Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Chystáte se objevovat krásy Vysočiny a nevíte kde se ubytovat? Potom neváhejte navštívit Penzion Jámy, který se nachází v okrese Žďár nad Sázavou. Nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, možnost stravování v restauraci a také je zde ideální terén pro milovníky cykloturistiky a pěší turistiky. Budeme se na vás těšit.
Penzion Jámy - pohodlné ubytování v okrese Žďár nad Sázavou
Lovecká chata Folmava
Jste milovníky kvalitního a dobrého jídla? Potom nám dovolte představit Loveckou chatu Folmava, která se nachází v malebném prostředí vrchů Českého lesa. K přípravě jídel používají naši kuchaři výhradně přírodní a domácí ingredience, bylinky a koření. Těmito kombinacemi vytvářejí důmyslné receptury a dosahují vysoké chuťové kvality.
Lovecká chata Folmava
ŠKVORECKÝ DVŮR - zrekonstruovaný statek - catering - ubytování - venkovní posezení - prostory pro svatby, rodinné a narozeninové oslavy či firemní večírky.

Ubytování, služby: - Tůmův Chabeřický mlýn - penzion, restaurace

Ubytování - 20 komfortních apartmánů - 10 apartmánů dvoulůžkové a třílůžkové pokoje - 10 dvouložnicových apartmánů - apartmány mají vlastní sociální zařízení, LCD televizory, chladničku a internetové připojení - snídaně formou bufetu - vířivka - saunanekuřácká restaurace - teplé a studené pokrmy - česká ...

Jezdecký areál Ranch - ustájení a trénink koní - jezdecká škola. Penzion Ranch - ubytování. Restauarce Ranch.

Služby, ubytování: - hostinec - penzion

Nabízíme ubytování Šumava, hotely, penziony, apartmány, chaty a chalupy na Šumavě. Navíc Lastminute na Šumavě.

Ubytování: - hotel*** Konferenční místnosti (kapacita 150, 30, 20 osob). Orlická přehrada.

Hotel Pod Sluncem*** nabízí stylové ubytování v jednolůžkových až čtyřlůžkových pokojích a šestilůžkovém apartmánu s pecí. Součástí našeho hotelu je také restaurace s nabídkou tradiční české kuchyně. Najdete nás v obci Třebíz, okres Kladno. Hotel, ubytování, služby: - 2 jednolůžkové pokoje - 13 dvoulůžkových pokojů - 4 třílůžkové pokoje ...

Pension U Vinařů & bistro Kvapil - restaurace - pension, ubytování.

Autokemp, ubytování: - chatky - prostor pro stanování - místa pro karavany, obytné automobily.

Ubytování: - penzion. Vinárna. Restaurace: - rozvoz obědů.