Využijte vnitrostátní dodávkovou dopravu po celé České republice, která zajišťuje logistické služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, přepravu palet a stavebních materiálů, stěhovací služby a přepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotřebičů.

Přeprava potravinářského zboží speciálními chladírenskými nákladními automobily v tuzemsku i zahraničí. Přeprava chlazených i nechlazených potravin izotermickými vozidly Renault v celé řadě ložných ploch a tonáží.

Výkup a prodej: - ojeté a havarované automobily - použité náhradní díly. Autopůjčovna. Pronájem dodávek Autodoprava.

Služby: - ostraha majetku a osob - soukromý detektiv - autodopravu dodávkovými vozidly a vozidlem Multicar

Doručování: - noviny - tisk, časopisy - zásilky.

Poskytování služeb nákladní dopravy a spedice.

Nákladní autodoprava, poradenské činnosti v oblasti přepravy nebezpečného nákladu po silnici, provádění drobných staveb, úprav a oprav, údržba zeleně, letní i zimní údržba komunikací, zajišťování činnosti revizních techniků (elektro, plyn, zdvihací zařízení, tlakové nádoby), včetně školitelské činnosti, úklidové služby, provoz závodního stravování ...

Poradenství: - technické práce v odpadovém a vodním hospodářství. Prodej: - protiplísňové přípravky. Služby: - čištění vody - stavební činnosti v životním prostředí. Autodoprava: - osobní a nákladní přeprava.

Služby: - expresní přeprava zásilek po Olomouci - spolehlivé doručení od převzetí zásilky do 30 minut - při nedodržení časového limitu vrácení peněz - květiny - zásilka maxinálně 5kg - rozměry 50x30x15cm - tubusy.

Provozujeme půjčovnu užitkových vozů typu Renault Master. Umožňujeme zapůjčení na několik hodin, dnů či na měsíc. Možnost zapůjčení vozu i s řidičem. Nabízíme služby autodopravy do 1, 5 tuny po celé České republice i Evropě.

Autodoprava: -dodávková autodoprava -osobní i nákladní přeprava -velký zakrytý vozík. Služby: -stěhování nábytku -přestěhování do nového bytu či domu -možnost pravidelného rozvozu zboží, materiálu i pro firmy -přeprava do školy, k lékaři, na akce a podobně. Zajišťujeme nízké ceny, které jsou přizpůsobeny individuálně každému ...

Opravy: -motorová vozidla. Nákladní doprava. Rostlinná a živočišná výroba.

Nákladní autodoprava vozem Mercedes Benz Vito: - mezinárodní doprava, zahraniční doprava do 3, 5 tuny - přepravní služby: - přeprava zásilek - převozy, rozvozy zboží - spedice, spediční služby - logistika - stěhování nákladním autem.

Autodoprava, doprava: - přeprava zboží do celkové hmotnosti 1, 3t vozem Citroen Jumper po celém území České republiky - transport veškerých nákladů včetně ADR v rámci ČR - pokud je zajištěno zpětné vytěžování, přepravujeme i v rámci celé EU - stěhování kanceláří, obchodů, soukromých bytů - kurýrní služba - expresní přeprava ...

Autodoprava: - dodávková autodoprava do 3, 5 tun na 4 EU palety - nákladní autodoprava do 12 tun na 12 EU palet. Služby: - stěhování nábytku, přestěhování do nového bytu či domu - vyklízení bytů, sklepů, nebytových prostor - rozvoz, dovoz, odvoz materiálu v rámci České republiky.

Autodoprava: - vnitrostátní, tuzemská doprava do 3, 5t. - vnitrostátní, tuzemská doprava nad 3, 5t. Zednictví.

Mezinárodní a vnitrostátní autodoprava: -přepravy kusového i paletovaného zboží -expres přepravy do 1, 5 t. Spedice. Komplexní celní služby. Mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství. Logistika. Obchodní činnost.

Expresní služba: - vnitrostátní - mezinárodní - do 3, 5t. Nákladní doprava - vnitrostátní.

Zasilatelství, spedice: - mezinárodní i vnitrostátní - celovozové i kusové zásilky - logistika. Celní deklarace. Skladování: - sklad, volný oběh, celní sklad, daňový sklad - distribuce - silniční, letecká, vodní, železniční přeprava. Prodej řetězů: - válečkové, pouzdrové, gallové, fleyberové, speciální.

Přeprava: - chladírenská - mrazírenská - spediční činnost.

Doprava: - sypkých hmot - písku, štěrku, stavební sutě, obilí, atd.. Půjčovna lešení. Mobilní tryskání, pískování.

Taxislužba. Autodoprava. Stěhování. Montáž: - akvária.

Činnost: - přeprava věšených oděvů

Služby: - komplexní opravy motorových vozidel, autoopravna - dovoz vozidel ze zahraničí na objednávku - odtah a vyproštění motorových vozidel - autodoprava materiálu do 2 tun