Využijte vnitrostátní dodávkovou dopravu po celé České republice, která zajišťuje logistické služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, přepravu palet a stavebních materiálů, stěhovací služby a přepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotřebičů.

Autodoprava: - celovozové zásilky, - kusové zásilky, - skladování, - expresní přepravy, - přeprava osob, - pronájem mikrobusů.

Individuální přeprava osob na letiště v ČR a zahraničí: - Praha, Brno, Ostrava - Vídeň, Frankfurt nad Mohanem, Bratislava, Linz a jiné. Osobní přeprava do 8 osob do jakékoliv destinace. Přeprava nákladů.

Autodoprava: - tuzemská, zahraniční - odvoz odpadu - dovoz písku - odvoz suti.

Nákladní autodoprava.

Služby: -speditérství -celní deklarace -veřejný celní sklad -poskytování bankovních záruk celního dluhu Doprava: -mezinárodní kamionová -přeprava malých kusových zásilek. Provozovna: -Želechovice nad Dřevnicí, farma Ostrava, tel.:577915165.

Expresní kurýrní služba působící v Olomouci, která se specializuje na expresní přepravu zásilek do velikosti 50x30x20 cm a hmotnosti do 10 kg. Zásilky jsou přepravovány v čase podle vašeho požadavku našimi cyklopřepravci, případně vozidly.

Nabídka odtahové a silniční služby, kontejnerové dopravy či převozu vozidel.

Autodoprava: - dodávka do 500 kg - dodávka do 1500 kg - dodávka do 2500 kg - přeprava veškerého materiálu kromě nebezpečného odpadu - možnost dovozu a vývozu z a do zahraničí.

Export,import: - přírodní produkty - produkty zdravé výživy - bio potraviny. Tělová kosmetika URTEKRAM: - 100% rostlinný původ bez konzervačních látek,obsahuje bio suroviny.

Nákladní autodoprava vnitrostátní i mezinárodní. Spedice.

Cisternová přeprava ADR. Nákup a prodej PHM. Provozovna: Pavlovická 2 A, Olomouc.

- - nákladní doprava MULTICAR, FIAT DOBLO

Nabídka: - autodoprava. Zprostředkovatelské služby.

Doprava: -námořní,kontejnerová -kamiónová,železniční,letecká,říční, tranzitní -přepravy veletržních a výstavních exponátů. Sběrná služba. Celní odbavení. Mezinárodní zasilatelství. Spedice Logistika,skladování

Nákladní autodoprava. Zemní práce. Prodej: - písek - štěrk.

Autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Nákladní autodoprava: - tuzemská.