Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Výroba a prodej palivového dřeva, palivové dřevo. Nabídka mezinárodní přepravy, dopravy zboží.

Autoopravna, servis: -opravy vozidel -motorová vozidla, automobily -pneuservis. Silniční přeprava nákladu do 24 tun.

Mezinárodní autodoprava.

Doprava - mezinárodní - vnitrostátní Výroba - bytové doplňky Stavební činnost.

Silniční motorová doprava.

Nákladní doprava: - mezinárodní i vnitrostátní - stěhování.

Mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava, nebezpečný náklad. Poradenství v oblasti přepravy nebezpečných věcí, bezpečnostní poradce.

Zasilatelství, doprava, přeprava: -po celé ČR i ve všech státech EU -od kusových zásilek cca 100 kg až po kompletní náklady - 24 tun. -přeprava zboží nebo materiálu, velkoobjemového nákladu, thermo zásilek, celovozového nebo částečného. Vozidla: -1, 5tuny - 24tun Stavebniny - maloobchod, velkoobchod, prodej: -stavební ...

Odvoz: - suti, suť. Demolice, bourací práce. Zemní práce stroji UNC a SCHAEFF: - výkopy pro uložení potrubí - úpravy terénů.

Logistika, vnitrostátní i mezinárodní doprava, nadměrný náklad. Pronájem: - jeřáby. Výroba: - hutní materiál i výrobky z nerezové oceli - tvarové výpalky. Dodavatel hutního materiálu.

Kamionová doprava. Zasilatelské služby. Spedice.

Silniční nákladní doprava v ČR i zahraničí převážně těžké a nadrozměrné náklady.

Nákladní doprava Jeřábnické práce Zemní práce.

Doprava - autobusová mezinárodní a vnitrostátní - autobusy KAROSA, MERCEDES - nákladní mezinárodní a vnitrostátní do 24t - vozy MAN, DAF, SCANIA V létě sečení travních porostů podél silnic - v zimě odstraňování sněhu z pozemních komunukací (pomocí radliček).

Služby: - přeprava zboží - expresní přeprava a kurýrní služba - letecká doprava - námořní doprava - logistika - nákladní autodoprava - spedice.

Autodoprava - mezinárodní - vnitrostátní - přeprava strojů a nákladu do 43t Zemní práce - terénní úpravy a čištění smykem řízený čelní nakladač BOBCAT 773, minirýpadla CAT ZRH 14, ZRH 16, širokopásová rypadla CAT 312 CL, 312 C, kráčivé rypadlo SHAEFF HS 41M Vodohospodářské stavby a práce Kanalizace Úpravy - toky Vodovodní ...

Služby: - mezinárodní kamionová přeprava všemi druhy vozidel - vnitrostátní kamionová doprava - přepravy ADR ( nebezpečné zboží ) - speciální přepravy vozidly thermo, mega a nadrozměrné přepravy - zprostředkování letecké a námořní přepravy - zprostředkování celních služeb na CÚ Brno a Blansko.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní Demolice Zemní práce - přípravné práce pro stavby.

Autoelektrikářské práce Kontejnerová autodoprava

Doprava, přeprava zboží: -vnitrostátní a mezinárodní autodoprava -expresní doprava zboží po celé EU -pravidelné linky pro EU, především Itálie, Německo, Slovinsko, Švýcarsko a jiné vozy IVECO, MAN, VW. Souprava až 33 palet do 11 t maximálně. Celní zastupování a sběrné služby.

Stavební firma, služby: - inženýrské sítě - komunikace a zpevněné plochy - odvodnění komunikace - demolice - ostatní pozemní stavby - zemní práce - rekonstrukce. Autodoprava: - odvoz suti a písku - dovoz veškerého stavebního materiálu.