Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Lomvi na svém eshopu nabízí potřeby k cestování, dětské zboží, vybavení do kuchyně, koupelny a další.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - matrace, rošty - postele - povlečení, prostěradla - autosedačky - dětské kočárky.

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál - kotevní systémy - stavební chemie - pěny, lepidla, silikony, tmely - hydroizolační fólie - těsnění - podložky, šrouby, hmoždinky, kotvy, matice, vruty.

Český výrobce LED zrcadla na míru. zákazníci mohou vybírat z 130 moderních designů zrcadel v mnoha rozměrových variantách, s několika typy osvětlení.

Výroba, distribuce: - generátory ozonu vzduchu O3 Oprava, servis: - zdravotnické prostředky značky BIOSYNCHRON

Maloobchod, prodej: - vybavení koupelen - obklady, dlažby - sanitární keramika, vany - koupelnový nábytek - omítky, stavební chemie - izolační materiály - kamenné koberce.

Společnost MONPE KNZ s.r.o. provozuje prodejnu krmiv, zahradních potřeb a PROFI nářadí.

Internetový obchod nadum.cz se stavebním materiálem. Prodej střešních oken, fólií a membrán, krytin pro ploché a šikmé střechy, izolací, stavebních prvků pro interiér a exteriér.

Vývoj, výroba, ostření speciálních rotačních a stacionárních řezných nástrojů pro třískové obrábění. Nabídka upínacích systémů a speciálních nástrojů s výměnnými břitovými destičkami. Vývoj, výroba nástrojů pro ozubení. Dodavatel komponentů pro automobilový, hydraulický, elektrotechnický, energetický a letecký průmysl.

Práce: - elektroinstalační, elektrikářské. Oprava, montáž, revize: - hromosvody - elektrické nástroje, nářadí. Oprava: - jeřáby. Prodej, servis: - el. ruční nářadí.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - ukončovací lišty (na obklady, dlažby, mramor, parkety, plovoucí podlahy) - profily. Německo: - Euro Profil System GmbH Blumenweg 1 D-90522 Obersbach (Bayern) - telefon 0049/911/965 333 0 - fax 0049/911/965 333 29 - e-mail info@eps-profil.com.

Na Brahmashopu je možné zakoupit věci pro esoteriku, aromaterapii. Přírodní kosmetika, dekorace a doplňky.

Firma se zabývá dovozem a distribucí dárků, dekorací a zahradního nábytku. Velkoobchod s dekoracemi.

Dovoz, VO i MO prodej svítidel Paulmann, LABRA, aj. do interiéru i exteriéru. Spolupráce s architekty.

Zajistíme Vám celkový prodejní servis: - Bezplatnou konzultaci prodejní strategie - Profesionální prezentaci Vaší nemovitosti - Právní služby (rezervační, kupní smlouvy, smlouvy o zřízení věcného břemene, smlouva o převodu členských práv a povinností, návrh na vklad do katastru nemovitostí, předávací protokol, vše na míru prostřednictvím externí ...

Provozovna. Autorizovaný dealer, prodejce značkové techniky Husqvarna, servis, opravy, půjčovna, pronájem: - zahradní a lesní technika - sekačky, vyžínače, křovinořezy - motorové a pásové pily - foukače, vysavače - sněhové frézy - traktory a ridery - okružní pily, cirkulárky. Sídlo firmy: - Pražmo 166, okr. Frýdek-Místek.

Společnost Ekodoma s.r.o. se specializuje na pozáruční servis plastových oken a dveří.

Výstavba a prodej rodinných domů ve Frýdku-Místku a okolí.

Společnost INVA Building Materials s.r.o. působí jako výhradní distributor stavební chemie SOUDAL. Dodáváme výrobky zavedené belgické firmy, která představuje světovou špičku ve vývoji a produkci polyuretanových pěn.

Společnost CHVÁLEK ATELIÉR s.r.o. poskytuje komplexní odbornou službu včetně inženýringu.

Návrh, dodávka: - kancelářské a bytové interiéry - nábytek na míru

Široký sortiment vnitřního stínění jako jsou tradiční žaluzie na míru, moderní rolety den a noc či designové plisé žaluzie. V nabídce nechybí ani sítě proti hmyzu.

Výroba: - potrubní systémy z plastů pro rozvody teplé a studené vody, podlahového topení a tlakového vzduchu - výroba z plastů a forem na zakázku

Stavebně obchodní společnost se zaměřením na technická zařízení budov s realizačním centrem v Ostravě, výrobním areálem v Paskově a pobočkami v Brně a Praze. - navrhování, dodávky, montáž a servis vzduchotechnických a klimatizačních systémů - komplexní provádění zdravotnických provozů - realizace chlazení, vytápění a zdravotechnických ...

Výroba, dodávka, montáž - hliníková okna, dveře - hliníkové prosklené fasády - střešní světlíky - lehké stavební a prosvětlovací konstrukce.