Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Kamenictví, kamenické práce, kameník. Výroba: -mramorová mozaika -dlažba, obklady, schody, parapety, barové pulty, kuchyňské desky, solitéry, kameny do zahrad

Výroba, montáž: - garážová vrata-sekční, hliníková rolovací, průmyslová, výklopná - vjezdové brány - předokenní rolety - markýzy - mříže-pevné, rolovací - sítě proti hmyzu - žaluzie-horizontální, vertikální.

Truhlářské práce. Výroba: - nábytek na zakázku. Provozovna: - 8. května 900, Bludov.

Údržba zeleně a parků, realizace zahrad. Prodej sazenic a lesních stromů. Lesnické práce.

Dodávka: - bezpečnostní mříže - garážová vrata včetně pojezdů - horizontální, vertikální a látkové žaluzie - sítě proti hmyzu - venkovní rolety - markýzy.

Onjasi Truhlářství, s.r.o. se nachází v centru města Zábřeh a jeho vznik byl pod názvem JOS Dřevovýroba. Pokud tedy hledáte stolařství, které vám vyrobí originální nábytek z masivu nebo dřevěné schodiště na zakázku pak jste zde správně. Díky kvalifikovaným pracovníkům jsou výrobky prováděny kvalitně a se smyslem pro detail. Realizace zajistíme ...

Prodejní a konzultační středisko: - plastová okna, dveře, zimní zahrady - fasády, revitalizace - veškeré stavební práce

Koupelnové studio: - 3D návrhy koupelen - technické i designové poradenství - realizace koupelen. Prodej: - sanitární zboží - koupelnový nábytek - obklady a dlažby.

Práce: - zednické - rekonstrukce bytových jader - montáž sádrokartonu - pokládka zámkové dlažby.

Prodej paliva: - uhlí - koks - pevná paliva - černé, hnědé uhlí - dřevěné, uhelné brikety - palivové dříví na zátop. Prodej, montáž, servis: - kotle na tuhá paliva - skládání uhlí pásem až do sklepa.

Architekt: - řešení interiéru. Stavební projekce: - občanské, bytové stavby.

Dětský eshop LUNAMI: - luxusní dekorace - samolepící bordury - samolepící dekorace na zeď - nástěnné dekorace - nástěnné obrázky - samolepící dekorace a tapety - luxusní maxi samolepky.

Montáž a prodej interiérových dveří (SAPELI, ADOR, Masonite), renovace dveří a pokládka plovoucích podlah.

Práce: - plynoinstalace - topenářství - vodoinstalace. Prodej: - sanitární keramika - koupelnové vybavení - kotle - hliníková otopná tělesa. Prodej: - sanitární technika - koupelnové vybavení a nábytek.

Maloobchod, prodej, e-shop: - spotřební elektronika - domácí spotřebiče elektro - svítidla - náhradní díly elektrospotřebičů.

Velkoobchod, maloobchod, montáž, servis, poradenství: - klimatizace - vzduchové clony - odvlhčovače - měřící a regulační technika - infračervené halogenové zářiče - tepelné čerpadla - ohřívače užitkové vody.

Projekce, výroba, montáž, servis: - domovní čistírny. Kovovýroba. Projekce a realizace: - stavby na klíč. Autorizovaný prodejce, servis: - automobily značky Volkswagen, Škoda. Autobazar. Doprava. Realitní kancelář. Kamenolom Dolní Libina.

-Fotografické služby -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Testování, měření, analýzy a kontroly -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba kovových konstrukcí a ...

Stolařství a truhlářství Unzeitig se sídlem v Šumperku se zabývá výrobou nábytku pro soukromé i komerční interiéry. Zaměřujeme se na zakázkovou výrobu vestavěného i samostatně stojícího nábytku. Vyrábíme z masivních tuzemských dřevin, dýhovaných i laminovaných desek, v kombinaci s kovem i sklem. Zakázková výroba nábytku: - kuchyně a vestavěné ...

Dodávka, prodej, montáž: - chladící a klimatizační zařízení.

Matrace MATEX - spánkové studio Prodej: - matrace - postele - lamelové rošty - anatomické polštáře - přikrývky - ložní program. - pouze české výrobky Prodáváme značky: Tropico, Curem, DPV, Klinmam, Áčko, Ahorn, Mireal, Montero Těšíme se na Vaší návštěvu :-)

Prodej: - jízdní kola - elektro - TV, pračky, ledničky, mrazáky, myčky, sporáky - krbová kamna - krbové vložky - koupelnový nábytek - ohřívače vody - RC modely - domácí potřeby - drogerie - školní potřeby - hračky - barvy, laky.

Stavíme na kvalitě, nabízíme kvalitní stavební materiál. Velkoobchod, maloobchod: - stavební materiály - stavební materiály pro suchou. výstavbu - komínové systémy - hrubé stavby - fasády - interiéry. Člen obchodního družstva BigMat.