Vnitrostátní autobusová doprava poskytuje přepravu osob po celé České republice. Luxusní a klimatizované autobusy a mikrobusy Vás dovezou na poznávací zájezdy, wellness pobyty či dovolené. Využijte pronájmu autobusu pro přepravu většího počtu osob.

Přeprava, doprava: - osoby a sportovní náčiní v tuzemsku i zahraničí.

Autoškola. Autobusová doprava. Nákladní autodoprava. Pobočky: Dopravní hřiště, autocvičiště a učebna, Sázavská 7a, Zábřeh. Provozovna Šumperk, Bulharská 3, Šumperk.

Doprava, služby: -příležitostná autobusová doprava -nákladní doprava -vnitrostátní doprava -mezinárodní doprava. Práce s plošinou ŠKODA 706 (20m).

Zajišťujeme pro firmy: - transfer letiště - pracovní cesty - firemní akce Zajišťujeme pro jednotlivce a skupiny: - přeprava osobními automobily - zvláštní příležitosti - výlety a zájezdy - plusCar služba

Vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava autobusy MERCEDES

Autobusová doprava Vedení - podvojné účetnictví, majetek a mzdy Stavební práce

vnitrostátní i mezinárodní přeprava mikrobusy a autobusy, tour managing, dopravní služby

Autodoprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská autobusová doprava - zahraniční, mezinárodní autobusová doprava. Autobusy jsou plně klimatizované.

Nabízíme: - doprava osob osobními vozy a mikrobusy po celé Evropě.

Osobní autobusová přeprava.

Opravy: -autobusů a nákladních vozidel. Činnost: - zájezdová vnitrostátní a zahraniční. Pronájem: - reklamní plochy.

Odtahová služba Nákladní doprava - mezinárodní - vnitrostátní Přeprava - osoby Stěhování

Vnitrostátní a mezinárodní doprava. FRANK BUS - dopravní firma, doprava osob, autodoprava byla založena v roce 1991. Firma se zabývá dopravou osob v tuzemsku i zahraničí: - osobními vozy - mikrobusy - autobusy. Od doby svého vzniku jsme přepravili mnoho spokojených zákazníků. Velký důraz klademe na spokojenost zákazníků a kvalitu ...

Prodej - náhradní díly a autodoplňky KAROSA Autobusová doprava - tuzemské i zahraniční zájezdy - okruhy - transfery

M-bus. Minibusová doprava kapacita 1 - 16 osob.

Služby: - autobusová doprava. - nákladní tuzemská i mezinárodní doprava.

Mikrobusová doprava - vnitrostátní i mezinárodní Osobní doprava - vnitrostátní i mezinárodní.

Jsme společnost poskytující kvalitní dopravní služby v kategorií malých autobusů s již více než 20-ti letou zkušeností v oblasti nejen přepravy zahraničních návštěvníků Prahy. Zajistíme kompletní dopravní služby mimo jiné: letištní transfery, okružní jízdy, večerní programy, výlety, kongresy, svatby. Řidiči i firemní personál hovoří na ...

Doprava: - autobusová vnitrostátní i mezinárodní - autobusy pro 49 a 20 osob.

Doprava - autobusová mezinárodní a vnitrostátní - autobusy KAROSA, MERCEDES - nákladní mezinárodní a vnitrostátní do 24t - vozy MAN, DAF, SCANIA V létě sečení travních porostů podél silnic - v zimě odstraňování sněhu z pozemních komunukací (pomocí radliček).

Autobusová doprava - vnitrostátní - mezinárodní - vůz MERCEDES.