O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Pronájem kanceláří a virtuálních kanceláří v Praze 5, nabídka údržby nemovitostí (malířské, zednické a štukatérské práce, mytí, opravy a celkové rekonstrukce fasád apod.).

Developerská firma. Developer industriálního parku. Realitní služby. Pronájem: - skladové prostory - kancelářské prostory v administrativní budově.

Zabýváme se provozem veřejného parkoviště v Praze 1. Je možné zaparkovat všechny druhy vozidel od motocyklů a osobních vozidel přes vozy užitkové, až po autobusy a kamióny. Parkoviště je v provozu non-stop, má částečné zastřešení, kamerové zabezpečení a noční osvětlení. Nabízíme i dlouhodobé parkování za atraktivní ceny.

Realitní činnost - bytové prostory - pozemky Realitní činnost - nebytové prostory

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Prodej a pronájem kancelářských prostor.

Naše kancelář zajišťuje široký okruh transakcí v oblastech: - korporátní právo - obchodní právo - tuzemské i zahraniční investice - mezinárodní právní služby - zakládání společností - průmyslové vlastnictví - prodej a pronájem nemovitostí

Společnost Skanska má tradici již od roku 1887. Celosvětově patří mezi čtyři největší stavební a developerské skupiny.

Projekční a stavební činnost. Realitní činnost: - prodej a pronájem bytů a domů - prodej a pronájem nebytových prostor - prodej pozemků - tržní odhady cen nemovitostí tj. stanovení ceny běžné - aktivní zastupování zájemce při vyhledávání nemovitostí. Bezplatná konzultace: - poradíme s postupem při realizaci obchodu, dostatečně rychle a ...

Zprostředkovatelská a poradenská společnost pro investice do nemovitostí, která se zaměřuje na nabývání, management a prodej nemovitostí.

Realitní kancelář - pronájem a prodej residenčních a komerčních nemovitostí.

Služby: - projektování, projekční práce. Drobné stavební práce. Realitní služby. Pronájem: - kancelářské prostory.

Prodej a pronájem - byty - domy - pozemky Správa nemovitostí

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Zabýváme se pronájmem bytů a kancelářských prostor.

Levné parkování na letišti. mytí automobilů.

Pronájem - bytové prostory Pronájem - nebytové prostory

Pronájem - nebytové prostory Dovoz - sušené květiny z AFRIKY, BRAZÍLIE, INDIE, ČÍNY, EVROPY Velkoobchod - sušené květiny a dekorační doplňky, pomůcky