Vnitrostátní autobusová doprava poskytuje přepravu osob po celé České republice. Luxusní a klimatizované autobusy a mikrobusy Vás dovezou na poznávací zájezdy, wellness pobyty či dovolené. Využijte pronájmu autobusu pro přepravu většího počtu osob.

Autobusová doprava: - vnitrostátní - mezinárodní

Pravidelné autobusové linky provozujeme ve směru: Praha – Kišiněv, Praha – Bukurešti Praha – Bukurešti- Varna Vozový park společnosti je složen s pohodlných autobusu splňujících podmínky EURO a vybavených podle nejnáročnějších požadavků, zejména: lednice, VIDEO/TV, kávovar, WC, klimatizace. Cestujícím během cesty nabízíme: občerstvení, ...

Soukromá osobní autobusová linková doprava.

Zprostředkováváme tuzemskou i mezinárodní autobusovou s kvalitou dvacetileté zkušenosti v oboru.

Nabídka linkové, vnitrostátní a mezinárodní autobusové dopravy.

Doprava: - veřejná linková autobusová doprava - zájezdová autobusová doprava - prodej pohonných hmot. V současné době provozujeme veřejnou linkovou autobusovou dopravu na 47 pravidelných linkách převážně po území bývalých okresů Náchod a Rychnov nad Kněžnou, významně se svojí činností podílíme na zajištění dopravní obslužnosti v regionu ...

Autobusová doprava, přeprava osob: -vozy 20 míst a 40 míst po celé ČR** -školní výlety, exkurze, svatby, pohřby. Opravy, servis, autoservis: -automobilů, vozidel, vozů všech druhů.

Autobusová doprava: - tuzemská - zahraniční.

Činnost: - organizace pražské integrované dopravy - hromadné dopravy osob v Praze a jejím okolí, návrh tarifu a jízdného.

Autobusová doprava - mezinárodní - vnitrostátní Oprava, servis: - stk, měření emisí BUS Prodej: - náhradní díly na autobusy Marbus

Cestovní agentura. Služby, prodej, zprostředkování: -letenek, lodních lístků. -autobusové jízdenky. -víza. -cestovní pojištění.

Autobusová doprava: - linková - MHD - zájezdová - dálková.

Autobusová doprava. Vnitrostátní a mezinárodní doprava. Prodej autobusů. Leasing osobních, užitkových automobilů - autobusů, výrobních a technologických zařízení. Oficiální zastoupení Caetano.

Provozujeme osobní silniční dopravu a cestovní agenturu.

Autodoprava. Mikrobusová přeprava. -vozový park v kategorii mikrobusů v Jihomoravském kraji s obsaditelností až 21 osob -přeprava osob po ČR i zahraničí pro široké spektrum zákazníků -přeprava, mikrobusy značky Volkswagen a Ford Transit s obsaditelností 13+1, 16+1, 17+1 a 20+1 míst.

Dopravní agentura fungující na trhu již od roku 1993.

Autodoprava. Silniční motorová doprava: -osobní -autobusová.

Služby: -přeprava osob -doprava na dovolenou, transfery na/z letiště, svatební přeprava, sportovní a turistické výlety, kulturní akce a jiné.

Zabýváme se nepravidelnou - zájezdovou přepravou osob po celé Evropě pro cestovní kanceláře a agentury, školy, sportovní kluby, firmy, podniky, státní instituce a jiné.

Zajišťujeme autodopravu. Nabízíme přepravu osob v tuzemsku i zahraničí. Autobusová doprava. Klimatizované autobusy: -Volvo -Karosa -45-50 míst -video, lednice, kávovar -nápoje dle dohody -WC + klima (u Volva - Euro I).

Činnost: - osobní doprava autobusem, minibusem - osobní autodoprava.

Autobusová doprava. Ostatní nepravidelná osobní pozemní doprava.