Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Prodej a pronájem - domy - byty - pozemky - rodinné domy - vily Prodej a pronájem - nebytové prostory

Velkoobchod, prodej: -textil metrový, ložní -dekorační tkaniny -kusový textil -vybavení hotelů, restaurací, ubytoven -ručníky, ložní prádlo, koberce, záclony.

Naší hlavní činností je totální i částečná rekonstrukce dřevostaveb z 60. - 80. let (okál, cetrisové domy, finské domy, chaty) Truhlářské práce: výroba a montáž kuchyňských linek včetně návrhů, výroba a montáž vestavěných skříní na míru, výroba a montáž schodů nebo jejich rekonstrukce, výroba nábytku z laminátů, dřeva atd..

Regionální zastoupení firmy MAPEI. Velkoobchod, maloobchod, prodej, pokládka: -obklady, dlažby -sanitární keramika -konstrukční systém SCHLÜTER pro bezchybné řešení ukončení balkonů a teras -suché maltové směsi -ušlechtilé omítky -lepidla a spárovací hmoty -fasádní barvy a nátěry -podkladové a penetrační nátěry Služby: ...

Výroba a prodej protialergických prošívaných přikrývek a polštářů z dutého vlákna v mnoha možných rozměrech a gramáží. Povlečení z bavlny, krepu, flanelu, atlasu, jednobarevné bavlny. Prostěradlo froté, jersey, bavlněné plátno. Matracové chrániče voděodolné, z dutého vlákna. Dětské povlečení, přikrývky a polštáře plně protialergické. Vybavujeme ...

Služby: -projektová činnost v investiční výstavbě -realitní činnost -technické zkoušky, analýzy -veškeré geodetické práce.

Prodej, montáž: - dřevěná okna - plastová okna - parapety, žaluzie, rolety - garážová vrata - sítě proti hmyzu.

Výroba, dodávka : -zařízení pro čištění a úpravu vzduchu -kompletní dodávky vzduchotechnických zařízení -textilní filtry se zpětným a pulzním proplachem -mechanické, elektrické odlučovače -ventilátory axiální, radiální a speciální pro větrání tunelů a metra -elementy pneumatické dopravy, rotačních a komorových podavačů ...

Prodej a montáž: -okna plastová, dřevěná eurookna -dveře.

Zakázková výroba interiérů, truhlářských výrobků a interiérových doplňků.

Prodej ložního prádla, povlečení krep, flanel, bavlna, satén. Prostěradla – froté, bavlna. Dětské ložní prádlo. ADRESA PRO ZASÍLÁNÍ REKLAMACÍ: Stanislav Houdek - Písecké lůžkoviny Otavská 1042 39701 Písek TEL: 608 164 138 E-mail: info@piseckeluzkoviny.com

Výroba, prodej: -deky a polštáře duté vlákno -povlečení -ložní soupravy -dětské soupravy duté vlákno -prostěradla -bavlna, frote, JERSEY -matracové chrániče -dětské povlečení -protialergické dětské soupravy -jednobarevné, pestré -zdravotní polštáře -srdíčka, váleček, podkova -televizní přehozy.

Výroba kovových postelí na zakázku. Nabízíme možnost úpravy designu, rozměrů, výšky i barvy.

Výroba: -bazény -brouzdaliště -bazénová chemie -čistírny odpadních vod -kontejnery na sběr tříděného odpadu -pařeniště -plastové sudy -vodoměrné šachty.

Výroba a prodej: -textil. Výroba: -ložní soupravy bavlna -krep, flanel -prošívané deky a polštáře -standard, NICOL, THERMO -polštáře s kuličkovou náplní -prostěradla froté a bavlna -melír, batika, uni, jersey prostěradla -ručníky, ubrusy.

Služby: -vzduchové rozvody, kompresorovny Maloobchod, prodej, opravy, servis: -svařovací technika. Prodej, servis: -pístové i šroubové kompresory ORLÍK, SCHNEIDER BOHEMIA, ATMOS Chrást.

Automatické vjezdové a dveřní systémy. Dodávka: -garážová vrata -sekční -rolovací -vyklápěcí -stranově posuvná -průmyslová -automatické dveře -automatické pohony -závory -centrální vysavače SMART -www.smartcz.cz -automatické brány -posuvné samonosné -křídlové.

Výroba: -podzemní hydranty -nadzemní hydranty -plovákové spínače, detekční sondy, jednotky a relé pro regulaci hladin. Služby: -slévárenské práce -lití barevných kovů.

Prodej, velkoobchod, maloobchod a montáž: -poradenství, konzultace -sádrokartony RIGIPS včetně příslušenství -tepelné izolace -střešní okna VELUX -podhledy stropní kazetové -fasádní zateplovací systémy. Služby: -stavební úpravy bytů -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader -dřevostavby -nízkoenergetické domky.

Služby: -generální distributor americké firmy OREGON. Dodávka: -vodicí lišty, řetězy na všechny značky řetězových pil -ochranné oděvy a pomůcky pro práci v lese -příslušenství pro křovinořezy a vyžínače -výrobky pro zahrádkáře.

Výroba, prodej: -jistící prvky SIBA -pojistky NN a VN všech typů -pojistková pouzdra -speciální prvky podle požadavků zákazníka.

Velkoobchod, prodej: -hliníkové profily -velkoplošné materiály -profily pro nábytkový průmysl -ABS, PVC, PP -kuličkové výsuvy -kolečkové výsuvy -úchytky. Maloobchod, prodej: -narážecí hrany k nábytku -nábytkové kování, úchyty.

Výroba, velkoobchod, prodej: -okna -dveře balkónové a vchodové, skládací a posuvné -pravoúhlé -obloukové -segmentové -jednokřídlá -dvoukřídlá -vícekřídlá -mechanické zabezpečovací systémy pro vchodové dveře MULTLOCK. Služby: -konzultace, zaměření a cenová kalkulace zdarma. Vzorkovna a výrobna: -335 44 ...

Služby: -oblečení z Nepálu a Indie, šité přímo pro naší firmu -nábytek a bytové doplňky v koloniálním stylu -ručně malované kožené kabelky a peněženky -košile, kurty, kalhoty, halenky, šaty, svetry, sukně, šátky, trička, bundy, tašky všech barev a velikostí -bižuterii, stříbrné šperky, lampiony, fotoalba a notýsky z ručně vyrobeného papíru, ...

Výroba, prodej: -vysokotlaké a středotlaké radiální ventilátory -mazací agregáty -příslušenství ventilátorů -klapky, kompenzátory.