Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Služby: ADA - Jan Adámek Autodoprava Liberec - expresní doprava osob a kusových zásilek v ČR a EU. Autodoprava a doprava osob mikrobusy FORD TRANZIT, 8 + 1 míst , přeprava osob-transfery na letiště po celé Evropě. Zajistíme dopravu na firemní akce, školení, kongresy, svatby, … - přeprava osob po celé ČR - přeprava osob na letiště ...

NONSTOP Kurýrní služba (mesenger) - nadstandartní služby. Expresní přeprava zásilek. .

Vnitrostátní a mezinárodní přeprava. Přeprava zásilek od nejmenších balíků až po palety.

Expresní autodoprava nerozměrné zásilky po celé Evropě Taxislužba

Dodávková autodoprava, kurýrní služby, VIP přeprava osob. Moderní vozový park dodávkových vozidel, který z velké části tvoří moderní a spolehlivá dodávková auta značky Mercedes Benz Sprinter.

Silniční motorová doprava do 3.5 t Kurýrní služby

Jsme firma zabývající se mezinárodní dopravou a zasílatelstvím. Svým zákazníkům poskytujeme komplexní služby v oblasti mezinárodní i tuzemské dopravy zboží. Zajišťujeme služby celní deklarace a celního řízení pro smluvní partnery. Spolupracujeme s kvalifikovanými projekčními kancelářemi a zhotoviteli staveb

Naše společnost je kvalitním poskytovatelem služeb v oblasti mezinárodní a vnitrostátní dopravy: -přeprava jak celovozových tak kusových zásilek -express přeprava -speciální přeprava -skladováni -pro pravidelné klienty jsou přichystány velice zajímavé bonusy.

Doprava: -silniční -kamionová -expresní kusová (individuální) -sběrná -letecká -kurýrní -cargo -námořní -kontejnerová -kusová -konvenční -jakékoliv jejich kombinace. Mezinárodní spedice.

Poradenství: - technické práce v odpadovém a vodním hospodářství. Prodej: - protiplísňové přípravky. Služby: - čištění vody - stavební činnosti v životním prostředí. Autodoprava: - osobní a nákladní přeprava.

Autodoprava: - expresní meziměstská přeprava zásilek - kurýrní služby - doručení zásilek v den jejich odeslání - přeprava dopisů - dokumentů, balíčků.

Kurýrní služba express v Prostějovském a Olomouckém kraji.

Nabízíme vnitrostátní a mezinárodní přepravy kusových i celovozových zásilek. Evropa.

NL PLUS s.r.o. se specializuje na expresní přepravu zásilek po celé Evropě.

Zajišťujeme dopravu. Zabýváme se refundacemi DPH z ČR a zahraničí.

Spediterská a zasílatelská firma. Spedice, zasilatelství. Doprava, přeprava: - nákladní (kamionová) mezinárodní - kusové zásilky - nadrozměrné náklady - služby celního skladu - celní deklarace.

Společnost pro ekonomiku, dopravu a obchod. Dopravní kancelář. Nákladní automobilová doprava: - mezinárodní, zahraniční - vnitrostátní, tuzemská. Přepravní služby: - vytěžování vozidel - celovozová přeprava. - expresní přeprava - dokládky, překládky - denní rozvozy - linkové i nelinkové. Spedice: - mezinárodní i vnitrostátní ...

All Ride - expresní kurýrní služba, přepravíme Vaše zásilky po Praze i celém světě. Přeprava zásilek autem, na motorce a kole. Přijímáme on-line registrace a objednávky. Služby: - zásilky EXPRESS (doručení do 50 minut) - zásilky SUPER EXPRESS (doručení do 30 minut) - zásilky NOČNÍ (19:00 - 08:00), víkend a svátky - pravidelné ...

Zasilatelství, autodoprava, spedice: -vysoká kvalita vozového parku smluvních dopravců -stálý kontakt s řidiči -přeprava způsobem "Just in time" -pojištění zboží až do hodnoty 10 mil. Kč -kompletní servis ve všech odvětvích dopravy-pozemní doprava, letecká, lodní železniční doprava -nákladní doprava -sběrná služba v relaci-CZ, D, ...

Vnitrostátní, mezinárodní: - spedice. - zasilatelství.

Služby: - expresní přeprava zásilek po Olomouci - spolehlivé doručení od převzetí zásilky do 30 minut - při nedodržení časového limitu vrácení peněz - květiny - zásilka maxinálně 5kg - rozměry 50x30x15cm - tubusy.

Autodoprava dodávkovými vozy, kurýrní a expresní služby.