Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Ubytování v Beskydech v apartmánech pro 2, 4 nebo 8 osob se zahradou a společenskou místností. Upřednostňujeme pronájem celého objektu.

Služby - ubytování v apartmánech.

Ubytování: - hotel - chatky s vlastním sociálním zařízením vhodné pro rodiny s dětmi, skupiny. Wellness procedury: - masáže, zábaly - pivní, vinné lázně - hydromasážní koupele. Restaurace.

Ubytování pro 10 osob ve dvou čtyřlůžkových a jednom dvoulůžkovém pokoji. K dispozici je kuchyňka a TV koutek. Wifi připojení zdarma

Rekreační středisko Relaxa. Adrenalinové aktivity. Chata - ubytování až pro 95 osob. Složení pokojů: - dvoulůžkové až sedmilůžkové. WC a sprchy jsou vždy pro několik pokojů společné. Bar, venkovní terasa s grilem. K dispozici: - venkovní bazén se slanou vodou - hřiště na plážový volejbal - dvě víceúčelová asfaltová ...

Rekreační středisko. Adrenalin park. Sezóna nonstop. Chata - ubytování až pro 53 osob. Složení pokojů: - dvoulůžkové až šestilůžkové. Vnitřní vyhřívaný bazén, sauna. V objektu je jídelna a salónek. Zapůjčíme sportovní vybavení. Adrenalin park: - lanové centrum - armygame. Skiareál - lyžařské středisko.

Ubytování v horské chatě - dvoulůžkové až čtyřlůžkové apartmány s vlastní kuchyňkou. SKI areál přímo u budovy - 2 vleky, večerní lyžování.

rodinný hotel Garni v podhúří Jeseníků nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích v prvorepublikovém stylu. Součástí hotelu je i hotelová restaurace.

Ubytování pro 4 osoby v apartmánu s krbem v Beskydech na hřebenu Bílého kříže. Vlastní kuchyně a jídelní kout.

Ubytování v penzionu ve dvou a třílůžkových pokojích a pěti zařízených apartmánech pro 4 až 6 osob. Na pokojích vlastní sociální zařízení a připojení k Wi-fi. Penzion má vlastní wellness - whirpool, bazén a saunu. Stravování v restauraci.

Rekreační horská chata vhodná pro rodiny s dětmi i sportovní soustředění. Kapacita objektu 24 lůžek. V blízkosti sjezdovka.

HOSTINEC VE DVOŘE - pivovar - restaurace - penzion, ubytování.

Provoz restaurace se salonkem a zahrádkou. Ubytování s kapacitou 22 lůžek v 8 pokojích.

Ubytování v chatách Medvědí skála, Vlčí doupě, Orlí hnízdo a Jezevčí Brloh v Beskydech. Součástí každé chaty je i vlastní wellness s finskou saunou a vířivkou.

Levné a čisté dlouhodobé nebo krátkodobé ubytování pro zaměstnance, cizince, turisty nebo studenty nedaleko centra Ostravy.

Penzion v centru Frýdku-Místku. Ubytování v jedno, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích se snídaní ve formě bufetu. K dispozici konferenční místnost pro porady a prezentace.

Nabízí komfortní ubytování v osmi klimatizovaných pokojích. Pokoje jsou s dvoulůžkem, kuchyňským koutem a vlastním sociálním zařízení. V některých pokojích je i možnost přistýlky a domácí zvířata jsou zde povolena za poplatek.

Rekreační areál nedaleko Vítkova s možností pořádání svateb, rodinných oslav a firemních akcí. Zajištění ubytování ve vilce, chatce nebo hlavní budově. Součástí areálu je restaurace, zajištění občerstvení a cateringu.

Hotel s kapacitou 19 dvoulůžkových pokojů, 1 apartmán. Přípojka na internet ADSL 4096/256 kb/s, bezdrátové připojení WIFI síti, parkoviště, zahrádka 60 míst, v blízkosti dětské hřiště a restaurace.

Ubytovna s patnácti pokoji a apartmánem se společným sociálním zařízením. K dispozici je kuchyňka a klubovna s televizí a s možností posezení.

Restaurace a Blue´s bar. a penzion s moderně vybavenými pokoji v srdci Jeseníků. Parkování pro ubytované hosty zdarma.

Služby: - hotel - restaurace - Spa - golf