O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí Správa nemovitostí na základě honoráře nebo smlouvy

Nabídka pronájmu obchodních salónků, školících, zasedacích, prezenčních a reprezentačních místností. Poskytujeme produkty a služby pro začínající, malé a střední firmy, pro podnikání z domova a také se zaměřujeme na mezinárodní obchod. Zajišťujeme také řešení v nouzových situacích.

Nabízíme zprostředkování prodeje, pronájmu a odkupu domu, bytu či pozemku, úschovy a právního servisu. Zajistíme financování Vašeho bydlení. Vyřešíme exekuce, zástavy a závazky na Vašich nemovitostech. Působíme v Ostravě, Brně a v Praze. Jsme profesionálové, děláme reality s nadhledem.

Podnájem garáží a skladovacích prostor.

VÝSTAVIŠTĚ HOLEŠOVICE Pořádání: -výstavy, veletrhy -kulturní, společenské, umělecké, sportovní akce Pronájem: -výstavní plochy, kryté prostory.

Služby: - prodej společností - pronájem kanceláří - virtuální kanceláře - konferenční místnost k pronájmu v Praze

Prodej a pronájem bytů. Realitní činnost.

Služby: - zprostředkovatel možnosti podnikání bez prvotních nákladů - správa nemovitostí.

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor .

Právní poradenství reality Zprostředkování nemovitostí.

Výstavba - nízkoenergetické dřevostavby Realitní činnost

Nákup, prodej - kovové odpady Pronájem - pozemky v areálu firmy Pronájem - haly v areálu firmy

Pronájem - kancelářské prostory Pronájem - apartmány pro náročné

Pronájem kancelářských prostor. Nabízíme Vám možnost trvalého i krátkodobého pronájmu: - kanceláří - skladů - obchodních prostor - manipulačních prostor - konferenčních místností.

Krátkodobý pronájem jednacích prostor kompletní servis - virtuální kancelář - registrované sídlo společnosti na reprezentativním místě - přijímání korespondence v souladu s vašimi pokyny a případné další rozesílání, archivování atd. - přijímání faxových zpráv - telefonní služba

Služby: - faktoring - deblokace - kapitalizace pohledávek. Pronájem, správa: - vlastní nemovitosti.