. Bar. Posezení u krbu. Pořádání svatebních hostin a jiných oslav. Vhodné pro hromadné pobyty a školní akce.

Rekreační středisko: -7 rekreačních čtyřlůžkových chatek -ubytování v budově 5 pokojů po třech a čtyřech lůžkách sociální zařízení v budově, teplá voda, společné WC** muži, ženy -možnost stravování pro ubytované v jídelně, jednotné menu, další občerstvení v restauraci v areálu -půjčování ...

Stylová chalupa v předhůří Šumavy s možností cykloturistiky a lyžování: -ubytování pro pro 30 osob -5 apartmá s koupelnou a kuchyní.

Rekreační zařízení s celoročním ubytováním. Služby: -rekreační ježdění na koni a výcvik pro začátečníky -výcvik ve stylu western -jezdecké kurzy -dětské tábory, školní výlety s programem -léčebné ježdění na koni, hiporehabilitace. Chov koní: -Český teplokrevník, Plnokrevnící, Quarter Horse, Apalluza. Služby pro chovatele: ...