Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Nabízíme ubytování v blízkosti Ostravy v jednolůžkovém, dvoulůžkových pokojích a luxusně zařízeném apartmánu. Penzion s restaurací a wellness naleznete na okraji města Rychvald s venkovní terasou na posezení, udržovanou zahradou s koutkem pro Vaše ratolesti. V okolí je mnoho rybníků, v létě spoustu rozkvetlých luk, cyklistické cesty pro nenáročné.

Apartmány Beskydy s.r.o. poskytují ubytování: - Chaloupka na stráni - Chaloupka u řeky - Kamenná stráň - Coolna

Ubytování v hotelu s kapacitou 111 lůžek.k Dispozici pokoje typu STANDART, které jsou 2, 3 a 4 lůžkové s možností zapůjčení lednice. Pokoje LUX se 2, 3 a 4 lůžky včetně lednice, trezoru) a s kompletním sociálním zařízením a televizí.

Soukromé ubytování na vybavených chatách ve Lhotce u Frýdku - Místku s kapacitou od 4 do 10 osob, cena do 200kč osoba noc.

Soukromé ubytování v centru Karviné nedaleko lázní. Vhodné pro studenty, rodinné a pracovní kolektivy. Půjčovna kol. Ubytování bez snídaně.

Restaurace: - stravování - denní menu, speciality, pizza. Penzion: - ubytování - 3 dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením Vinárna - salónek: - kapacita 32 osob - vhodné pro konání svateb, rodinných oslav, firemních večírků. Letní zahrada s dětským koutkem.

Restaurace nabízí posezení pod staletými trámy z roku 1787.Nabízíme domácí kuchyni, nebo Vás pohostíme chlazeným čepovaným pivem, nealkem, kávou, čajem a dalšími produkty z našeho sortimentu.K dispozici je salónek pro 24 osob, nebo sál s kapacitou 50 osob. Zabavit se můžete šipkami, fotbálkem, nebo u stolního tenisu.

Ubytování v chatě. Vhodné pro turistické kurzy, výjezdy zájmových kroužků, adaptační pobyty apod.

Hotel, restaurace. Ubytování: - dva apartmány - 14 dvoulůžkových pokojů. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním WC, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, SAT, TV . Každý pokoj je připojen k vysokorychlostnímu internetu. Další služby: - pořádání firemních a soukromých oslav, večírků, školení, prezentací - k dispozici je salónek s ...

Restaurace a penzion U námořníka v srdci Hukvald. Restaurace s téměř dvacetiletou tradicí nabízí svým hostům zejména masové speciality připravované před očima hostů na otevřeném ohništi, které je součástí interiéru. Jídelní lístek pravidelně doplňuje Sezónní a Denní nabídka, vhodné rovněž pro rodinné či firemní oslavy. Nabízí také catering. Služby ...

Ubytpvání v penzionu v klidném prostředí, uzavřeném areálu a to jen 5 km od města Bohumín, 4 km od města Orlová. Další info : www.penzion pepa@snadno.eu

Penzion. Ubytování: -18 osob. Pokoje: -jednolůžkové až čtyřlůžkové. Na patře: -kuchyň -wc -koupelna (zvlášť pro ženy a muže). V okolí koupaliště s minigolfem, bowling, fotbalový stadión, in-line areál.

Ubytování Soběšovice u Žermanické přehrady. Pobyt ve dvou až čtyřlůžkových pokojích. K dispozici je wellness s finskou saunou, parní lázní a vířivou vanou nebo dětské hřiště. pro dospělé beach volejbalové kurty a multifunkční hřiště Rehabilitační, sportovní a restaurační služby.

Ubytování v centru Ostravy: -jedno, dvou až čtyřpokojové apartmány -naprosté soukromí -kapacita 36 lůžek. Vybavení: -kuchyň -sociální zařízení -ložnice -obývací pokoj -televize -lednice -možnost připojení k internetu -možnost samostatného vaření -telefon. V blízkosti restaurace.

Restaurace, pohostinství. Ubytování, penzion.

Areál poskytuje ubytování ve tříhvězdičkovém hotelu, apartmánech a 11 srubech. Každá ubytovací kapacita má své vlastní sociální zařízení. Součástí areálu je i restaurace