Letecká doprava se stará o přepravu osob i nákladu. Pomocí letadel je možné přepravit takřka jakoukoliv zásilku, od malých poštovních balíčků, přes standardní zásilky až po nadrozměrné náklady. Letecký transport zboží i osob je rychlý a nadmíru bezpečný.

Mezinárodní letiště Ostrava-Mošnov. Letecká společnost FISCHER air. Doprava: - pravidelná, nepravidelná letecká přeprava - charterové lety (na zakázku). Kontakt Praha: - Aviatická ulice, 16000 Praha 6, - tel.: 224281039.

Služby: - letecká doprava - pravidelné linky - charterové lety.

Letiště. Letecké kurzy, výcviky: -pilot kluzáku -pilot motorového kluzáku -pilot motorového letounu -seskoky padákem jednotlivci i skupiny. Letecké služby: -vlekání transparentů -vyhlídkové lety -rozhoz letáky -letecké fotografování a filmování -hlídkovací a pozorovací lety.

Naše služby: - trvalé obchodní zastoupení firem ve Vietnamu - zprostředkovatelská a marketingová činnost v oblasti obchodu, služeb a přenosů informací - letecká a lodní přeprava nákladů.

Letecká společnost specializující se na letecké linky do Chorvatska. Odlety z Prahy a Vídně do: -Záhřeb -Pula -Zadar -Split -Dubrovník -Sarajevo -Skopje -Bol. Nabídka pobytů v Chorvatsku: -Pula -Zadar -Split -Dubrovník.

Holandská letecká společnost KLM Royal Dutch Airlines, založená v roce 1919, je v současnosti nejstarší leteckou společností na světě působící pod původním jménem. Spolu s Air France vytvořila v roce 2004 největší evropskou letovou skupinu, která ročně přepraví 66, 3 milionů cestujících, vlastní více než 550 letadel, operuje denně více než 1300 ...

Spediční firma/mezinárodní zasilatelství s působností po celé ČR se zaměřením na leteckou, námořní a silniční přepravu zásilek a doprovodné služby. Důraz kladen hlavně na individuální přístup k potřebám každého zákazníka, jeho maximální spokojenost, vysokou profesionalitu a kvalitu nabízených produktů a služeb s přívětivou cenovou politikou. ...

Veřejné vnitrostátní letiště. Letecká škola: - kluzáky - motorová letadla. Plachtařský výcvik. Para škola - parašutistický výcvik. Lety pro veřejnost, vyhlídkové lety: - provozní doba (duben - září): - So, Ne: nepřetržitě v závislosti na počasí - Po- Pá: dle dohody.

Aeroklub: -letecká činnost -letecká škola -parašutistická škola -vyhlídkové lety.

Letecká společnost. Nabídka letů přes Moskvu do měst v Rusku, do SNS, Ulánbátaru, Pekingu, Šahnghaje, Hongkongu, Tokia, Soulu, Bangkoku a Hanoje.

Letiště Zábřeh. Nabízí: - vyhlídkové lety - reklamní lety - reklamní seskoky parašutistů - výcvik pilotů-letadla i kluzáky - seskoky a výcvik parašutistů - aerotaxi - tandemové seskoky. Pronájem reklamních prostor: - letadla - padáky - nemovitosti.

Letiště: -letecká doprava, přeprava -handlingové služby -informace o letecké pravidelné, nepravidelné dopravě -kontakty s leteckými dopravci -letecká škola Brno-Tuřany (letecký výcvik) -aerotaxi charter -vyhlídkové lety -fotolety.

České aerolinie, ČSA*: -informace, rezervace, obchodní zastoupení, prodej letenek do celého světa -transport ČSA BUS.

Služby: - export - import - přeprava v rámci ČR. Přeprava do celého světa: - dokumentových zásilek - balíkových zásilek - paletových zásilek. Druhy přepravy: - letecká expresní - cargo - pozemní balíková - pozemní a systémem sběrné služby - pozemní a systémem sběrné dokládky - přímý kurýr.

Pobočka. Nákladní letecká doprava, spedice.

Letiště. Letecká škola, výcvik. Vnitrostátní letecká doprava.

Pobočka. Czech Airlines, ČSA Ostrava. Letecká doprava. Letenky - prodej.

Mezinárodní doprava nákladní: - silniční - lodní - letadlová. Skladování.

Provádění leteckých prací: - letecké fotografování a filmování - měřicí a kontrolní lety - vyhlídkové lety - výcvik pilotů na vrtulnících v letecké škole - letecká chemická činnost pro zemědělství.

Prodej, servis, výcvik pilotů: - vrtulníky CH-7 Kompress 914 Letiště Bohuňovice: - vnitrostátní letiště LKBO Pořádá: - ukázky provozu - mezinárodní slety modelářů - společenské akce pro firmy - celoroční vyhlídkové lety.

Služby: -dopravně mechanizační -práce autojeřábem. Doprava: -nákladní valníková -nákladní sklápěcí -nákladní kontejnerová -dovoz betonové směsi. Pobočka: Kunštát,Nová 462 tel.:516462006,516462007.

Výroba, údržba a opravy - ultralehká letadla

Vyhlídkové lety na zkoušku s pilotem Prodej, pronájem - vrtulníky GUIMBAL CABRI G2 Vrtulníková škola - nadstavbové kurzyletecká škola - výcviky - vyhlídkové lety na zkoušku s pilotem