Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Prodejce zahradní techniky a bazénů s 54 prodejnami po celé ČR. V sortimentu máme sekačky, pily, křovinořezy, traktory, sněhové frézy, bazény, zahradní nábytek a mnoho dalších výrobků pro Vaši zahradu. Záruka 7 let, servis samozřejmostí.

Ruční zakázková výroba - košíkářské zboží Kurzy - pletení z vrbového proutí

Specializuji se na výrobu interiérového i exteriérového nábytku, dřevěných schodišť, vnitřních a venkovních dveří, vrat, pergol, přístěnků i dalších truhlářských výrobků na zakázku. Používám zejména přírodní materiály - dubové, smrkové, olšové, javorové nebo jiné dřevo. Na přání vyhotovím samozřejmě i z dýhy nebo lamina.

Služby a prodej: -sortiment zemědělská, lesní, komunální, vinařská, zahradní a manipulační technika -náhradní díly a servis strojů -zastupujeme výrobce např.: New Holland, Lemken, kuhn, Farmet, ZDT, Dieci, Amazone, Welger, Grimme, SMS, Strautmann.

Projekce, montáž, instalace a servis: -topení -solární zařízení -plynoinstalace -vodoinstalace -klimatizace -měření a regulace.

Kompletní výroba interiérů. -nábytek i atypický -kuchyně -skříně -postele -materiál masiv, lamino. Stavební truhlářství: -schodiště. Vzorková prodejna: čechova 449 Písek

Prodej, půjčovna a servis: - stavební nářadí - zahradní technika

Realitní kancelář: -koupě a prodej nemovitostí -pronájem bytových, nebytových prostor -vyhotovení znaleckých posudků -geometrické zaměření pozemků a staveb -vyhotovení územního a stavebního povolení.

Realitní kancelář: -prodej a pronájem nemovitostí (byty, kanceláře, rodinné domy, vily, pozemky) -developerská činnost -zprostředkování hypotečních úvěrů a odhady nemovitostí.

Projekty, prodej, dodávka, instalace: -topení -tepelná čerpadla

Služby: -projekční kancelář -kompletní dodávka projektu -autorský dozor -dokumentace skutečného stavu -vyřízení všech povolení, vyjádření a jednání na úřadech. - projkty pro akci zelená úspora

Ergonomie pracovišť: -návrh a realizace interiérů -informačně orientační systémy -kompletní sortiment kancelářského nábytku -sedací nábytek -podlahové krytiny, žaluzie, rolety, osvětlení, klimatizace. -bytový nábytek, doplňky. Doprava Vámi zakoupeného zboží a montáž.

Výroba, prodej: - stavební hmoty a výrobků - cementové výrobky - umělý kámen - beton, transportbeton, silniční betony Služby: -autodoprava - MIX - multikára. Prodej: - kamenivo, štěrk, písek.

Maloobchod, prodej: -sanitární keramika -vodoinstalační materiál -koupelnový nábytek JIKA, LAUFEN, DURAVIT -průmyslové a bytové armatury -koupelnová zrcadla od firmy ellux GLÜCK.

Služby: -konstrukční zpracování rozváděčů -montáž rozváděčů -pro stroje a technologie -pro distribuci a užití el. energie -instalace a servis rozváděčů -prodej elektromateriálu.

Komunální technika, traktory, zahradní technika, zahradní doplňky-dům a zahrada. Import, export, velkoobchod, maloobchod, prodej za hotové, fakturou, leasing zajišťuje přes 200 smluvních partnerů a servis: -sekačky -motorové, elektrické všeho druhu -zahradní a komunální traktory -křovinořezy, vyžínače -motorové pily, nůžky na živé ...

Velkoobchod, prodej: -baterie GP, WONDER, ENERGIZER, VARTA -žárovky GE, OSRAM -úsporné žárovky -svítilny -audio, video kabely -konektory -antény -instalační materiál.

Realitní kancelář nabízí pronájem a prodej nemovitostí, byty, rodinné domy, chaty, chalupy, nájemní domy, pozemky, developerské projekty především Písek a okolí. Zajišťujeme kompletní právní a finanční servis, hypotéky a stavební spoření.

Služby, řemeslo: -truhlářství -výroba dveří, schodů i eurooken.

Truhlářská výroba: -nábytek -kancelářský nábytek -školní nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky -včetně montáže a zaměření -zakázková výroba nábytku -projekty na PC.

Výroba, prodej, servis: -teplovzdušná kamna na pevná paliva -určena k vytápění obytných, rekreačních a provozních objektů -teplovodní krbová kamna, krbové vložky -kamna KAMELIE -zahradní a interiérové krby -systémy teplovzdušného vytápění -krbová interiérová kamna -kotle GOLEM -vhodné na vytápění výrobních hal a velkých ...

Výroba - mříže Výroba - kovová vrata Výroba - kovaný zahradní nábytek Výroba - kovová schodiště a zábradlí Zakázková kovovýroba - interiér a exteriérvýroba - z nerezu

Realitní služby Realitní služby Úklidové práce - domácnosti - firmy Údržba - zahrady

Služby: -parkové úpravy -ozelenění -kácení a úpravy vzrostlých stromů. Návrhy, realizace, údržba: -zahrady, atria, interiéry.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - bílý textil - metrový textil - ručníky a ubrusy - dekorační látky - záclony - ložní prádlo - dekorační tkaniny - koberce zátěžové.