Využijte při svých cestách po Česku i zahraničí ubytování v hotelech, hostelech, motelech, rodinných penzionech, ubytovnách a soukromých objektech. Pronajměte si jednolůžkové, dvoulůžkové nebo rodinné pokoje, apartmány či kompletně vybavená studia.

Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci Šumavy, nechte se zlákat Apartmány PrimaByt Sušice. Nabídnout vám můžeme Apartmán PB Balcony a Apartmán PB Deluxe. Tyto komplexně zařízené apartmány nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt. Apartmány se nachází přímo v historickém centru města, v blízkosti řeky Otavy.
Apartmány PrimaByt - ubytování v srdci Šumavy
Ubytování Jan Lemberka
Ubytování Jan Lemberka nabízí celoroční ubytování v soukromí ve dvou apartmánech. Apartmány se nachází v obci Košice v okrese Tábor. Maximální kapacita obou apartmánů je 12 osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a plně vybavenou kuchyni. V okolí ubytování se nachází plno památek a zajímavostí. Okolní příroda je stvořená pro pěší ...
Ubytování Jan Lemberka
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Pokud hledáte útulné a pohodlné ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny, neváhejte a zarezervujte si pokoj v Penzionu Jámy. Tento penzion nabízí dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastní koupelnou, ledničkou a wi-fi připojením. Penzion se nachází v klidné lokalitě nedaleko Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou. Součástí penzionu je ...
Penzion Jámy - ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Penzion U vodníka Kebuleho - ubytování v apartmánech - restaurace.

Služby: - ubytování v nově zrekonstruované půdní vestavbě - možnost ustájení koní

Služby: - chatová osada - sportovní rybolov.

Penzion, pension - ubytování ve dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením. Restaurace - nabízí široký jídelní a nápojový lístek, polední menu.

Kavárna - široká nabídka kávy - dětský koutek - možnost ubytování v apartmánu pro 2 osoby.

Ranč Licoměrsko - koně, jezdectví - vyjíždky pro začátečníky i pokročilé na pískové jízdárně - ustájení koní - lukostřelba - ubytování v apartmánech.

Služby: - ubytovna. Ubytovna Havlíčkova: - Mladá Boleslav, Havlíčkova 659 - tel.: 777 332 252

Ubytování, služby: - statek - penzion - chalupa Kamnář, kamnářství, stavba: - kachlová kamna - pece - krby

Farma Dolejší Mlýn, pěstování, chov: - zelenina - bylinky - jedlé květy - jablka - ovce Ubytování, služby: - dva apartmány - restaurace

Hotel - nonstop, restaurace. Hotel je umístěn 15 minut od Prahy, nedaleko dálnice D5, směr Plzeň. Ubytování s kapacitou 20 osob v jedno a dvou lůžkových pokojích vybavených: - lednice - TV, satelit, rádio - WC se sprchovým koutem.

Hostinec - restaurace - ubytování - letní terasa.

Penzion, chata - ubytování větších skupin s kapacitou až 40 lůžek.

Vinotéka, prodej, e-shop - víno, vína. Penzion - ubytování v luxusních apartmánech.

Služby: - vesnický statek - ubytování - rodinné muzeum smaltu - kavárna Prodej: - porcelán, keramika - hračky - ošatky

Ekologická farma zámek Skřivaň. Služby: - ubytování - restaurace - svatební hostiny - vyjížďky na koních.

Holšín Rezidence. Služby: - ubytování - restaurace - bowling - wellness: - vnitřní bazén - infrasauna - parní lázeň.

Tenisové centrum. Hotel. - 11 komfortně zařízených pokojů s kapacitou 23 lůžek - 4 lůžkové pokoje vybavené satelitní TV, koupelnou se sprchovým koutem a WC - parkoviště Bar. Kosmetika Fitness centrum Sauna. - vířivka Tenisová škola.