SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Stěhování: byty, rodinné domy, kanceláře, firmy, těžká břemena, klavíry, trezory, sochy, obrazy, starožitnosti, stroje a zařízení. Vyklízení nemovitostí, likvidace komunálního odpadu, skartace Kontejnerová doprava. Autodoprava do 3, 5t celá ČR + státy EU. Půjčovna užitkových vozidel do 3, 5t.

OLNEX Logistic s.r.o. se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní dopravu, skladování a pronájem návěsů.

Firma zajišťuje vnitrostátní i mezinárodní přepravu. Přeprava zboží od 1 kg do 24 tun, až 36 ks EUR palet. Mezinárodní přeprava ADR.

Prodej, montáž, pronájem, servis: -zabezpečovací a signalizační přívěsy -mobilní semaforové soupravy. Prodej, montáž: -trvalé dopravní značení -instalace přechodného dopravního značení -barva na vodorovné dopravní značení. Dopravní inženýrství.

Komplexní zajištění přepravních služeb po železnici: - import a export zboží z České republiky - vnitrostátní přeprava zboží - přeprava zboží do celé Evropy - přeprava zboží do a ze států bývalého SNS - oborná poradenská a konzultační činnosti v rámci železniční přepravy.

Vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava balíků z domu do domu pro firmy a podnikatele (B2B) a na soukromé adresy (B2C). Vnitrostátní přeprava kusových, vícekusových zásilek a palet.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce a opravy objektů - elektromontáže včetně revizí - autodoprava.

Společnost Zemní práce MITOP s.r.o. provádí zemní práce: • Výkopy základů a základových pásů • Zhotovení komunikací a parkovišť • Terénní úpravy a hutnění • Zemní práce menšího rozsahu Také se specializují na kontejnerovou dopravu - zajistí Vám odvoz: • Stavební suť, sypké materiály, beton, zeminu • Objemný, biologický nebo směsný ...

PASSENGER SERVICE s.r.o. se zaměřuje na osobní a skupinovou dopravu na letiště a zajištění VIP přeprav, např. svatby.

Zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava, stavební práce, pokládka zámkové dlažby, realizace základových desek a inženýrkých sítí.

Drahomír Zavadil se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní kamionovou dopravu, spediční služby a na pronájem obytných přívěsů.

MEKRSERVIS s.r.o. se zaměřuje na montáže interiérů, stěhování a zemní práce.

Nákladní doprava - spedice, logistika, přeprava: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní celý svět (zejména Itálie, Německo, Benelux, Francie, Polsko a jiné) - letecká, námořní. Skladování, sklad včetně skladové evidence, logistické služby (rozdělování zásilek a distribuce - celní deklarace - přeprava ADR. Skladování, ...

Autobusová doprava Minitrans. Autobusy s kapacitou: - pro 38, 49, 57, 65, 85, 91 osob. - turistický vláček v Lutíně pro 60 osob Cestovní kancelář.

Prodej - originální náhradní díly - náhradní díly od našich dodavatelů Klempířské práce - specializace na Tuningové vytahování lemů blatníků Lakování Servis a opravy - motorová vozidla (nákladní i osobní)výměna - oleje Mytí - autobusy - nákladní automobily Odtahová služba - NON STOP po celé ...

Společnost MASTR stroje s.r.o. nabízí zemní práce, stavební činnost a autodopravu. Zajistíme zemní práce od pronájmu stroje s obsluhou pro vaši stavbu, až po kompletní realizace. Realizujeme stavební práce menšího rozsahu. Kontejnerová doprava, odvoz sutí, výkopových materiálů, objemného odpadu včetně zajištění uložení odpadu dle druhu na ...

TymServis.cz se zaměřuje na realizaci dveří, podlah a stěhování.

Mytí - osobní automobily Odtahová a asistenční služba Taxislužba Pronájem - reklamní plochy

Společnost i-digit trading & logistics s.r.o. se zaměřuje na poskytování logistických služeb a dopravu.

Martin Baďura provozuje autopůjčovnu a zajišťuje přepravu osob a nákladu.

Mezinárodní kamionová doprava do zemí EU. Spedice a logistika. Vozový park: -11 nákladních vozidel -1 dodávka Mercedes-Benz -2 dodávky Iveco 3, 5t.

Pobočka. Prodej: -autobusové jízdenky. -letenky. Zprostředkování: -jazykové pobyty. -pracovní pobyty v zahraničí.

Autodoprava: -silniční motorová nákladní -sypké hmoty. Zemní práce. Zámečnictví: -výroba-ocelové konstrukce. Beranění a montáž silničních svodidel. Opravy: -nákladní motorová vozidla.

Činnost: - nákladní vnitrostátní doprava