Autodoprava Josef Vávra, s.r.o.
Toman Transport & Spedition s.r.o.
Pěnkava s.r.o.

Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Logistické a skladovací služby Autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 16t

Přeprava - stavební stroje - těžké a nadměrné náklady Jeřábnické práce Kompletní demoliční práce Kompletní zemní práce

Firma TRANSKOM se specializuje na vnitrostátní i mezinárodní nákladní kamionovou dopravu. Spediční služby.

-Autodoprava - mezinárodní a vnitrostátní do 25t

Mezinárodní spediční kamiónová doprava.

Zajišťujeme vnitrostátní i mezinárodní nákladní dopravu a spedici.

Nabídka osobní a nákladní autodopravy pro umělecké soubory, divadla a kapely. Výroba a opravy scénických dekorací.

Nákladní doprava Recyklace - stavební hmoty Výstavba - inženýrské sítě Demolice Zemní práce Dopravní stavby Výstavba - inženýrské sítě Výstavba - inženýrské sítě

Autodoprava - přeprava 16 osob, možný vlek 2, 5 tuny Doprava - po ČR - po celé evropě

Nákladní doprava - vnitrostátní a mezinárodní Osobní doprava Zakázková výroba - keramika - reliéfní plastika - domovní znamení Prodej - keramické potřeby (hlíny, glazury, pece, kruhy, ...) Poradenství - architektura Poradenství - stavebnictví Výuka - keramické techniky - výtvarné výchovy ...

Přeprava chlazených, mražených potravin.

Nabídka služeb v oblasti nákladní a dodávkové autodopravy.

Zabýváme se: - doprava a uložení betonových a anhydritových směsí. - doprava specialně upravenými autodomíchávači se samozhášecím zařízením pro vjezd do hloubených tunelů.

Kamionová doprava s vlastními vozy se zaměřením na Španělsko, Portugalsko a další státy EU.

Projekty a logistická řešení v mezinárodní přepravě Těžká a nadrozměrná doprava Kontejnerová logistika a sběrná služba Liniové a charterové námořní přepravy

Nákladní autodoprava - vnitrostátní - valník - hydraulická ruka - terenní vozidlo Tatra 815

Podnikáme v oblasti silniční motorizované dopravy a rozvozu zboží po celé České republice. Dále zajišťujeme také party na klíč včetně stavění párty stanů a zapůjčení a servisu pivního chlazení.

Jsme mladá a právě proto flexibilní a neustále se rozvíjející firma. Zabýváme se dopravou, spedicí, stěhováním, skladováním a zprostředkovatelskou činností. Podnikáme od roku 1996 a za tu dobu jsme se mnohé naučili a poučili z chyb svých i jiných.

Společnost VOSS International spol. s r.o. byla založena v červenci roku 1994 jako jedna z dceřinných firem společnosti VOSS International GmbH se sídlem v Dortmundu (SRN). V době založení firmy byly nosným programem realizace a servis při zajišťování těžkých a nadrozměrných přeprav.

Autopůjčovna: -ŠKODA OCTAVIA, FELICIA, FELICIA COMBI, PICK-UP -nákladní autodoprava -krátkodobý i dlouhodobý pronájem -možnost i s řidičem.

Nabídka mezinárodní nákladní dopravy do 3, 5 tuny