SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Autodoprava, doprava, přeprava: -silniční nákladní: -mezinárodní (zahraniční), vnitrostátní (tuzemská) vozy MERCEDES, FORD, RENAULT.

Autodoprava, doprava, přeprava: -mezinárodní a vnitrostátní: -RENAULT, AVIA do 3, 5t.

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní (tuzemská), mezinárodní (zahraniční): -nákladní vozem FORD TRANZIT -osobní: -mikrobus s klimatizací pro 15 osob -pro 9 osob s nákladním prostorem.

Autodoprava, doprava, přeprava: -autobusová: -tuzemská -zahraniční (mezinárodní): -Anglie, Belgie, Dánsko, Francie, Holandsko (Nizozemí), Chorvatsko, Itálie, Korsika, Německo, Norsko, Polsko, Rakousko, Řecko, Slovensko, Slovinsko, Švédsko, Švýcarsko, Turecko. Autopark: -3 autobusy KAROSA LUX: -45 míst ...

Cestovní agentura: -cykloturistické zájezdy a zájezdy na kolečkových bruslích do Rakouska podél Dunaje. Autodoprava, přeprava osob: -luxusní autobus s klimatizací pro přepravu 26 osob v tuzemsku i zahraničí.

Logistika - nákladní doprava chladírenské a mrazírenské vozy, plachtové návěsy, speciální režim ADR

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -37 dvoulůžkových pokojů: -ON-LINE rezervace -kategorie pokojů - business, standard, economy -1 jednolůžkový pokoj pro invalidu.

Autodoprava, doprava, přeprava: -autobusová: -místní -dálková-Brno, Praha, Karlovy Vary, Cheb, aj.

Přepravní a dopravní služba: - nákladu, osob, svatebčanů i přepravu dětí do školy a školky, služby osobního taxi, rozvoz obědů, letištní transfer

Zpracování plastů. Výroba: - plastových výrobků, produktů - kovových konstrukcí. Stavební práce. Autodoprava, nákladní doprava do 3, 5 tuny. Zemní práce.

Expresní autodoprava ADR Rámování a paspartování obrazů Výroba a prodej - obrazy - pasparty

Zakázková výroba: - ocelové konstrukce - transportní systémy pro automobilový průmysl, zábradlí, balkony a ocelové konstrukce. Velkoobchod, prodej, oprava, montáže: - stájové zařízení pro vepřový a hovězí dobytek. Nákladní autodoprava.

Služby: - nákladní autodoprava, dodávková doprava do 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní. Prodej: - autodíly - náhradní díly na zemědělské stroje. Prodej: - pohonných hmot PHM - nafta.

Certifikace: -certifikát jakosti ISO ČSN EN 2004. Činnosti důležité pro chod měst a obcí a práce pro firmy i soukromé zájemce. Služby: - čištění venkovních komunikací, ulic, prostranství ručně a mechanizmy - zimní údržba místních komunikací - údržba dopravní signalizace - GARDEN ART - zahradní architektura: - projekce a ...

MHD* - Městská hromadná doprava je v Kroměříži zajištěna pomocí devíti autobusů na osmi linkách. Služby: - zajištění autobusové přepravy osob na menší vzdálenosti podle individuálních požadavků, na pohřby, svatby a jiné příležitosti - zajištění velkoplošné reklamy na autobusech městské dopravy i reklama uvnitř ...

Zemní práce, vnitrostátní nákladní autodoprava

Odtahová služba nonstop poskytuje rychlý odtah osobních a nákladních vozidel do 3, 5t. Vyproštění havarovaných automobilů. Provozujeme autodopravu do 3, 5 tuny. Nabízíme stěhování a rozvozy po České republice i Evropské unii.

Maloobchod, prodej: -palivové uhlí. Práce: -zemní, výkopové. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní: -sklápěcí vozy TATRA CASE UNC*.

Velkoobchod, prodej: -stavební materiál: -cihly POROTHERM, tvárnice, modulový blok, věncovka, U -profil, nosné i nenosné překlady, nosné roletové překlady, střešní a stropní desky, termopancíř, malby, omítky -střešní okna VELUX, PRIMA FENESTRA -střešní krytiny. -BRAMAC, CEMBRIT, KM BETA, RANNILA STEEL, TONDACH -plastové ...

Montáže, opravy, servis: - elektrická zařízení - veřejné osvětlení - rozhlasy. Práce: - výškové - s vysokozdvižnými plošinami do výšky 16 m, montážní plošina MP - 13. Nákladní autodoprava - Avie 21 F a Avie 31 L.

Autodoprava. Zasilatelství. Expresní přeprava zásilek: -po celé Evropě (bezpečně, rychle, kamkoliv a v jakémkoliv množství) -s dodávkami o užité hmotnosti do 1, 4t na čtyřech europaletách -přeprava koní ve speciálnim přívěsu. Služby: -vytěžováni nákladních automobilů partnerských firem -větší zásilky dopravujeme ve spolupráci se ...

Vývoj, výroba, prodej: - radarové tabule - bezpečnostní zrcadla - dopravní zrcadla - hemisferická zrcadla - dopravní značení.

Autodoprava, doprava, přeprava: -osobní - 3 mikrobusy pro 9 osob -nákladní do 1, 5 t - 3 dodávky -vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní (zahraniční).