SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Výroba: - výroba modelů a maket pro prezentaci firem na výstavách a veletrzích - přeprava osob vozidlem MB Vito 8+1 - údržba domácností a kanceláří - první hodinový manžel pro Olomouc.

Činnost: - komplexní logistické služby v oblasti skladování a sekundárního transportu - outsourcing

Stěhování: - kanceláří - bytů - sklepů - trezorů - uměleckých předmětů - archivů. Soudní stěhování. Vyklízecí práce. Rozvozy : -stavebního materiálu -bílé techniky -nábytku.

Dopravní podnik města Olomouce, a.s., DPMO: - městská hromadná doprava - zájezdová doprava - pronájem historických vozů - pronájem reklamních ploch.

Firma Dopravní značení - Čermák poskytuje komplexní služby v oblasti dopravního značení. Nejen v Olomouci, ale také v Přerově a po celé České republice zajistí prodej, pronájem a instalaci dopravního a signalizačního značení i dopravních značek. Vyzkoušet můžete také e-shop, ve kterém naleznete podrobný popis značek a značení dle vašich ...

Služby: - kamionová doprava vnitrostátní i mezinárodní - stěhování - skladování. Autoservis: - servis osobních, dodávkových, nákladních vozidel, obytných vozů a přívěsů - plnění klimatizací - diagnostika - příprava na STK - zajištění STK. Provozovna a kancelář: V Zahrádkách, Lutín

Služby: - kurýrní služba - nákladní autodoprava tuzemská - přeprava zásilek.

Autoservis: - opravy a údržba osobních a dodávkových automobilů - příprava na STK - sezónní prohlídky - karosářské práce - pneuservis - prodej pneu. Služby: - dodávková doprava vnitrostátní. Provozovna: Přáslavice (areál bývalého ZD)

Autobusová doprava: - přeprava osob - mezinárodní doprava - zájezdová doprava - linková doprava. Cestovní agentura.

Individuální přeprava osob nejen na letiště a z letiště v luxusních vozech Škoda Superb a Volkswagen Caravelle.

Taxislužba zajišťující přepravu v Olomouci i mimo region. Help Drink (Drink servis), expresní přeprava zásilek. Non-stop dispečink. Bez nočního příplatku, každá desátá jízda zdarma. Stanoviště najdete u hlavního a autobusového nádraží a u OD Timpo.

Stěhovací služby. Likvidace nábytku a pozůstalostí. Mezinárodní stěhování. Montáž nábytku.

Zasilatelství a zastupování v celním řízení. Zprostředkování obchodu a služeb. Silniční motorová doprava: - nákladní nad 3, 5 tuny - nákladní do 3, 5 tuny.

Činnost: - vnitrostátní i mezinárodní nákladní autodoprava

Služby - vnitrostátní nákladní doprava - přeprava sypkých hmot.

Služby - stěhování bytů, firem a těžkých břemen.

Společnost Smětal s.r.o. se sídlem v Bystrovanech u Olomouce se zaměřuje na kontejnerovou dopravu a nakládáním s odpady včetně recyklace stavební suti, pro kterou využívá vlastní recyklační centrum. Kontejnery si můžete vybrat ze tří základních typů dle vaší potřeby. Také vám rádi zajistíme prodej písku a štěrku. Mezi naši další činnost také patří ...

Mezinárodní, vnitrostátní kamionová doprava. Autodoprava.

Přeprava potravinářského zboží speciálními chladírenskými nákladními automobily v tuzemsku i zahraničí. Přeprava chlazených i nechlazených potravin izotermickými vozidly Renault v celé řadě ložných ploch a tonáží.

Pronájem: - montážní plošiny do výšky 13, 16, 18, 19, 21, 27, 35 - stavební manipulátor do výšky 16 m a 25 m - rizikové kácení, ořezy stromů, výškové práce, teleskopické manipulátory, pronájem plošin, zdvihací technika, práce ve výškách, plošiny Kontejnerová přeprava do 5 t, hydraulická ruka, kontejner.