Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -střešní krytiny -stavební hmoty -vláknocementová bezazbestová krytina -modernější nástupce známého eternitu -různé barevné provedení -tašky s povrchovou úpravou -tašky bez povrchové úpravy -zdící materiály Služby: -doprava materiálu po celé ČR -možnost odběru přímo ve výrobních ...

Výroba, prodej: -zahradní krby -venkovní grily -udírny -krbové doplňky -zahradní nábytek -lavičky, parkové lavičky, betonové lavičky -odpadkové koše, koše, betonové koše -vázy -stojany na kola -městský mobiliář.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -schody -dveře, kuchyně -vestavěné skříně -nábytek.

Inženýring, projekce, dodávky, montáž, servis a poradenská služba: -systémy pro úsporu energie a techniku prostředí -systémy měření a regulace v oborech energetika, tepelná technika a průmyslová automatizace -komplexní rekonstrukce výměníkových a předávacích stanic -rekonstrukce kotelen z tuhých na ušlechtilá paliva -měření a ...

Maloobchod, prodej: -kancelářský nábytek -bytový nábytek -bytové a interiérové doplňky. -obývací stěny -vybavení dětských a studentských pokojů -kuchyňské židle, jídelní stoly -válendy, dvoulůžka -ložnice -sedací soupravy -bytové doplňky.

Prodej, e-shop: - potřeby pro řezníky, hotely, restaurace, domácnosti - koření, kořenící směsi - potravinářeké obaly - nože, sekáčky, pilky, ocílky - potřeby pro jatka, domácí zabíjačku - kuchyňské nářadí, potřeby a doplňky - nové a repasovanéh řeznické stroje, gastro zařízení - vybavení výroben a prodejen.

Služby: -zahradnictví -květinové dekorace -vazba květin -výzdoby prostorů -prodej zahradnických produktů -okrasné keře -trvalky -okrasné stromy -balkónové rostliny -prodej řezaných květin -doplňkový prodej zahrádkářských potřeb.

Truhlářství. Zakázková výroba, prodej: -interiérové prvky ze dřeva -schody -nábytek -dveře -vyměření a dodávka zdarma.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavebniny -stavební materiál -podlahový a obkladový korek -tmely silikonové a akrylátové -polyuretanové pěny -stavební chemie -vodovodní armatury.

Výroba, prodej: -nábytek z desek -kuchyně -dětské pokoje.

Výroba, prodej, e-shop: -bytový nábytek -sedací soupravy -postele z masivu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nábytek -sedací soupravy -kuchyňské soupravy -dvoulůžka, palandy -válendy, pohovky -rozkládací křesla -jídelní a konferenční stoly -italské kuchyně -sektorový nábytek. Služby: -architekt -konzultace -montáž -doprava.

Certifikát ČSN EN ISO 90002. Výroba, prodej: -atypické zdravotní matrace na míru pro každého -specializace na klouby, páteř, ploténky -hygienická nezávadnost -alergicky neutrální -dokonalá přispůsobivost k tělu -výborná vzdušnost -studené PUR pěny s otevřenými póry -možnost použití bezlamelového roštu -velké odvětrávací ...

Výroba, prodej, vzorková prodejna: - sedací soupravy, postele - na zakázku - nábytek, skříňky, stolky - kuchyňské linky - rohové lavice - proutěný, ratanový a rustikální nábytek .

Ttruhlářství Výroba: -kuchyňské linky -dveře, okna -schody -skříně, komody -postele -vestavné skříně -věšákové a dělící stěny -balkóny, zábradlí -zahradní nábytek.

Maloobchod, prodej, servis: -BOSCH, METABO, NORTON, KNIPEX, DUSS, MAKITA, FESTOOL, CEDIMA, HAWERA -bourací kladiva, vrtačky, brusky, frézy -pily, brusivo, AKUprogram a příslušenství -hobby nářadí pro kutily -truhlářské stroje -řezačky a diamantové kotouče -závitořezy, hasáky, sikovky, svářečky plastového potrubí -nářadí pro ...

Výroba: -ložní textilní výrobky -dětské přikrývky -dětské deky -péřové přikrývky.

Služby: -realitní kancelář -prodej, koupě nemovitostí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, laky -tmely a lepidla -míchání barev pro interiér i exteriér.

Služby: -těžba a zpracování rašeliny -velkoobchod s rašelinou -rekultivace rašelinišť -výroby a použití pěstebních substrátů z Litvy.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál, písek, kamenná drť -palivo, uhlí. Služby: -zemní práce, bourací práce. Obchod pro ženy a děti: -bytový textil -látky -kočárky, hračky -kojenecké zboží. Labužník: -chlebíčky, zákusky

Maloobchod, prodej: -nábytek -obývací stěny -sedací soupravy -dětské pokoje -ložnice -kuchyně -křesla, židle -stolky, stolky pod televize -bytové doplňky.

Prodej a montáž: -plastová okna a dveře. Služby: -autodoprava. Výroba, prodej: -betonové skruže.

Služby: -realitní kancelář -kompletní finanční služby -finanční poradenství -právní služby -odhady nemovitostí.