Vnitrostátní autobusová doprava poskytuje přepravu osob po celé České republice. Luxusní a klimatizované autobusy a mikrobusy Vás dovezou na poznávací zájezdy, wellness pobyty či dovolené. Využijte pronájmu autobusu pro přepravu většího počtu osob.

Mikrobusová doprava - turisty pro cestovní kanceláře - zákazníky a zaměstnance domácích i zahraničních firem - přeprava osob a malých zavazadel Akce public relations

Autobusová doprava Přeprava - mikrobusy Osobní přeprava - automobily střední a vyšší třídy - limuzíny (VIP servis)

Autobusová doprava - vnitrostátní - mezinárodní Přeprava osob z letiště do hotelů mikrobusy Přeprava osob z letiště do hotelů osobními vozy.

Vytížení autobusů pro dopravce i zákazníky přes internet, specializovaná doprava lodí a kol, zájezdová a speciální doprava, služby v dopravě

Servis - autobusy Servis - nákladní automobily Servis - osobní automobily Odtahová služba Pravidelná autobusová doprava Zájezdová autobusová doprava Přeprava osob mikrobusem Osobní doprava

Autobusová doprava Mikrobusová doprava Osobní doprava

Nabízíme: - autobusová doprava po České republice, vozidly Karosa 735 (45 osob) a Ford Transit.

autobusová a mikrobusová doprava tuzemská a zahraniční

Servis - autobusy Servis - osobní automobily Autobusová doprava - vnitrostátní a mezinárodní - vozidla s kapacitou 8 - 49 míst.

Tuzemská a zahraniční zájezdová autobusová doprava autobus BOVA 49 + 2 osob.

Autobusová doprava, půravidelné a nepravidelné autobusové linky. Smluvní autobusová doprava Zájezdová doprava

Mezinárodní a vnitrostátní autodoprava do 3, 5 t. - osobní doprava, 1 + 7 osob - přeprava vozem Ford Transit Tourneo - přepravy menšího počtu osob (1 - 7 osob) - osobní doprava tuzemská mikrobusem - osobní doprava mezinárodní mikrobusy - přeprava osob tuzemská a mezinárodní minibusem - přeprava mibusem, mininibusy - minibus Ford Tournero ...

Osobní smluvní přeprava 8 až 15 cestujících minibusem Fiat Ducato s klimatizací. Výlety a zájezdy po celé ČR i mezinárodní.

Autobusová doprava. Mezinárodní přeprava sportovních skupin vodáků a cyklistů autobusy Karosa se speciálními vleky, dále pendly v létě k moři a v zimě do hor. Vnitrostátní doprava po Praze i po ČR pro mateřské školy i na vědecké kongresy..

Mezinárodní a vnitrostátní autobusová doprava

Zajišťujeme komplexní služby autodopravy - pronájem vozidel (minibusy, karavany, agregát, osobní a nákladní vozy), pronájem pracovních plošin, autoservis

Autobusová doprava. Zaměření na veřejnou vnitrostátní linkovou dopravu a dopravu zájezdovou po České republice i a zahraničí.

Mezinárodní autobusová doprava: - vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava mimo státy EU - doprava osob autobusem KAROSA 735 LUX - přeprava 45+2 osoby - vybavení: video, lednice, kávovar, televize - nákladní vlek - možnost přepravy různých nákladů.

Přeprava osob mikrobusem Přeprava - menší náklad Taxizajištění - letištní transfer PRO cestovní agentury - možnost objednání luxusního vozuTaxi služba a přeprava osob mikrobusem. Zajišťujeme PRO cestovní agentury a individuály letištní transfer. možnost objednání luxusního vozu. přeprava menších nákladů.

Mikrobusová osobní doprava: - mezinárodní i vnitrostátní Vozový park - Mercedes Sprinter, obsaditelnost 8+1.