Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion: -ubytování v rodinném prostředí u rybníka -1, 5 km od zámku Konopiště, 38 km od Prahy -v blízkosti golfový areál -vyjížďky na koních -možnost rybolovu, vyhlídkových letů -grilování -k dispozici lodičky, jízdní kola a bazén.

Penzion: -ubytování v čisté přírodě Brd* v soukromém penzionu -2 vybavené kuchyně -možnost cyklistických výletů.

Penzion: -5 dvojlůžkových a 2 jednolůžkové pokoje se sociálním zařízením -penzion se nachází asi 500m od firmy ŠKODA AUTO.

Penzion: -ubytování pro 50 osob v pokojích s vlastním sociálním zařízením -stravování v celoročně otevřené restauraci -možnost pořádání svateb, firemních akcí, rodinných oslav.

Penzion, rekreační zařízení: - školení, - kurzy, - oslavy.

Penzion Bar Ve Mlýně: -ubytování ve dvou patrech -v přízemí budovy se nachází bar s kulečníkem a šipkami -snídaně a večeře v baru.

Penzion: -ubytování. Restaurace: -svatební hostiny do 40 osob -taneční parket, zahradní terasa -výborná kuchyně.

Penzion, rekreační a školící zařízení. Ubytování: - 28 lůžek, 10 pokojů s příslušenstvím.

Služby: -součástí je informační centrum -jediný penzion, který se nachází mimo uzavřenou část obce -vlastní parkoviště -2 dvoulůžka -3 třílůžka -nadstandartní vybavení.

Penzion U Dvou čápů: -kapacita 33 lůžek.

Ubytování v penzionu. K dispozici jsou pokoje a apartmány s vlastním WC.

Ubytování v soukromí bez poskytování služeb: -kapacita 8 lůžek.

Služby: -ubytování v soukromí ve Voticích -k ubytování nabízíme 8 pokojů -dvoulůžkové a třílůžkové s možností přistýlky, s televizí a samostatným sociálním zařízením, přopojení na internet -v případě potřeby je k dispozici společná kuchyňka -snídaně -parkování v uzavřeném prostoru -připojení na internet-wifi, satelit.

Penzion: -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích -stravování v okolních restauracích -možnost ubytování pro firmy -bezbarierový přístup pro tělesně postižené.

Penzion: -ubytování -stravování. Kurzy jízdy na koních.

Penzion - kapacita 6 lůžek - 3 dvoulůžkové pokoje Restaurace - kapacita 30 lidí - pořádání firemních akcí, svateb, narozeninovích oslav