Vinárna a penzion U Langrů
Vinařství a penzion Červinka
Ubytování na statku, Šardice
Penzion Leona
Hotel Dobruška

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Restaurace. Penzion: - ubytování se snídani - apartmány - dvoulůžkové, třílůžkové a jednolůžkové pokoje se sociálním zařízením. Wifi zdarma. Parkoviště u penzionu. Půjčovna: - motocykly - jízdní kola.

Hotel Riviera: -ubytování -bungalovy . Restaurace. Night club. Terasa. Půjčovna loděk, horských kol. Vodní sporty. Jízda na koni. Wifi připojení. Hotelová pláž. Bazén. Sauna. Bowling. Masáže. Možnost školení, konferencí. Zahradní altán s grilem.

Hotel****: -ubytování -luxusní apartmány -stravování -wellness -finská sauna -whirlpool -aqua aerobic -infra sauna -turecká parní lázeň -bazén -tělové SPA zábaly. Poskytování komplexní lázeňské péče. Hotelová činnost.

Hotel: -ubytování, stravování -restaurace -zahradní restaurace -8 pokojů vybavených sociálním zařízením -2 třílůžkové pokoje -6 dvoulůžkových pokojů -parkoviště u hotelu. Letní i zimní turistika. Sportovní vyžití.

Penzion, pension. Nabízíme levné kvalitní ubytování pro deset až dvanáct osob, ve dvoulužkových pokojích, k dispozici lednice TV a mikrovlnná trouba. Ubytování je vhodné též pro dlouhodobější pobyty, např. pro osoby přechodně pracující v Karlových Varech. Penzion se nachází pět minut chůze od zastávky městské hromadné dopravy. V obci Březová na ...

Ubytování: - penzion Café Restaurant Rič Bečov nad Teplou, nám. 5. května 24

Hotel**** -ubytování -restaurace -kavárna -lobby bar -swimming pool -fitness centrum -konferenční místnosti -kryté garáže.

Ubytování v soukromí uprostřed lázeňského trojúhelníku. Penzion: - 7 dvoulůžkových pokojů. Vybavení pokojů: - televizor, wifi, ručníky, osuška, lednice.

Ubytování -celková kapacita 10 osob -2 a 3lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením Biofarma Chov: -ovce -kozy Mlékárna - kozí sýry, mléko, tvaroh. Prodej: - jehněčí maso - čerstvé bylinky - sirupy - marmelády.

Penzion. Hostinská činnost. Ubytování se snídani. Restaurace. Sportovní vyžití v okolí.

Ubytování -kapacita 32 lůžek - 2 x 3-lůžkový apartmán - 4 x 4-lůžkový apartmán - 2 x 5-lůžkový apartmán - kuchyňka, wc a sprcha v každém apartmánu moderní komfortně vybavené apartmány s TV, Wi-fi zdarma - společenská místnost s TV a seminární technikou, dětský koutek, pinčes, šipky - sauna - lyžárna s vyhříváním ...

Rodinný penzion: -ubytování ve 2 -4 lůžkových pokojích -celková kapacita 40 lůžek -v každém pokoji kuchyňka -snídaně -parkoviště -společenská místnost s kachlovými kamny -TV/SAT -internet -jídelna -lyžárna -kolárna.

Hotel - 28 pokojů kategorie Comfort - 5 pokojů kategorie Lux - 2 pokoje kategorie Apartments - 1 pokoj kategorie Presidential Apartment Všechny pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, televizorem se satelitním příjmem, rádiem, minibarem, trezorem, ...

Hotel **** -kapacita 25 pokojů -2 jednolůžkové pokoje -13 dvoulůžkových pokojů STANDART -5 dvoulůžkových pokojů COMFORT -4 APARTMÁ -1 SUITE PRESIDENT léčebné proceduryvybavení pokojů -koupelny se sprchovým koutem nebo vanou a doplňky -telefon s přímou volbou -televizor se satelitním příjmem -radio -minibar ...

Penzion - kapacita 25 lůžek - snídaně - parkování - venkovní posezení gril, možnost opékání. Zajištění služby golfových trenérů, rezervaci hracích časů, rezervace tenisového kurtu nedaleko penzionu. Výlety mikrobusem. Masérské, kosmetické, pedikérské služby.