Vinárna a penzion U Langrů
Vinařství a penzion Červinka
Ubytování na statku, Šardice
Penzion Leona
Hotel Dobruška

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Lázeňský hotel **** - ubytování - lobby bar - bazén - whirpool - sauna. Restaurace - hotelová terasa kapacita 40 hostů.

Hotel****: -ubytování -15 dvoulůžkových pokojů, 2 apartmá, 4-5 přistýlek -vybavení-WC, vana, TV, SAT, WIFI v recepci zdarma -restaurace, bufet, teplá a studená jídla, minibary -nekuřácký hotel, kouření v atriu -trezor na pokoji zdarma -možnost zajištění stravování a lázeňské léčby.

Hotel**: - ubytování - stravování. Hotel GEJZÍR Karlovy Vary Vám poskytne ubytování v jedné z nejkrásnějších částí města, obklopen lázeňskými lesy a parky, uprostřed tenisového areálu se 14 tenisovými dvorci a s přilehlou tenisovou halou se dvěmi dvorci. V hotelu nabízíme ubytování v sedmnácti dvoulůžkových pokojích s možností ...

Hotel****: -ubytování Restaurace. Vinárna.

Hotel - ubytování - 18 dvoulůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením - 4 apartmány - léčebné procedury.

Hotel: -17 pokojů, 43 osob -koupelna se sprchovým koutem a WC -satelitní TV -lednice -trezor -telefon -parkoviště u hotelu -apartmány -jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje.

Komfortní ubytování v Nových Hamrech, 60 lůžek, špičkové služby. Vybavení pokojů hotelu: wi-fi internet, TV-sat, přistýlka, koupelny se sprchovými kouty, podzemní garážové parkování. Restaurace. Penzion.

Ubytování, služby: - horská chata - restaurace

Hotel, ubytování. Wellnes. Služby: -masérské -rekondiční -regenerační.

Penzion: - ubytování -10x dvoulůžkový pokoj -2x jednolůžkový pokoj -1x čtyřlůžkový pokoj -2x apartmán. - vybavení pokojů: -TV, WC, sprcha -bezbariérový přístup -WIFI v místě -vlastní uzamykatelné parkoviště.

Ubytování, služby: - penzion - restaurace

Penzion Ehila - ubytování v apartmánech - wellness studio.

Penzion: -ubytování s celkovou kapacitou 15 míst -ubytování ve 2, 3, 4 lůžkových pokojích -každým pokoj má své vlastní příslušenství (WC, sprcha), mini-bar, TV, SAT -restaurace -venkovní posezení, terasa -vhodné pro pořádání rodinných oslav, svateb, firemních večírků.