SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Autobusová doprava: - linková a zájezdová doprava Autoservis, autoopravna: tel.: 352 666 578 Silniční a odtahová služba: tel.: 605 861 891

Dopravní společnost. Služby: -autobusová doprava

Nákladní autodoprava - vnitrostátní, mezinárodní

Autodoprava: - nákladní - dodávková - stěhování

Stavební činnost. Stěhování. Nákladní autodoprava.

Nákladní silniční doprava. -zahraniční. Přeprava zásilek. Skladové služby. Mezinárodní nákladní autodoprava.

Dopravní značení: -prodej dopravního značení -montáž dopravního značení -pronájem dopravního značení -vodorovné dopravní značení -projekty dopravního značení -www.harex-dopravni-znaceni.cz. Alternativní zdroje energie: -tepelná čerpadla -solární panely -klimatizace -www.harex-energie.cz. Účetní a daňové poradenství.

Taxi: - přeprava osob po celé Evropě

Autodoprava: -mezinárodní nákladní dopravy a spedice -možnost celovozových zásilek a sběrných služeb -přeprava zásilek do všech zemí Evropy i mimoevropských států -zásobování -nákladní autodoprava.

Taxi centrum: -přeprava osob. Osobní, nákladní taxi. Taxislužba po celé ČR i do zahraničí. Osobní přeprava osob.

Revizní služby a služby spojené s kontrolou kvality. Kontrola povrchu dílů. Kontrola funkce výrobků. Výstupní kontrola. Logistické služby. Třídící práce. Montáž, kompletace součástí. Přeměření dílů.

Autobusová doprava pravidelná v celém Karlovarském kraji.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - mosty - inženýrské sítě - nebytová výstavba - rekonstrukce - zemní práce - demolice - autodoprava

Činnost: - zemní a výkopové práce - demolice - bourací práce - nákladní autodoprava

Činnost: - kontejnerová doprava - zemní a výkopové práce

Pronájem: -kontejnery. Svoz, likvidace a výkup: -průmyslové a živnostenské odpady. Výkup a prodej: -europalety. Skartace dokumentů. Vážení silničních vozidel. Pronájem: - skladovací haly. Provozovna: - Aš, Studentská 2886

Mezinárodní a vnitrostátní přeprava: - kusové zásilky, dokládky, celovozové zásilky. Přeprava kontejnerů. Přeprava, doprava kusových zásilek malými i velkými vozy až do 24t.