Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Služby: -dopravní -transfery na letiště -služební cesty -společenské, sportovní a kulturní akce, svatby -dovolené a poznávací výlety -odvozy z večírků a oslav mikrobusy, minibusy. Pronájem: -mikrobusu a minibusu Opel Vivaro 8+1 osob, Renault Trafic 8+1 osob a Mercedes Vito 4+1 osob -expresní/kurýrni/ přepravu zboží ...

Mezinárodní a vnitrostátní spedice (Evropa) pro nákladní a kamionovou dopravu. Zajištění: -expresní přeprava kusových zásilek včetně skladování -kurýrní služby -dodávková doprava -vytěžování nákladních vozidel -skladování a manipulace přepravovaného zboží -celní deklarace (JCD), vystavení, odbavení dokladu. Vybavenost: -vozy AVIA ...

Mezinárodní, vnitrostátní zasilatelství, spedice, doprava: -celovozové i kusové zásilky -vytěžování -přeprava: -kamionová, TIR -nadrozměrné, těžké náklady -ADR nebezpečné zboží (hořlaviny, výbušniny, žíraviny) -doprava malotonážními vozidly do 8t (vč. vybavenosti hydraulickým čelem), automobily i s vlekem až 24t celá Evropa. ...

Služby. - spediční, spedice - rozvoz kusových zásilek. Nákladní autodoprava - kontejnerová doprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní .- převážně Itálie, Německo, Francie a Rakousko. Vozový park: - vozidla Daewoo do užitečné hmotnosti 3500 kg, délka ložné plochy až 6, 6 m - dodávkové vozy Volkswagen - ...

Služby. - spediční, spedice - rozvoz kusových zásilek. Nákladní autodoprava - kontejnerová doprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní .- převážně Itálie, Německo, Francie a Rakousko.

Kamionová autodoprava, doprava, přeprava: - zahraniční, mezinárodní - Francie, Německo, Benelux, Rakousko, Slovensko - tuzemská, vnitrostátní.

Doprava, služby: -příležitostná autobusová doprava -nákladní doprava -vnitrostátní doprava -mezinárodní doprava. Práce s plošinou ŠKODA 706 (20m).

Autodoprava - nákladní vnitrostátní. Autodoprava - těžká vnitrostátní. Zemní práce, Žňové práce.

Služby: - stahování dat z digitálních tachografů a karet řidičů - analýzy dat a archivace. Nákladní autodoprava do 10 tun.

Výroba, prodej: - palivového dřeva, štípané palivové dřevo - krbové dřevo. Nákladní autodoprava. Prodej: - nářadí - zahradní technika.

Autodoprava: -mezinárodní a tuzemská -nákladní -kamionová -těžké a nadměrné náklady -návěsy pro nadrozměrné náklady.

Nákladní autodoprava: - kontejnerová přeprava. Služby: - zasilatelství - zastupování v celním řízení - skladování, balení zboží.

Vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava.

Autoservis, autoopravna pro nákladní a užitková vozidla Tatra, Liaz, Avia, Karosa, Iveco, Renault, DAF, Peugeot, Citroen: - běžné i generální opravy - příprava a vyřízení STK - měření emisí - ověření tachografu. Oprava, servis: - traktory ZETOR uni.řady I.-II. .

Autobazar, bazar. Dovoz, import: - ojetá vozidla ze zahraničí, včetně vyřízení STK. Odtahová služba. Autoservis. Autoopravna. Autodoprava. Přeprava.

Autodoprava: - mezinárodní - vnitrostátní. Spedice.

Mezinárodní autodoprava nákladní. Iveco s vlekem. Specializace Rusko a vých. země Užitečná hmotnost 3t;3,7t;vlek 3,5t Ložná délka 6,4 m;5 m Objem 41m3;38 m3.

Zprostředkovatelské služb, zprostředkování: - export, import zboží z Asie. Nákladní autodoprava: - zahraniční, mezinárodní do 3, 5 tuny. Kamionová autodoprava.

Autodoprava, kamionová přeprava: - nákladní silniční doprava: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní - transporty - spedice, spediční služby.

Zajištění reklamních ploch, billboardy. Potisk reklamních předmětů. Grafické zpracování tiskovin.

Nákladní autodoprava. Firma zajišťuje služby typu nákladní autodoprava, kontejnerová autodoprava. K manipulaci využívá hydraulickou ruku. Dále provádí výkup vozidel, autoservis a provedení STK a Emisí, a zajistí ekologickou likvidaci vozidla.

Mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodoprava odvoz a dovoz suť, zeminy, písek, štěrk, beton. Nakládání a skládání hydraulickou rukou s použitím paletovacích vidlí.

Mezinárodní autodoprava a zasilatelství: -speciální nákladní autodoprava -západní Evropa, Rusko, Ukrajina, Rumunsko, Bulharsko, Slovinsko a další země -vývoz a dovoz Vašeho zboží od 100 kg do 25 t, včetně ADR* a chladírenské přepravy -vytěžování vozidel -spediční služby, spedice. Autopůjčovna.