Taxislužby nabízí komplexní servis transportních služeb osob, ale i předmětů. Odvoz na letiště, z nemocnice nebo z nákupního centra. K dispozici je jak vnitrostátní, tak i mezinárodní taxislužba, ale i přeprava menších balíků z jednoho místa na druhé.

Adalbert Limousine Service Vám nabízí kompletní služby v oblasti pronájmu limuzín s řidičem. Samozřejmostí je nadstandardní přístup a chování řidičů k zákazníkům.

Naše služby: - vnitrostátní i mezinárodní osobní přeprava osobními vozy a mikrobusy - přeprava osob - doprava na letiště - expresní přeprava zásilek - autopůjčovna mikrobusů, dodávek, střešních nosičů, autoboxů a nosičů kol.

Služby: - mezinárodní, vnitrostátní osobní doprava - mezinárodní, vnitrostátní autobusová doprava.

Vyklízení bytů Teplice. Taxi služba - osobní doprava.

Kurýrní služby, přeprava osob, zastavárna, výkup zlata.

Služby: - mikrobusová doprava - osobní autodoprava - dodávková autodoprava - autopůjčovna.

Osobní přeprava vlastním i půjčeným vozidlem.

Velkoobchod, distribuce desinfekčních a čistících prostředků - přípravky pro prevenci rakoviny a posílení imunity organismu. VIP Transport - přeprava osob i zásilek.

Služby: - doprava, transfery na a z letiště Praha - individuální přeprava po ČR i do států Evropské unie

Služby: -taxislužba - nonstop -taxi České budějovice -nonstop taxi České Budějovice. TAXI-Budějovice s.r.o. je od roku 1992 největší a nejstarší taxislužba v Českých Budějovicích. Spolehlivost a ochota je naší prioritou a proto si můžete být jisti, že v rámci Českých Budějovic přistavíme požadované vozidlo do 10 minut od Vašeho zavolání na ...

Prodej: -brikety se skvělou výhřevností -okrasné kameny do zahrad. Služby: -kamionová doprava -drink''n''drive doprava v Brně.

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní, - mezinárodní, - 60 kamionů. Osobní přeprava. Autopůjčovna.

Pronájem - limuzíny MERCEDES BENZ i s řidičem po Praze, ČR i Evropě Autodoprava - přeprava osob z letiště a na letiště - svatební a hotelová doprava

Služby: - nákladní autodoprava - zasilatelství - skladování - autobusová doprava - Drink Taxi