Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Společnost DAC Těmice s.r.o. se sídlem v okrese Hodonín se již od roku 2008 zabývá komplexní realizací pozemních staveb - výstavba komunikací, chodníků, zpevněných ploch, aj. V rámci naší činnosti provádíme také výkopové,  zemní a demoliční práce, prodej sypkých materiálů včetně autodopravy.   Naše služby: - realizace pozemních staveb    - ...

Penzion Podzámčí poskytuje ubytování v malebném okrese Znojma. Jan Gazda se zaměřuje také na zajišťování mezinárodní a vnitrostátní nákladní dopravy.

Firma Antonín Foltýn se sídlem v Perné provádí kompletní zemní a výkopové práce, včetně demolic všech typů objektů. Současně se zabýváme také stavební činností, včetně přípravných a dokončovacích prací. Realizujeme např. výstavbu rodinných domů a průmyslových staveb, rekonstrukce objektů, vestavby, základové desky, hrubou stavbu, pokládku ...

Firma Miroslav Polách se sídlem v Tvrdonicích v okrese Břeclav se zabývá především stavebními, zemními a výkopovými pracemi. V rámci naší činnosti nabízíme např. přeložky inženýrských sítí,  zednické práce, rekonstrukce bytových jader a bytů a stavbu základových desek. Dále nabízíme také odvoz suti, zeminy a stavebních materiálů. Působíme ...

Opravy nákladních vozidel AVIA. Prodej náhradních dílů AVIA. Výkup a likvidace vozů AVIA. Autodoprava do a nad 3, 5 tuny, rozvoz chlazených a mražených potravin. Půjčovna obytných vzidel.

Společnost APEKO CZ s.r.o. se zaměřuje na nákladní silniční dopravu. Přepravuje náklady, materiál, kusové zásilky a mnoho dalšího.

Staveb ní práce. Zednictví. Zámečnictví. Autodoprava s hydraulickou rukou.

Expresní dodávková a kamionová doprava zboží od 5-33 palet. Destinace: Slovensko, Polsko, Maďarsko, Rumunsko, Slovinsko. Přeprava štěrku, písku, zeminy a st. sutě sklápěcími návěsy, sklápěči. Zemní a demoliční práce traktorbagrem a smykovým nakladačem Komatsu.

Práce: - zemní a výkopové práce pásovým bagrem Služby: - pronájem kontejnerů - odvoz suti - dovoz štěrku, písku a jiného sypkého materiálu.

Velkoobchod, maloobchod: -stavební materiál -střešní okna, krytiny -sádrokartony -materiály k zateplování budov -sanitarni, koupelnové doplňky. Autodoprava: -nákladní doprava, hydraulická ruka.

Autodoprava, nákladní silniční motorová doprava.

AK TRANS TEAM s.r.o. se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní dopravu a přepravu zásilek do bývalých zemí SNS a Balkánu.

Vnitrostátní a mezinárodní kontejnerová autodoprava, přeprava materiálu do 6 tun -nakládka a vykládka hydraulická ruka (HR) -různé modifikace automobilu v závislosti na použité nástavbě. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava drobné zásilky, zásilka, zásilek do 900 kg.

Služby: -Autodoprava, přeprava, silniční doprava nákladní, dopravce -Mezinárodní, vnitrostátní autodoprava. Přeprava nákladů, náklady vozidlem Iveco 80, plachta o rozměrech 2, 40 x 6, 10 x 2, 40 m. Užitečná hmotnost vozidla 3, 5 tuny.

Pozemní i dopravní stavby. Betonové ploty. Zemní práce. Autodoprava. Stavby na klíč. Pronájem stavební techniky.

Zabýváme se přípravnými pracemi pro stavby, výkopovými pracemi a silniční motorovou dopravou - dovoz a odvoz sypkého materiálu ( písek, kámen, štěrk, sutina ). Stroje: - Tatra 815 s - Avie n.k - UNC 060 - paletizační vidle - Bobcat - Naklápěcí svahová lžíce 1m.

Služby, zprostředkování - nákladní doprava vnitrostátní (tuzemská), mezinárodní (zahraniční) - spedice - logistika - zasilatelství

Výroba, služby: -průmyslová logistika -chytré řešení skladování -zakázková výroba obalů -skládací krabice z kartonplastu a bublinkového plastu -jednocestné a vratné obaly -produkty smartbox a smartschoolbox -optimalizace logistických procesů.

Provádíme zemní práce kolovým rypadlonakladačem Caterpillar 432D a smykovým kolovým nakladačem Caterpillar 262B. - výkopy v různých šířkách -teréní úpravy svahovou lžící -nakládání a přesun sypkých materiálů -nakládání a odvoz stavební sutě -obsypy a zásypy kolem staveb -skládání a přesun palet pomocí paletovacích vidlí Dále hutnění a ...

Společnost Štambacher s.r.o. se sídlem ve Velkých Pavlovicích se specializuje na služby v oblasti vodo, topo, plyn. Provádíme veškeré instalatérské práce. Dále na kontejnerovou dopravu, zemní a výkopové práce. Topení, voda plyn - projekce, práce (realizace), revize, dokumentace - prodejna - v prodejně najdete vše potřebné pro instalatéry, ...

Jiří Hrabal provádí úpravy terénů, výkopové práce, doprava štěrku, písku, betonu, odvoz sutě.

Nákladní autodopravaodvoz a dovoz - beton - zásypové materiály Kompletní elektromontáže - silnoproud - slaboproud Oceňování nemovitostí Montáž - telekomunikační zařízení Geodetické práce Zemní práce pro liniové stavby

GAZDA Transport s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní zasílatelství. Zprostředkovává dopravní služby, nákladní vnitrostátní i mezinárodní dopravu, zajišťuje spedici, balení, dopravu mrazírenskými vozy a dopravu nebezpečného nákladu dle ADR.