Chaty a chalupy po celé České republice s možností ubytování. Zvolit si můžete luxusní chaty s wellness, horské chalupy, chaty s bazénem, levné chaty nebo chalupy vhodné na oslavu Silvestra. Využít lze možnost krátkodobého pronájmu nebo koupi objektu.

Apartmány U Zlaté rybky
Apartmány U Zlaté rybky se nachází v obci Staňkov v překrásné přírodě Jižních Čech. V apartmánech najdete vše potřebné pro příjemné a pohodlné ubytování. Naleznete zde plně vybavenou kuchyň, obývací kout a koupelnu. Využít také můžete posezení na zahradě u ohniště s možností grilování a děti určitě ocení trampolínu či prolézačky.
Apartmány U Zlaté rybky
Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Hledáte klidné místo pro rekreaci? Potom nám dovolte představit Chatu U Popelků, která se nachází v obci Jiříkovice na Českomoravské Vysočině. Ubytování je vhodné zejména pro rodiny a skupinky přátel. Svou polohou je chalupa vhodná pro milovníky jak zimních tak i letních aktivit. Neváhejte a přijeďte nás navštívit. Budeme se na vás těšit.
Chalupa U Popelků - ubytování na Českomoravské Vysočině
Chata Ramzovské sedlo nabízí k pronájmu: -chata s celoročním ubytováním hotelového typu: -pokoje 2, 3 a 4 lůžkové - vlastní sprcha, WC, TV za poplatek. Vybavení objektu: -restaurace, jídelna -stolní fotbal -tenisové kurty -sauna -fitcentrum -vyhřívaný krytý bazén.

Penzion U Školy poskytuje celoroční ubytování: - 3x 2-3 lůžkový pokoj - 1x apartmán s kuchyňkou - wifi, TV, SAT - parkoviště. Sportovní vyžití: - lyžování - turistika.

Horská chata Eliška nabízí - 5 apartmánů - každý apartmán má vlastní WC s koupelnou, vybavenou kuchyňku, TV.

Chata Orbea: - ubytování - chata - malebné Jeseníky.

Bližňák Marek poskytuje ubytování: -samostatná chaloupka s kapacitou 3+1 -sociální zařízení -samostatná vybavená kuchyňka -vlek s osvětlením 300 m -ceny od 300-600, -Kč osoba/noc.

Chata Čertovy kameny poskytuje ubytování: - kapacita 38 lůžek - stravování ve vlastní restauraci. - rekreace, sportovní vyžití.

Chata Červenohorské Sedlo: - ubytování - restaurace - 67 lůžek - ubytování celoročně.

Společnost Bonera, s.r.o. zajišťuje provoz sedačkové lanovky z Ramzové na Šerák a zpět a provoz lyžařských vleků v lyžařském areálu RAMZOVÁ. Chata Jiřího na Šeráku + restaurace tel. kancelář: +420 584 411 821 Penzion MAX + restaurace tel.: +420 583 230 077 Chata U lanové dráhy + restaurace tel.: +420 583 230 077

Jiří Škurek poskytuje pronájem - rekreační chaty - chalupy Databáze - ubytování v rekreačních chatách po ČESKÉ REPUBLICE - stylové chalupy k pronájmu

Turistická chata Švýcárna nabízí ubytování v Jeseníkách: - cykloturistika - běžecké lyžování - lyžování, lyžařské kurzy.

Ing. Petr Vyhlídal poskytuje ubytování v Chaloupce Viki: - ubytování je maximálně pro 8 osob ve 3 samostatných ložnicích ( 2x2lůžková, 1x4lůžková ).

Chalupy pod Pyšnou loukou poskytuje ubytování v chalupách a roubenkách.

Lubomír Kolba: - práce s motorovou pilou. - zámečnictví. - výškové práce. - tesařské a pokrývačské práce. - pronájem horolezecké stěny. - pronájem rekreační chaty.

Ing. Jaromír Vavrouch pronajímá chalupu na Malé Morávce v Jeseníkách. Také se specializuje na účetnictví: - zpracování účetnictví - daňová evidence

Ubytování Mlýn zajišťuje celoroční ubytování: - 4 zrekonstruované apartmány o celkové kapacitě 17 míst se sociálním zařízením - 2 chatky každá pro 4 osoby - 2 přívěsy každý pro 4 osoby - autokemp - možnost stravování v hotelu naproti kempu.

SKI PROSPORT s.r.o. je lyžařský areál zajišťující ubytování: - horská chata Sokolka.

Chata Paprsek nabízí ubytování: - pokoje 9/2, 6/3, 3/4 - na každém pokoji TV, WC, sprchový kout - restaurace 70 míst - jídelna 40 míst pro hotelové hosty - terasa 60 míst - zahrádka 50 míst - 2 vleky v blízkosti chaty.

Restaurace U Jezera poskytuje služby ubytování a pohostinství: - pronájem chalupy - pronájem rezidence

Ubytování: - horská chata - kapacita 23 lůžek-9 pokojů (2-4 lůžka) - na pokojích topení, teplá voda - k dispozici 5x WC a 5X sprcha, telefon, TV+SAT, bufet -společenská místnost s krbem a barem pro 30 osob - stravování-formou polopenze. Lyžařský areál: - vlek dlouhý 800m přímo u chaty - denně upravovaná sjezdovka - ...

Chata U Tetřívka: - kapacita 43 lůžek - dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje - možnost stanování, vaření vybavená kuchyň s jídelnou - parkování - tělocvična, klubovna, úschovna kol, lyží, kočárků - zahrada hřiště, posezení, ohniště

Pavel Vaverčák poskytuje ubytování v roubené chalupě.

SKIING s.r.o. provozuje lyžařský areál a rekreační osadu: - Penzion Svatý Martin, - Chata Pod křížem.

Horská chaloupka poskytuje ubytování v malebném prostředí v Bělé pod Pradědem.

Chalupa Adolfovice poskytuje ubytování ve dvou apartmánech: - Apartmán Mlynářský a Apartmán Selský, ke kterým spolunáleží dva dvoulůžkové pokoje. V chalupě se nachází celkem 5 ložnic, 2 kuchyně, 2 obývací pokoje, 3 WC a 2 koupelny.