SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Autobusová doprava: -vnitrostátní. -mezinárodní.

Největší a nejlevnější taxi v Pardubicíh. Nástup 29KČ, sazba 25kč/km, trasy nad 50km jen 20kč/km. Drink servis. Slušní řidiči a profesionální dispečink je samozřejmostí.

Letiště - ubytování Sportovní plachtařská činnost

- Pneuservis - Autoservis - Autoopravna - Autodoprava : - mezinárodní doprava dodávkové vozidlo - 1, 2t. - Prodej : - náhradní díly, střešní okna, autorádia, autodoplňky, autokosmetika, oleje, brzdy, poloosy, tlumiče, výfuky, autopříslušenství aj...

Nákladní silniční doprava: -tuzemská -mezinárodní

Autoškola: -řidičské oprávnění skupiny A, B+E Autodoprava mikrobusem pro 8+1 osob, s možností přepravy kol a lyží (8x) Autodoprava autobusem 16+1 osob, s možností přepravy kol (16)

Přeprava nebezpečných odpadů. Silniční nákladní doprava.

Autodoprava, doprava-přeprava: -nákladní vnitrostátní -nákladní mezinárodní (zahraniční) Vyhovíme každému přání našich zákazníků, telefonicky lze domluvit podmínky a objem přepravovaného zboží. Kontakt: mobil 608332303.

Doprava, přeprava: -kontejnerová.

Nákladní silniční doprava a spediční služby: - mezinárodní silniční autodoprava - vnitrostátní silniční autodoprava - logistické služby - autodoprava - mezinárodní zasilatelství, spedice. - autodoprava nákladní - kontejnerová přeprava. - poradenství v oborech dopravy a logistiky.

Autodoprava: - mezinárodní kamionová doprava - vnitrostátní kamionová doprava - spediční služby - servis nákladních a užitkových vozidel

Autodoprava nákladní tuzemská.

Zemědělská výroba, nákladní autodoprava vnitrostátní, obchodní činnost.

Práce: -topenářské -plynařské -instalatérské. -zemní práce minibagrem -kontajnérova přeprava

Nabídka vnitrostátní i mezinárodní dopravy Audoprava: - tuzemská - mezinárodní do 6tun. Vozy s výbavou ADR*. - valník s plachtou, čelo

Autobusová a mikrobusová doprava vnitrostátní a mezinárodní, osobní doprava, doprava provozovaná autobusy.

Autodoprava: - tuzemská, vnitrostátní.

Autodoprava, doprava: - přeprava nadrozměrných nákladů - vnitrostátní a mezinárodní kamionová přeprava - doprovodná vozidla pro nadrozměrné přepravy - zajištění povolení pro nadrozměrné přepravy - vytyčení a zpracování trasy transportu.

Aeroklub, vnitrostátní veřejné letiště. Naše činnost je zaměřena na poskytování vyhlídkových letů, výcvik soukromého pilota letounů, kluzáků, motorových kluzáků a parašutistických kurzů. Možnost ubytování hotelového typu.