Vinárna a penzion U Langrů
Vinařství a penzion Červinka
Ubytování na statku, Šardice
Penzion Leona
Hotel Dobruška

Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Areál poskytuje ubytování ve tříhvězdičkovém hotelu, apartmánech a 11 srubech. Každá ubytovací kapacita má své vlastní sociální zařízení. Součástí areálu je i restaurace

Ubytování, stravování, občerstvení

Ubytování v horské chatě. Kapacita objektu je 64 míst ve tří a čtyřlůžkových pokojích se stravováním. Možnost pořádání oslav, firemních akcí, školních zájezdů.

Ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích. Restaurace s možností pořádání rodinných a firemních akcí s kapacitou až 60 o osob.

Penzion s okrasnou zahradou a venkovním bazénem, dětským hřištěm, whirpool a infrasaunou. Dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením.

Rodinný penzion, ubytování Beskydy v blízkosti sjezdovek.

Rodinný penzion v Beskydech. K dispozici 4 apartmány o kapacitě 16 lůžek. Restaurace pro ubytované hosty. Možnost pořádání oslav.

Penzion - ubytování: -10 osob, 4 pokoje. Restaurace - stravování Tenis - devět antukových venkovních dvorců. Inženýrská činnost.

Hotel. Služby: -ubytování. -restaurace.

Ubytovna - 1 třílůžkový pokoj - 1 pětilůžkový pokoj se společeným sociálním zařízením a vybavenou kuchyňkou Stavební firma - rodinné domy na klíč - zateplování objektů - montáž plastových oken Prodej - malířské, zednické a zahradní nářadí - barvy, laky - drobné stavební materiály - fasádní barvy, omítky

Rekreační středisko BUDOUCNOST spol. s.r.o. poskytuje ubytování, poctivou českou kuchyni, wellness, sport i prostory pro pořádání událostí (narozeninové oslavy, firemní večírky, svatby, plesy atd..) v centru Beskyd. Je pro nás ctí potkávat se denně s novými hosty, kteří k nám zavítají, aby si odpočali, relaxovali či zasportovali. Jsme tady i ...

Maloobchod, prodej: -Obchod - Bistro - smíšené zboží. Ubytování v soukromí Bílá 169 www.ubytovani-bila-slocikova.tk

Ubytování v hotelu v útulných pokojích s nábytkem z masivního dřeva. K dispozici salonek s kapacitou 6 osob pro jednání i jazykové kurzy. Součástí hotelu je restaurace a relaxační centrum.

Krátkodobé i dlouhodobé ubytování v ubytovně.

Penzion s apartmány vhodný pro ubytování rodin s dětmi v Dolní Lomné. Privátní wellness s vířivkou a finskou saunou, dětský koutek, venkovní hřiště, beachvolejbalový kurt.

Rekreační středisko Skalka - Ostravice

Penzion, ubytování vhodne pro rodiny s dětmi, v tiche oblasti Beskyd pod Ondřejnikem.Jsou dva apartmany / 3, 4/ lužkovy s možnosti přistylky.Je plně vybavena kuchyňka s možnosti si připravit jidlo.Možnost venkovniho grilovani a posezeni u ohně.

Společnost Chaty Krásné chvíle s.r.o. Frýdek-Místek Vám zajistí ubytování a pronájem luxusních chat v Beskydech. Užijte si skvělou dovolenou na horách a pronajměte si třeba naši valašskou chalupu. Navíc si můžete i dopřát soukromé wellnes se saunou a vířivkou. Naše chaty zvou k útulnému ubytování v soukromí, ať už plánujete romantický víkend ...