Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Firma ALBA, spol. s r.o. patří mezi důležité zpracovatele kovového šrotu a nebarevných kovů na území ČR. Založena byla roku 1991. Její hlavní činností je: -demontáže a likvidace zařízení -strojírenských celků, apod., -obchod a zpracování papírového odpadu (cca 800 tun měsíčně), -likvidace nebezpečných odpadů, -dlouhodobý a ...

Společnost Gestiv Bohemia vznikla v srpnu 2000. Služby: - silniční doprava - letecká doprava - námořní doprava - železniční doprava.

Autodoprava v tuzemsku i zahraničí. Vnitrostátní stěhování zařízení, bytů, starožitností, uměleckých předmětů, kanceláří a společností. Mezinárodní stěhování v Evropě i zámoří včetně celního projednání. Kompletní balící služby. Montáže a demontáže nábytku. Skladování. Konzultace.

Mezinárodní nákladní doprava - EU Vnitrostátní silniční doprava. Přeprava nákladů po železnici. Přeprava nebezpečných nákladů.

Mezinárodní zasilatelství a logistika. Přeprava, doprava: - kamionová - železniční - námořní - letecká - sběrná služba Skladování zboží a jeho distribuce. Veletržní logistika. Více než 58 000 zaměstnanců v 900 kancelářích ve 100 zemích světa nabízí kompletní logistické služby.

Letecká přeprava (cargo i kurýrní zásilky), námořní přeprava kusové i celokontejnerové zásilky, silniční přeprava, celní odbavení, skladování, logistika..

Spedice, zasilatelství, doprava: - vnitrostátní, mezinárodní - nákladní, silniční, letecká, námořní - zásilky-kusové, celovozové - expresní přeprava - pravidelné trasy. Služby: - pojištění-přepravované zboží - celní deklarace: - zboží - ...

Nabízíme služby nákladní dopravy v rámci Evropy a Ruska. Kusová a celokamionová doprava, spediční servis.

Taxi služby Praha a okolí: - přeprava osob - odvoz vozu. - rozvoz zásilek. - zajištění nákladní a autobusové dopravy. - nonstop dispečink - výborný stav vozidel - moderní vozový park - bezkonkurenční ceny - sms servis o stavu objednávky - spolupráce pro firmy - platby kartou. Další služby: - odvoz vozu - rozvoz ...

Provádíme stavby a rekonstrukce, práce HSV a PSV, statické zajištění, výrobu a montáž ocelových konstrukcí, svářecí, zámečnické práce, služby požární ochrany, bourací a demoliční práce. Zajistíme přistavení a odvoz kontejnerů a skládku odpadu a suti.

Doprava. Spedice. Zasilatelství. Přeprava: -mezinárodní -vnitrostátní -kusové zásilky. Vytěžování: -vozidel-vozidla. Vyřizování: -celní formality, deklarace. Doprava: -kamiony-kamionová -AVIA -dodávková Prodej pneumatik.

Nákladní autodoprava vnitrostátní, prováděná nákldním vozidlem AVIA D75L EURO4 a dodávkovými vozidli FORD TRANSIT a WV LT, korba 5, 6 x 2, 5m výška 2, 2m. Přeprava nákladů do hmotnosti 4, 5 tuny a objemu do 30 m3. Více na WWW.KONTRANS.CZ

Specializujem se na vyklízení a likvidace pozůstalostí, bytů, půdních prostor či sklepů včetně odvozu věcí na skládku nebo sběrný dvůr v Praze o blízkém okolí. Také zajišťujeme stěhovaní velkých a těžkých předmětů včetně odborného stěhování pianin, klavírů, trezorů apod. Autodoprava.

Nabídka přepravy zboží mezinárodní, vnitrostátní, leteckou a námořní dopravou. Zajišťování skladových, logistických a celních služeb..

Letecká přeprava: - vyzvednutí zásilky přímo u odesílatele a její přepravu na letiště - celní odbavení a případně skladování v celním skladu - přeprava zásilky na letiště určení - veškeré manipulace a celní odbavení zásilky na letišti určení a doručení zásilky ke konečnému příjemci. Silniční přeprava: - kamionová přeprava - sběrná ...

Stěhování: -byty -kanceláře -piana, klavír -menší trezory -stěhování nonstop.

Naše služby Každá nabídka je pochopitelně individuální, přesně dle potřeb a požadavků klienta. Rádi se Vám přizpůsobíme. Podívejte se tedy, alespoň na základní pilíře našeho rozsáhlého portfolia služeb.

Provádíme: - odvoz sutí a odpadů - přeprava písku - vyklízení půd

Nákladní doprava: - vnitrostátní - mezinárodní. .

Služby: - stavební činnost - obchodní činnost - autodoprava - realitní činnost. Stavební činností se začala zabývat naše společnost v roce 2000 a od té doby jsme se vypracovali na úroveň kvalitních stavebních firem na našem trhu. Soustředíme se především na kvalitu provedených prací, kde největší odměnou je spokojenost našich zákazníků, ...

Provoz nákladní automobilové dopravy, provádění autojeřábnických prací, doprava sypkých materiálů.

Autodoprava - mezinárodní, vnitrostátní. Autoservis Pneuservis