Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Velkoobchod: - obklady - dlažba - vybavení koupelen - sanitární technika - sprchové kouty, vany - koupelnové doplňky - zrcadla.

Zámečnictví. Výroba, instalace a opravy strojů a přístrojů. Malířství a natěračství, zednictví. Návrhy, studie a realizace zahradních úprav.

Prodej, stavba a realizace: - teplovzdušné krby - krbová kamna na dřevo i uhlí. Výroba krbů na zakázku.

Prodej: - zahrádkářské potřeby - oplocení - nářadí - zboží pro dům a zahradu - drogerie - elektro (baterie, zásuvky). Pobočka: - Nám. Míru 42, Úsov - Tel.:604815176 (p. Osladil)

Služby: - elektroinstalace. Prodej: - elektroinstalační materiál.

Prodej, montáže: - okenní fólie - bezpečnostní dveře - bezpečnostní systémy - požární systémy - kamerové systémy - domovní telefony, videotelefony - garážová vrata a automatické brány. Elektromontáže.

Firma Prumhor s.r.o. Vám upraví Váš interiér či exteriér. Zabýváme se stavebními a natěračskými pracemi, zateplováním fasád a také prodejem barev a laků nejen v Šumperku, ale také v Olomouci. Zaměřujeme se na tyto služby: - stavební činnost (rekonstrukce, výstavba) - revitalizace bytových a nebytových domů - revitalizace panelových domů - ...

Služby: - údržba zeleně - stříhání a řez keřů a stromů - kácení stromů - údržbářské práce - doprava, stěhování

Služby: - osvětlení zahrad - drobné stavby (krby) - projekce a kompletní realizace (návrhy a realizace zahrad na klíč, osvětlení, výsadby v interiéru a exteriéru, celoroční údržba) - dodávka závlahových systémů HUNTER

Zásilkový a internetový obchod: - elektrické profesionální a hobby nářadí - profi benzínové a elektrické pily - profi zahradní technika - kompresory - vzduchové nářadí - svářecí technika - stroje na zpracování dřeva - sněžné frézy atd.

Koupelnové studio, prodej obkladů a dlažeb jak do interiéru tak exteriéru. Grafické návrhy, technické i designové poradenství. Výhradní zastoupení značek v regionu: Obklady a dlažby (Itálie, Španělsko) Sanitární keramika, baterie

Výroba: - závěsné a kotvící prvky určené k montáži sádrokartonů. Divize: Nástrojárna: - soustružení, frézování, broušení, elektroerozní obrábění - výroba nástrojů. Lisovna. Drátěný program.

Dodávka - motorové a elektrické pily JONSERED - křovinořezy JONSERED - zahradní sekačky a traktory JONSERED - zahradní technika HUSQVARNA - lesní technika HUSQVARNA

Prodej, montáže: - plastová a hliníková okna a dveře značky DOLS - sekční garážová vrata Kružík. Zednické práce.

Prodej, montáže českých pletiv, svařovaných sítí a průmyslových panelů, chovatelských a lesnických pletiv, sloupků a vzpěr, bran, branek a příslušenství pro instalaci různých typů oplocení.

Zakázková výroba: - kuchyně a nábytek z lamina - vybavení interiérů. Provozovna Šumperk: ul. Žerotínova 89 bývalý areál MORAVOLEN 787 01, Šumperk.

Dřevostavby Michlovský. Tesařství. - dřevostavby, nízkoenergetické rodinné domy - zahradní domky, pergoly, altány - půdní vestavby, vikýře - venkovní terasy - brány, ploty - dřevěné obložení.

Diamantové nástroje : - brousící kotouče z diamantu a kubického nitridu boru - diamantové pilníky - diamantové průvlaky - honovací lišty - diamantové nástroje pro stavebnictví - diamantové vrtací nástroje.

Ateliér Abakuk: - ateliér dřevěných soch. Výroba: - srubů - zahradního nábytku.

Firma Nazet, s.r.o. ve Vikýřovicích nedaleko města Šumperk, se zaměřuje na prodej a servis zahradní, zemědělské, lesní techniky a obchodní zastoupení značkových výrobků firem Stiga a VARI. Prodej, eshop a servis: Zahradní technika - křovinořezy, vyžínače - vysavače, foukače - drtiče zahradního odpadu - postřikovače - rozmetadla - ...

ABA Šumperk, společnost s ručením omezeným je firmou, která se zaměřuje na tenkostěnné a tlustostěnné zpracování plechů různými technologiemi s důrazem na svařování. Také se specializujeme na nerezovou výrobu pro gastronomii a zdravotnictví. Díky dlouholeté orientaci v oboru vlastníme speciální technologické vybavení pro povrchové úpravy nebo pro ...

Květinářství Prodej: -květiny -dárkové zboží -keramika.

SZA-STAV, s.r.o. - provádění staveb: - novostavby - rodinné domy na klíč - rekonstrukce staveb - fasády - obklady a dlažby - půdní vestavby - přestavby bytových jader - vyměřování objektů - oplocení objektů - autodoprava nákladní - zemní práce - školící centrum.