Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Projektování vzduchotechniky: -větrání, klimatizace, odsávání, hluk ve vzduchotechnice.

Prodej: -železářské zboží -barvy -sklo -potřeby pro kutily.

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyně. Služby: -truhlářské práce.

Realitní a investorská kancelář: -správa nemovitostí -inženýrská činnost -nákup, prodej a výměna nemovitostí.

Prodej, montáž, pokládka: -parketové a dřevěné podlahy -laky, tmely, lepidla BONA -plovoucí dřevěné a laminátové podlahy -korkové podlahy -koberce, PVC. Služby: -podlahářské práce -renovace stávajících podlah -vyrovnání stávajících podlah -stavební chemie SCHÖNOX -bezplatné poradenství.

Výroba, prodej, montáž, servis, poradenství: -septiky -akumulační jímky -odlučovače ropných látek -lapače tuků, lapoly -bazény -výrobky pro zemědělce -krmítka, výhřevné desky -zařízení na indikaci ropných produktů ve vodách a kontrolních jímkách.

Maloobchod, prodej: -nářadí a doplňky. Služby: -opravy ručního elektrického nářadí NAREX, METABO, BOSCH, MAKITA, SKIL, FLEX, DREMEL, PROTOOL. -půjčovna elektrického nářadí.

Výroba, prodej, servis a montáž: - zařízení pro ekologii, čištění a úpravu vzduchu a plynných médií. Nabídka ventilátorů, potrubí a příslušenství.

Truhlářství Služby: -truhlářské práce -samonosná schodiště -interiérové i vchodové dveře -kancelářský nábytek -kuchyně -zahradní nábytek -kuchyně.

Maloobchod, prodej: -stylový, rustikální, barokní a francouzský nábytek -renovovaný masivní dubový nábytek -kožené sedací soupravy -skleníky, knihovny, konferenční stolky -zajištění profesionálního čalounění.

Prodej, servis, půjčovna, e-shop: -elektrické nářadí BOSCH, METABO, NAREX -elektrické přístroje.

Služby-řemeslo: -truhlářské práce -zakázková výroba -vchodové dveře -schodiště -obklady stěn, stropů -podlahy -montážní práce.

Montáž a doprava krbů a kamen, teplovzdušné a teplovodní krby a vytápění, krbové vložky s výměníkem, krbové kamna s výměníkem, realizace krbových kompletů, teplovzdušné rozvody, kompletní nabídka příslušenství, krbové komplety na míru, návrh v 3D na PC, poradenství, konzultace na místě kamenný obchod v Písku, realizace po celé ČR

Internetový prodej: -http://www.jamashop.cz -elektronářadí -pneunářadí -akunářadí -ruční nářadí -stroje -nástroje -zahradní technika -sekačky -čerpadla -kotevní technika -kotvy -hmoždinky.

Prodej, opravy a servis: -repasované elektrospotřebiče -pračky, lednice, mrazáky, sušičky -sporáky, myčky.

Těžba a zpracování: -vepická žula -velenovská žula. Dovoz a zpracování: -přírodní kámen -bianco sardo -giallo veneziano -multicolor red -nero africa impala -nero assoluto -olive green -paradiso -rosa beta -serizzo -vizag blue. Výroba: -masivní prvky pro venkovní použití -ostění, dlažby, obklady, dlažební ...

Prodej elektroinstalačního materiálu a techniky.

Maloobchod, prodej: -lustry a svítidla -prodej z katalogů -kancelářská svítidla -zahradní svítidla.

Maloobchod, prodej: -barvy, laky, ředidla -montážní pěny MASTERSIL -tmely, lepidla MASTERSIL -HERBOL -AUSTIS -BODY.

Maloobchod, prodej, pokládka: -koberce -lina, podlahové krytiny -vinylové podlahy -THERMOFIX -EXPONA.

Výroba, velkoobchod, prodej: -ložní zboží, lůžkoviny -prostěradla, povlečení bavlna krep, flanel -prošívané deky, kuličkové polštáře -textilní metráž.

Služby, velkoobchod, drobný prodej: -zahradnictví -okrasné, ovocné stromky -trvalky, muškáty, balkonové květiny -školky-produkce dřevin.

Komplexní služby v oblasti elektronické a kabelové výroby. Vyrábíme, prodáváme a instalujeme pro telekomunikace. Velkoobchod a sklad - kabely, konektory, příslušenství a náhradní díly pro zařízení.

Služby: -revize filtroventilačních zařízení v úkrytu -opravy filtroventilačních zařízení a všech komponentů s ním spojených -funkční zkoušky dle předpisů jednotlivých FVZ -montáž FVZ -dodávka FVZ a veškerého zařízení i vybavení úkrytů v souladu předpisem -tlakovou zkouška -zkoušku plynotěsnosti úkrytu ...

Dodávka, montáž: -EURO okna a dveře tww -plastová okna a dveře -žaluzie a parapety.