Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Restaurace, penzion, pension: -pořádání společenských a rodinných akcí -večírky -oslavy -možnost hudby a tance -poctivá česká kuchyně -příznivé ceny -bezproblémové parkování

Ubytování: -apartmány (4-6 osob) -kapacita 16 osob -garsoniéra pro 1-2 osoby (možnost dlouhodobějšího pronájmu)

Penzion, ubytování. Stylový rodinný penzion v centru staré části Příbrami nabízí: -1, 2 a 3 lůžkové pokoje WC, sprcha, TV, satelit některé pokoje s terasou -možnost dlouhodobého ubytování -apartmány s kuchyňkou a terasou -parkování ve dvoře -salónek k pronajmutí (nejen pro ubytované hosty).

Farma Ztracenka nabízí ubytování na farmě a zážitky na farmě. Jsme občanské sdružení, které si dalo za cíl představit život na vesnické farmě všem, kteří chtějí zapomenout na uspěchanost dnešní doby. Staňte se načas farmářem a relaxujte v přírodě.

Služby: - zakázková kovovýroba. Penzion a restaurant u Lochmanů.

Ubytování, penzion: - kapacita 129 míst - 12 dvojlůžkových pokojů - 25 trojlůžkových pokojů - 6 pětilůžkových pokojů

Klidná lokalita obklopena brdskými lesy.Apartmány s vl.vchodem, dvou-čtyřlůžkové pokoje.Vybavené kuchyňky, jídelna, salonek s krbem, Sauna.Altány s krby v zahradě.Uzamčené parkování u objektu.Půjčovna a úschovna kol.Stolní tenis, venkovní závěsné ruské kuželky, houpačky.Bezbariérový přístup.Vhodné pro firmy, cyklisty, rodiny s dětmi, rodiné a ...

Ranč Hořovice - jezdecký klub, restaurace a penzion.

Ubytování. Prodej, maloobchod: - živá vazba - umělé květiny - semena - zahradnické nářadí - hnojivo.

Hotel. Ubytování: -30 lůžek apartmány s příslušenstvím, televizorem, satelitem, telefonem. Restaurace.

Restaurace a penzion Nad Hradem: - stylová formanka pro 50 osob - samostatný salonek pro 50 osob - nostalgická kavárna pro 10 osob - zahradní restaurace pro 60 osob Ubytování: - luxusní dvoulůžkový apartmán v podkroví - 4x dvoulůžkový pokoj s příslušenstvím - možnost parkování v objektu

Restaurace. - ubytování - stěhování bytů, kanceláří a trezorů - sušení řeziva pro truhláře.

Ubytování: - 3 pokoje, - společné sociální zařízení.

Pension: -ubytování ve 2 a 4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha).

Penzion Bedrč - moderní ubytování 4 kilometry vzdálené od Benešova směr Sázava. 6 pokojů a 4 apartmány, vkusný bar, parkování pro hosty penzionu, nádherné okolí. Pořádání firemních akcí, workshopů, zábav a svateb...to vše a mnohem víc na Vás čeká při pobytu v Penzionu Bedrč č.p.14

Restaurace. -salonek. -letní terasa. Ubytování. Pension.