Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Celokovové krby pro mnohoúčelové využití: - krb zahradní - krb rohový - krb maxi.

Prodej: -nábytek -obývací stěny -postele -podlahové krytiny -koberce -kuchyně.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Firma ADEX LM s.r.o. je solidní, zkušený a spolehlivý partner v dodávkách a montážích klimatizací, vzduchotechniky, čističek vzduchu a tepelných čerpadel s dlouholetou zkušeností. Nabízíme klimatizace do bytů, domů i kanceláří, včetně centrální klimatizace. Dále prodáváme tepelná čerpadla jako součást vytápěcího systému umístěné vně ...

Firma Haluz.cz - ing. Matěj Srovnal se sídlem v okrese Šumperk nabízí různorodé práce ve výškách a poskytuje služby v oblasti arboristiky.  Arboristika: - odborné ořezy stromů dle platných arborististických standardů - vazby korun - rizikové kácení - konzultace a odborné posudky stromů - ochrana stromů při stavbě - úprava stanovištních ...

Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje.

Firma Jan Kočíř se sídlem v obci Mírov v okrese Šumperk se zabývá zednickými pracemi a pokládkou obkladů a dlažeb. Stavební, zednické a obkladačské práce provádíme jak pro soukromé, tak i firemní zákazníky. Realizujeme např. rekonstrukce bytových jader, fasád, půdních vestaveb nebo novostavby rodinných domů, pokládku keramických obkladů dlažeb a ...

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Zednické práce, kompletní výstavba rodinných domů, obkladačské práce, malířské práce, zateplování domů, práce se dřevem, výstavby plotů, rekonstrukce jader, výkopové práce.

Zabýváme se komplexní údržbou zeleně. Nabízíme sečení a mulčování trávníků, stříhání živých plotů a keřů, kácení a ořez stromů, štěpkování, výsadbu stromů, zakládání a údržbu záhonů, chemické postřiky.

Prodej: - zahradní a lesní technika - pily - sekačky - křovinořezy - čerpadla - sněhové frézy - traktory - plotostřihy - foukače - vyžínače - vysavače - motokoloběžky. Půjčovna: - benzínové a elektrické pily - křovinořezy - provzdušňovače a odmechovače trávníků.

Velkoobchod, maloobchod, montáže: - vodoinstalační materiál - topenářský materiál - sanitární keramika. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Maloobchod, prodej: - barvy (fasádní, interiérové, syntetické) - laky - malířské potřeby - ředidla - tónovací centrum - komplexní sortiment laků, barev. Tónování barev.

VODOPLAST nabízí na prodejně sortiment potřebné pro instalaci vody, topení, plynu, sanitní zboží, vodovodní baterie, vybavení koupelen, dřezy, zrcadla as další.

Dodáva, montáž, oprava, servis: - chladírenské a mrazírenské boxy - průmyslové chlazení - klimatizace - tepelná čerpadla - podlahové vytápění.

Výstavbu účastnických přístupových sítí a veřejného osvětlení na klíč provádí firma Libor Dudek. Činnost naší firmy je zaměřena na výstavbu účastnických přístupových sítí, pomocí kterých se provádí napojení hlavních telefonních stanic na telefonní ústředny. Dále provádí montáže přenosových systémů 1. a 2. řádu, pobočkových ústředen a ...

Prodej, eshop svítidla: - bodová - dětská - fluorescenční - kuchyňská, koupelnová - led - lampy, lustry - venkovní.

Navrhujeme interiéry, vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, postele, obýváky, dětské pokoje, dveře, podlahy, ložnice i kanceláře. Prodáváme elektrospotřebiče, židle, stoly, tapety, peřiny, zdravotní matrace, lamelové rošty vše pro zdravé spaní. Zajistíme kvalitní zpracování, autodopravu i montáž.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

OSTROV REALIT s.r.o. je realitní společnost v lokalitě Šumperk, Olomouc, Jeseník.

Zahradní architektura: - projekce a realizace sadovnických úprav - řez a ošetřováni keřů, stromů, živých plotů - ořez stromů horolezeckou technikou - pokládání travního koberce - prodej okrasných rostlin.

Libor Struhár se zaměřuje na elektrikářské práce, opravy klimatizací, instalaci zásuvek a montáž jističů.

Les-Agro-Komplex poskytuje již od roku 1997 služby vlastníkům lesů, městům či obcím spravujícím parky a městskou zeleň. Samozřejmě jsou naše služby určeny také pro zahradníky nebo drobné zemědělce. Součástí našeho podnikání je také prodej malotraktorů, mulčovačů, sekaček na trávu a mnoho dalšího. Veškeré stroje a techniku si můžete vyzkoušet v ...

Zahradnictví: - skalničky - trvalky - balkónové rostliny a letničky - vřesovištní rostliny - okrasné dřeviny - čarověníky - okrasné trávy - vodní rostliny - ovocné stromy - drobné ovoce - osazování truhlíků a veškerých nádob