Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
EFES Logistik s.r.o.: - mezinárodní dopravu chladírenskými kamiony - 15 chladírenských souprav - přeprava do všech států Evropy i Turecka - všechna vozidla jsou kompletně pojištěna včetně pojištění CMR - přeprava zboží podléhající zkáze, vyžadující TIR karnet a veterinární dohled.

Mezinárodní, tuzemská, silniční doprava nákladní: -kamiony, kamionová: -plachtové -skříňové -chladírenské

Jsme firma zabývající se mezinárodní dopravou a zasílatelstvím. Svým zákazníkům poskytujeme komplexní služby v oblasti mezinárodní i tuzemské dopravy zboží. Zajišťujeme služby celní deklarace a celního řízení pro smluvní partnery. Spolupracujeme s kvalifikovanými projekčními kancelářemi a zhotoviteli staveb

Zajišťujeme dopravu. Zabýváme se refundacemi DPH z ČR a zahraničí.

Zabýváme se autodopravou, prodejem potravin.

Transport. Spedice. Doprava: -silocisterny -chladírenské návěsy.

Truhlářství, podlahářství Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí

Kontejnerová doprava - AVIE A75 - do 5t Zemní a výkopové práce minibagrem

UPS* - United Parcel Service: - mezinárodní expresní kurýrní služba - celosvětová působnost - letecká přeprava dokumentů a zbožových balíků - pozemní přeprava dokumentů a zbožových zásilek - kompletní celní servis - doručení ze stolu na stůl (DOOR TO DOOR) - garantovaná doba doručení - do vybraných měst Evropy a USA* doručení do ...

Nákladní autodoprava - přeprava stavebního materiálu - odvoz sutí Osazování a montáž - vrata Likvidace a zpracování - sutě - odpady Prodej - zemní kolektory pro tepelná čerpadla Odklízení sněhu E - shop - elektro TV, MP3 - mobilní telefony - hudební nástroje - hračky - chovatelské ...

Zabýváme se kontejnerovou autodopravou. Nabízíme odvoz suti a likvidace odpadu v Praze a okolí. Likvidujeme lehký a komunální odpad i stavební suť. Prodáváme také stavební materiály.

Evropská pozemní přeprava. Letecká přeprava. Námořní přeprava. Přeprava lodí. Letecká přeprava Námořní přeprava Přeprava lodí Integrovaná logistika.

Nákladní autodoprava - mezinárodní a vnitrostátní Spedice

Vnitrostátní i mezinárodní autodoprava a stěhování v rámci ČR a EU. Působnost služeb naší autodopravy a stěhování provádíme převážně na území ČR, Slovenska, Maďarska, Německa a Rakouska.

Provádíme kompletní zemní práce, bourací práce, terénní úpravy, zakládání staveb, pokládku zámkové dlažby, nákladní autodopravu a pronájem strojů.

Činnost: - přeprava loděmi a kontejnery - kusová námořní doprava - import/export - letecká přeprava - kamionová přeprava - skladování - celní sklad, národní sklad - kompletní celní služby - příjem a kontrola zboží.

Doprava a přeprava zboží, skladování zboží s možným následným rozvozem, stěhování, půjčovna vozidel, opravárenská činnost.

Nabídka spedičních a dopravních služeb vnitrostátní i mezinárodní dopravy .

Skladování Autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 2, 5t - vozy FORD TRANZIT Stěhování Balení

Doprava a spedice: -mezinárodní a vnitrostátní přeprava -přeprava osobních a lehkých užitkových vozidel..

Skupina Verve Invest, a.s. byla založena v roce 1989 a v dnešní době zahrnuje celou škálu činností, zaměřených na dopravu, služby motoristům a vydavatelskou činnost. Od roku 2000 splňuje naše společnost Evropské kvalitativní normy ISO 9001.

Autodoprava sklápěč-LIAZ, TATRA, Iveco Odvoz suti-sutě, zemina, odpady:

Zasilatelství, středisko přepravního systému CS EXPRES a.s.: - expresní přeprava zásilek - přeprava zboží ADR - přeprava do a ze zahraničí - celní služby - spediční služby - logistické služby - skladování - třídění - sdružování zásilek - distribuční činnost dle požadavků.