Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Služby: -komplexní stavební práce -rodinné domy -rekonstrukce a opravy památkových objektů, občanských a bytových staveb -novostavby -výstavba firemních objektů -haly, administrativní budovy -stavby na klíč -zateplení budov -půdní vestavby. Prodej, montáž: -plastová okna a dveře systém SALAMANDER.

Projekce, kompletace, výroba: -čistírny odpadních vod -jímky, septiky, nádrže -kanalizační šachty -plastové bazény a příslušenství -zastřešení. Služby: -rozvoz po celé ČR zdarma.

Služby: -projektování a realizace okrasných zahrad, parků a krajinářské úpravy -modelace terénu -předpěstované trávníkové koberce -vzrostlé stromy a keře -sadovnická realizace -zakládání, údržba a rekonstrukce zeleně -zemní práce -realizace prvků zahradní architektury -mobilní zeleň -střihání a tvarování živých ...

Služby: -výroba schodišť -celodřevěná, ocelová, kombinovaná, samonosná -plovoucí podlahy -dřevěné, korkové, přírodní linoleum -technická příprava pro výrobce schodišť a atypického nábytku, interiéru -interiérová tvorba -atypický nábytek.

Výroba, prodej: -rozvaděče. Služby: -průmyslová automatizace -kamerové systémy -servis, revize elektrických zařízení.

Služby: -výškové práce -nátěry, čistění, penetrace -kácení stromů -vše ve výškách pomocí horolezecké techniky -opravy výškových budov -stavby lešení.

Výroba, prodej, montáž: -žaluzie, markýzy, rolety -sítě proti hmyzu -vratové systémy, mříže -shrnovací dveře -polstrování dveří.

Služby: -vodoinstalatérské práce -montáž dřezů a bojlerů -veškeré opravy -čištění odpadů -rekonstrukce -výměny stoupaček -montáže vodoměrů. Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -domácí potřeby, sklo -železářství -potřeby pro kutily a zahrádkáře -klíče a zámky -velký výběr dekorativních svíček -sběr foto a ...

Zpracování, výroba, prodej: -jehličnaté a listnaté dřevo -trámy, hranoly a latě -dřevostavby a protihlukové stěny -palubky a paletové přířezy -palivové dřevo -kratiny, odřezky a piliny. Služby: -pila -těžba a odvoz dřeva -zajištění a pomoc při vývozu výrobků ze dřeva do zahraničí -výkup kulatiny a surových kmenů.

Služby-řemeslo: -opravy ledniček a mrazáků v domácnosti -montáž a opravy chladícího a klimatizačního zařízení -servis, opravy dojícího zařízení.

Služby: -úprava a vybavení interiérů na klíč -dodávky a montáž žaluzií a kancelářského nábytku -kuchyně -plovoucí podlahy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -světelné zdroje, svítidla -bojlery -průtokové ohřívače -elektroinstalační materiál -kabely Zakázkový prodej: -elektrospotřebiče -elektronika.

Maloobchod, prodej: -řezané květiny -svatební, pohřební, dárkové kytice -suchá vazba -okrasné dřeviny, trvalky -balkonové rostliny -ovocné dřeviny -sadba květin, zeleniny. Služby: -poradenství a realizace zahradní architektury.

Služby: -projekční kancelář -architektonická činnost -architektura, stavby, rodinné domy, administrativní budovy, průmyslové stavby -návrhy interiérů -návrhy nábytku a bytových doplňků -urbanismus, urbanistické studie -povodňové plány -autorský dozor.

Instaluji bezpečnostní dveře a kování Sherlock. Vylévám zárubně betonem proti roztažení. Přidávám další zámky, řetízky, závory a kukátka na dveře.

Maloobchod, prodej servis: -spotřební elektronika -elektrospotřebiče -audio, video-kazety -elektroinstalační materiál -svítidla -antény, satelity.

Služby: -technické služby -správa a údržba nemovitostí -provozování tepelného hospodářství..

Montáž, opravy, údržba: -elektrická zařízení a rozvaděče NN -veřejné osvětlení. Služby: -údržba komunikací -údržba veřejné zeleně -revize elektrických zařízení -stavební činnost -odbahnění rybníků. Pronájem, půjčovna: -vysokozdvižná plošina.

Maloobchod, prodej: -sanační omítky BAYOSAN -venkovní nátěry -barvy na beton -suché maltové směsi -stavební systémy -zateplovací systémy.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží -ruční elektrické nářadí -zahradní technika -spojovací materiál -stavební chemie.

Maloobchod, prodej: -kovový nábytek -originální módní oblečení -květinová aranžmá -originální textilní výrobky -dekorativní předměty Služby: -zakázkové šití bytových doplňků -poradenství.

Zámečnictví: -zakázková výroba -ocelové konstrukce -nesené a pojezdové brány.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -bytový textil.

Služby: -architektonické a inženýrské činnosti včetně projektování.

Služby-řemeslo: -stavební truhlářství -zakázkové truhlářské práce -schodiště -zábradlí -nábytek.