SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Služby: -údržba a čištění místních komunikací -údržba, čištění a obnova veřejné zeleně -provoz, údržba a opravy veřejného osvětlení -nakládání s odpady včetně kompostování -silniční motorová nákladní doprava -údržba a provoz pohřebiště -čištění kanalizace a odvoz fekálií.

Mezinárodní kamionová autodoprava, spedice, ADR, dodávková autodoprava a skladování zboží - o to vše se postará firma SPEDQUICK Třebíč, spol.s r.o. Mezinárodní kamionovou dopravu zajišťujeme v rámci celé EU, ovšem našim primárním zaměřením je kamionová autodoprava do Německa.

AUTODOPRAVA NÁKLADNÍ, SPEDICE, LOGISTIKA: - přeprava nákladů do všech zemí EU i mimo ni - hlavní destinací firmy jsou SRN, Nizozemí, Belgie, Rakousko - letecká i námořní doprava kusového zboží nebo velkého kontejneru z celého světa (spedičně) - nadrozměrné náklady - dovoz zboží s označením ADR (nebezpečné) - skladování ve vlastní skladové ...

MF - Trans, s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní a vnitrostátní autodoprava. MF - Trans, s.r.o. je společností v rámci skupiny TRADO.

Penzion, ubytování: -kapacita 38 lůžek -složení ubytovacích kapacit apartmá -třílůžkový, dvoulůžkový pokoje -ceny od 400, -Kč za pokoj -možnost přistýlky. Příslušenství: -všechny pokoje samostatné sociální zařízení -televize se satelitním příjmem v části penzionu Možnosti: -ubytování se psem -úschova kol -parkování v objektu ...

Na Pořadí 314, s.r.o. se zaměřuje na provoz pily, výrobu řeziva a na silniční nákladní dopravu.

Dopravní, logistická a spediční společnost. zajištění balení zásilek včetně zámořských balení, spediční logistika a doprava zboží.

Bagrování zemní, výkopové práce Provádíme bagrování výkopy základů na dům, plot, výkop bazénů, jímek, svodů, drenáže, strouhy kanalizační přípojky a dalších inženýrských sítí. Provedeme jakékoliv práce 1, 8t minibagrem, který nepošlape trávu, nezničí dlažbu, všude se vyjde, ale zvládne výkonem co velké bagry.. dále zajišťujeme přistavení ...

Stavební a dokončovací práce. Doprava materiálu.

Služby: - stěhovací, stěhování - likvidace pozůstalostí - vyklízení půdy, sklepů.

Středisko výroby: -prodej nafta náhradní díly (nákladní auta, traktory) oleje mazadla -výkup, prodej zemědělské komodity obilí -výroba zemědělská rostlinná živočišná -autodoprava Liaz Avia -opravárenství, servis zemědělská technika nákladní automobily (vozy). Středisko masovýroby: -prodej ...

Rodinná přepravní společnost se zaměřením na vnitrostátní a mezinárodní kamionovou dopravu

Autodoprava nákladní: - ČR + EU -FIAT DUCATO MAXI, 4EURO palety, 1300KG, 14m3.

Autobusová doprava. Cílem firmy je spokojený zákazník. Toho dosahujeme včasnou, bezpečnou a pohodlnou jízdou v našich autobusech, nejen po ČR. Našimi zákazníky jsou mateřské školy, základní školy, střední a vysoké školy, sportovní kluby, divadelní spolky, soukromé skupiny a další.

Práce: -stavební komplexní dodávky stavby na klíč - občanské stavby (haly, sklady) - administrativní budovy - bytové domy, rodinné domky - stavby pro zdravotnictví - rekonstrukce, adaptace -výstavba nové byty do osobního -obklady -zemní práce, práce strojem, drobná mechanizace(výkopy rýh, pásů, základy, jama, jámy) -investiční ...

Naše společnost Jemnická Stavba, a.s. se zabývá přípravami a realizací investic v oboru pozemního stavitelství a tepelné energetiky a obchodní činností v oboru prodeje stavebních hmot. Práce: -stavební -stavby na klíč -instalace, instalatérské: -voda (vodoinstalatérské) -topení, topenářské -plyn (plynoinstalatérské) -elektroinstalace NN ...

Stěhovací služba Služby: -odborné stěhování -byty, nebytové prostory -piana, trezory, úřady, školy, škola, zdravotnické zařízení. PŘEKVAPÍME VÁS VZORNOU SLUŽBOU !!! Pronájem, servis, montáže, prodej: -elektrocentrály, diesel agregáty.

Autodoprava s hydraulickou rukou, nákladní silniční doprava kontejnerová a dodávková přeprava.

Silniční a odtahová služba. Vyprošťování havarovaných vozidel. Vyřízení STK, opravy karosérií a lakování. Zajištění náhradního vozidla. Nákladní doprava do 3, 5 tun. Nonstop pohotovost.

Autobusová doprava Zajištění přepravy osob na pravidelných linkách. Nabídka nepravidelné vnitrostátní a mezinárodní dopravy osob autobusy či minibusy.

Koordinátor BOZP Prodej -stavební materiály Inženýrská činnost -stavební dozor Projektování staveb Stavební činnost Odhady nemovitostí Autodoprava.

Výroba, generální opravy: -lakované, zinkované a žárově zinkované kontejnery o objemu 1100 litrů. Výměnný způsob, výměna nebo prodej: -repasované nádoby (kontejnery) výměna se netýká kontejnerů typu FERA FEREX NITRA. Přestavba: -kontejnery na separovaný odpad (sklo, plasty, papír). Výkup: -vyřazené a ...

Kontejnerová přeprava - do 5tun - pronájem kontejnerů - povrchové úpravy, výkopové práce - základové desky - naložení, převoz, složení stavebního materiálu/suti.

Autobusová a osobní doprava vnitrostátní a zahraniční. Pravidelná linková autobusová doprava, dálková i meziměstská. Nepravidelná autobusová doprava. Přeprava osob minibusy a osobními automobily. Autoservis: - opravy osobních automobilů, nákladních vozidel a autobusů - příprava a zajištění STK. Pneuservis: -osobní -nákladní.