SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Cestovní agentura. Služby, prodej, zprostředkování: -letenek, lodních lístků. -autobusové jízdenky. -víza. -cestovní pojištění.

Stanice technické kontroly (STK): -osobní automobily, traktory, valníky, motocykly. -měření emisí. Servis: -návěsů, přívěsů a nástaveb vozů zn. Schwarzmüller, Svan, Schmitz.

Velkoobchod, prodej, přeprava: -pohonné hmoty -topné oleje

Autobusová doprava. Vnitrostátní a mezinárodní doprava. Prodej autobusů. Leasing osobních, užitkových automobilů - autobusů, výrobních a technologických zařízení. Oficiální zastoupení Caetano.

Služby: nákladní autodoprava.

Činnost: - elektromontáže NN a VN - zemní práce stroji JCB 3Cx a smykovým nakladačem Bobcat - nákladní autodoprava

Nákladní autodoprava.

Mezinárodní nákladní autodoprava.

Expresní doprava. Autodoprava: - vnitrostátní, mezinárodní. - přeprava kusových zásilek.

Poskytujeme služby v oblasti vnitrostátní a mezinárodní dopravy vozidly do užitečné hmotnosti 3, 4 t. Možnost přepaletování a uskladnění paletové zboží.

Firma se orientuje na tyto oblasti stavebnictví : - občanská a bytová výstavba - stavby pro průmysl a zemědělství - vodohospodářské stavby - rekonstrukce objektů - zemní a výkopové práce - autodoprava .

Zemní práce. Autodoprava, doprava: Přeprava písku, sypkých i pevných hmot - Odvoz odpadů (stavební sutě, výkopové zeminy).

- nákladní mezinárodní autodoprava do 12 tun - autoopravna motorových vozidel a motocyklů - prodej náhradních dílů WARTBURG - BARKAS - prodej a montáž dveří a oken

Služby: - půjčovna aut a přívěsných vozíků - taxi

Práce: -elektroinstalační -výroba rozvaděče, hromosvody -převíjení motorů -projekční -revize el.zařízení a hromosvodů -zámečnické -soustružnické -nástrojářské -frézařské -svářečské -truhlářské -zednické -zemní UNC* Autodoprava: -Avia, Multikára, osobní automobil -montážní plošina MP**20-20M*

Služby: -dopravu osob a přepravu malých nákladů po celé evropě -montáž a výrobu nábytku (truhlářství) -montáž kancelářských interiérů.

Zajišťujeme autodopravu. Nabízíme přepravu osob v tuzemsku i zahraničí. Autobusová doprava. Klimatizované autobusy: -Volvo -Karosa -45-50 míst -video, lednice, kávovar -nápoje dle dohody -WC + klima (u Volva - Euro I).

Autodoprava. Provoz mezinárodní i vnitrostátní dopravy do 42 tun.

Autobusová doprava. Ostatní nepravidelná osobní pozemní doprava.

Provoz nákladní automobilové dopravy: - sypké i pevné hmoty (písek, stavební suť, zemina). Zemní práce: - opravy lesních, polních a jiných cest, - hrabání základů a septiků, - terénní úpravy, - úpravy zahrad, - výkopy pro bazény, - terénní úpravy rovinných i svažitých terénů, - rovnání a svahování terénů, - výkopové a ...