Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Autodoprava, nákladní doprava, -odvoz stavebních sutí -dovoz sypkých materiálů -stavební činnost -kontejnery -autodoprava -kontejnerová doprava -výkopové práce -recyklace -pronájem strojů. Okruh pozemního stavitelství -opravy a rekonstrukce staveb -chodníky, parkoviště a komunikace -stavby rodinných domů, bytových ...

Realizace vrtů na ropu a plyn do hloubek až 5000m, včetně vystrojení vrtu a čerpacích zkoušek. Hloubení vrtů na vodu a pro geotermální využití. Vrtání, vystrojování a opravy vtlačně-odběrových sond pro podzemní zásobníky plynu. Podzemní opravy sond. Nedestruktivní defeskopie materiálů, nářadí a zařízení, speciální svářečské práce. Pronájem ...

Stavební činnost, prodej, maloobchod: Fasády, fasáda: -fasádní omítky, omítka a nátěry -zateplování a úpravy, úprava fasád -úpravy soklů, sokly -písmomalířství -obkladačské práce. Malby interiéry a exteriéry: -malířské a natěračské práce -malířství, natěračství -stěrkování omítek -tapetování -štukatérské práce -strukturální malby, ...

Nákladní autodoprava i pro nadměrnou přepravu. Kontejnerová autodoprava. Dopravně inženýrské stavby. Stavební a zemní práce, demolice.

Doprava, přeprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní přeprava - expresní zásilky - dokládkový systém - kompletní náklady - logistika, skladování - celá EU.

Doprava, zasilatelství: - mezinárodní a vnitrostátní. Skladování a logistika. Expresní doprava malých zásilek dodávkami po Evropě i ČR.

Doprava - nábytek Stěhovací služby Montáž - kuchyňské linky - nábytek.

Autodoprava. Pronájem kontejnerů. Prodej i rozvoz písků, štěrků, drtí, kamení, uhlí a cementu. Vývoz odpadů a sutí do 7 tun.

Služby v oblasti spedice, mezinárodní kamionové dopravy a logistiky.

Autodoprava, přeprava: -vnitrostátní -návěsy-plachta. Vinařství.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava

Autodoprava, expresní zasílatelství, přeprava osob. Provoz expresní vnitrostátní i mezinárodní silniční dopravy vozy od 1 kg do 3, 5 tun. Nabídka stěhování, asistenční služby a přepravy osob mikrobusy.

Silniční motorová doprava. Vnitrostátní, tuzemská a mezinárodní kamionová doprava, přeprava. Doprava nákladů, zboží-3 tuny až 27 tun. Doprava speciálními velkoobjemovými sklápěcími vozy. Spediční činnost, spedice, vytěžování. Autopark-značky MAN, LIAZ, TATRA a AVIA. Kromě návěsových a přívěsových plachtových vozidel, (do 95 m3) máme i ...

Nákladní autodoprava. Zemní práce malým rypadlonakladačem.

Mezinárodní a tuzemská nákladní doprava: -specializace na přepravu nebezpečných nákladů ADR.

Vnirostátní nákladní autodoprava, jeřábnické práce

Zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava. Výroba: -zemní a výkopové práce -výkopy základů, zahrnovací práce -terénní úpravy (rovnání a svahování terénu) -přípravné práce.

Práce: -zemní, stavební. Služby: -nákladní doprava.

Služby: -mezinárodní kamionová doprava -spedice -přeprava zásilek.

Mezinárodní zasilatelství a logistika. Přeprava, doprava: - kamionová - železniční - námořní - letecká - sběrná služba Skladování zboží a jeho distribuce. Veletržní logistika. Více než 58 000 zaměstnanců v 900 kancelářích ve 100 zemích světa nabízí kompletní logistické služby.

Služby: -stěhování bytů i firem v Brně, po celé ČR, i na Slovensko -nákladní autodoprava v rámci ČR a Slovenska -servis vozidel všech značek.