Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Dodávka, prodej, montáž, instalace: -chladírenská technika: -zařízení obchodů -technologie chladíren a mrazíren -komponenty pro chlazení a klimatizaci -tepelná čerpadla -sledování a záznam teploty -chlazení vody

Realizace staveb na klíč: - bazény - jímky - ploty - dlažby - garáže - vratové systémy. Prodej: - bazény - zastřešení - jímky - septiky - čistírny odpadních vod - automatické vratové systémy.

Výroba a prodej: -nábytek -vybavení byty, kanceláře, ubytovny, prodejny -dětské pokoje -obývací stěny -kuchyňské linky -psací stoly -předsíňové stěny.

Kompletní servis o světelnou a nesvětelnou reklamu.Výměny stávajícího osvětlení za LED úsporné zdroje světla. LED technologie v osvětlení reklam

Návrhy, výroba a montáž sklohliníkových konstrukcí. Sklohliníkové konstrukce lze využít při výstavbě nebo rekonstrukci objektů pro bytové, průmyslové nebo občanské potřeby. Hliníkové profily, ze kterých jsou výrobky kompletovány lze poskládat i do jiných tvarů než je běžný obdelník nebo čtverec.

Výroba, prodej: -komletní stavba střech (prostřednictvím realizačních firem) -střešní krytiny -okapy a ostatní příslušenství -latě + mořidla k jejich ošetření -vazníkové střešní konstrukce -tepelné izolace -difuzní fólie -střešní i klasická okna -doprava na místo realizace.

Prodej a servis: - zahradní technika - komunální technika - golfová technika - zemědělská technika - příslušení - John Deere(LTR 180, X595, Gator) - Honda, Stiga, Vari - Briggs&Stratton. Pneuservis: - pneumatiky - Barum, Continental, Michelin, Semperit - litá kola. Rychloservis: - Mann - Bosal - ...

Nabídka spojovacího materiálu: -metrické šrouby šestihranná hlava, imbusy, okrasné, válcová a zapuštěná hlava, vratové -šrouby do plechu samořezné s válcovou, zapuštěnou a čočkovou hlavou -texy se šestihrannou, válcovou a zapuštěnou hlavou -vruty zapuštěná hlava-pozidriv, čočková hlava-pozidriv, s válcovou ...

Nabízíme bytové doplňky, okenní fólie, autofólie, žaluzie, látkové roletky, sítě proti hmyzu, rolety, japonské stěny, římské rolety, těsnění, markýzy, garnýže, pergoly, reklamy, zastínění zimních zahrad a shrnovací dveře.

Půjčovna stavební mechanizace. Půjčovna pro kutily: -ruční elektrické nářadí -stavební stroje -řetězové elektrické pily -řetězové motorové pily -vybavení pro malování -vybavení pro tapetování apod.

Montáž, dodávka: - voda - topení - plyn - obklady - pokládka dlažby - rekonstrukce bytového jádra. Servis, opravy: - kotle DAKON, ATMOS - čerpadla.

Výroby, prodej, montáž: - plastové stropní podhledy.

Velký výběr záclonových a dekoráčních látek. Garnýže různych materiálů a tvarů. Návrhy, zaměření, montáže, odborné šití na zakázku.

Oprava, prodej, servis: -elektrospotřebiče -bílá, černá technika. Provozovny: -Benešov, Hrázkého 520 tel.317723414 -Votice, Komenské náměstí 176 tel.317814124.

Zahradní služby, zahrady na klíč, vše pro Vaší zahradu, realizace, úprava a údržba zahrad. Ploty, plůtky, pergoly, zídky, nájezdy, dlažby.

Služby: -stavebniny. Prodej stavebního materiálu.

Výroba nábytku na zakázku: -z lamina a masivu -kuchyňské linky -ložnice -obývací stěny -dětské pokoje, studentské pokoje -ostatní doplňky -služba architekta k dispozici.

Elektro-montážní firma. Služby: -elektromontážní práce -osvětlení interiéry, veřejné -montáž hromosvody průmyslové a domovní instalace. Zemní práce: -stroje CAT -řezání, vrtání betonových stěn dia montážní technikou.

Prodej materiálu: -instalační -vodoinstalační -topenářský -doplňky. Práce: -stavební -topenářské -vodoinstalace.

Zahradnické služby. Projekce a realizace zahrad. Celková údržba a rekonstrukce stávající zahrady. Stříhání živých plotů, zakládání a sečení trávníků, hnojení trávníků a rostlin. Poradenská činnost. Veškeré práce spojené s Vaší zelení. Vše odborně zhotoveno.

V obchodech Kapradina a v e-shopu najdete dárky, dárkové předměty, dekorace a bytové doplňky. On-line prodej dárkového a luxusního zboží jako jsou andělé, víly, svíčky, svícny, zrcadla, vázy, květiny, nici, koně, bižuterie, šperkovnice, panenky, flakóny, kočky a jiné dárky. Značky: Yankee candle, Bearington, Willow Tree, Bridgewater, Leonardo

Prodej, velkoobchod, maloobchod dřevoplošné, dřevěné materiály: -masivní konstrukční hranoly KVH -lepené vrstvené hranoly BSH -stavební řezivo -OSB desky -cementotřískové desky -dřevovláknité desky Steico -sádrovláknité desky -překližky stavební a fóliované -okenní hranoly -palubky -thermowood fasádní obklady -terasové exteriérové ...

Naše firma sídlící v Čerčanech nedaleko Benešova, je na českém trhu od začátku 90tých let. Její činnost je zaměřena dvěma směry, a to na produkci truhlářského i stavebního řeziva a výrobu plastových oken. Jsme rodinná firma, proto klademe důraz na kvalitu a individuální přístup k zákazníkům. Naše činnost: - výroba - prodej a montáž ...

Internetový prodej: -široký sortiment interiérových dveří a zárubní značek Sapeli, Masonite, Stylus a dalších předních výrobců interiérových dveří.