Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Společnost se zabývá prodejem nástrojů pro kovozpracující podniky. Značky: -AKKO, SECo, PRAMET, ISCAR, ZCC CT, PRECITOOL, SUMITOMO, HITACHI.

Provádíme svářecí práce metodou Tig, CO2, dále provádíme výrobu vrat, vrátek, oplocení pozemků, výroba nerezového zábradlí, výroba nástaveb na nákladní automobily, výroba konstrukcí

Specializovaná prodejna zaměřená na zdravé spaní. Nabízíme široký sortiment zdravotních a ortopedických matrací, lamelových roštů, postelí, paland, ložnicového nábytku, nábytku do dětských pokojů a lůžkovin. Dále se zabýváme prodejem kancelářského nábytku a realizací kancelářských prostorů.

e-shop, velkoobchod, maloobchod elektroinstalační materiál, osvětlení, svítidla, jističe, vypínače, zásuvky, žárovky, zdroje světla, ventilátory, vytápění, kabely, vodiče, spotřebiče...

Prodej a servis zahradní techniky značek Stihl, Viking, Husqvarna, Vari, Stiga, Honda, AL-KO, Motor Jikov. Prodáváme pily, sekačky, křovinořezy, travní traktory, čerpadla, elektrocentrály, ruční nářadí. Prodej náhradních dílů, záruční servis

Stavební a nábytkové truhlářství. Zakázková výroba a montáž: -altány, zahradní domky, drevene terasy, drevene ploty, montaz nabytku, krovy, klempirske prace, pokryvacske prace

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

V naší nákupní galerii naleznete nejen velký sortiment, ale i příznivé ceny, kvalifikovaný přístup našich pracovníků a vysokou kvalitu poskytovaných služeb. V našem e-shopu naleznete pneu, disky, hračky, sportovní potřeby, koloběžky, dětské čtyřkolky, minibike, minicross, pitbike, motorové pily, sekačky, křovinořezy, zahradní grily, vysavače, ...

Vašák&Partneři - Postavit dům za 1 milion korun - Utopie či skutečnost? Chcete na své parcele stavět rodinný dům? Hledáte nejlepší ceny projektů stavby na klíč, ale ne za cenu ošizené kvality? Jste na správném místě!

Dodávka, montáž: -dveře a zárubně WIPPRO -vchodové dveře WIPPRO, VETOS -dveře a zárubně SAPELI -mobilní posuvné stěny PARTHOS -půdní schody WIPPRO -samostatné a obkládané schody SWN* -dřevěná, plastová a hliníková okna -dřevěné parketové a plovoucí podlahy. Provozovna: -Praha, Bubenská 20 tel./fax 220874988.

Vyroba, dodávky: -jímky -přečerpávací šachty včetně vybavení -bazény -bazénová technologie Stavební práce, zemní práce, kontejnerová přeprava materiálů.

Výrobce střešních světlíků. Dodáváme střešní světlíky kopulové, pásové, zařízení pro odvod tepla a kouře, denní a požární odvětrání ve stavebnictví a atypická prosklení. Montáž a servis střešních světlíků

Specialista na dlažby, obklady Rako, Paradyž, Opoczno a chemii Ceresit. Dodání po celé ČR.

Nabízíme specializovaný prodej barev-laků, zateplovacích systémů a sádrokartonů. Je zde tónovací centrum ve všech prodejnách - možnost výběru z 35 000 odstínů. Půjčovna podlahových brusek. Prodej podlah, OSB desek a palubek.

Velkoobchod, maloobchod, montáž: -podlahové krytiny DLM*, GERFLOR -sportovní povrchy.

Prodej: -instalatérské potřeby -elektromateriál. Půjčovna: -nářadí Bosch.

Kovovýroba. Železářství. Pneu servis. Garážová vrata.

Služby: -opravy a montaž plynových spotřebičů. Práce: -topenářské.

Prodej: -klíčů, zámků, kování -autoklíče s čipem -bazénová chemie -přípravky a hnojiva pro zahrádkáře.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -zdící materiály -střešní krytiny -zateplovací systémy -dveře, zárubně -sádrokartony -venkovní dlažby.

Stavební firma. Provádění: -bytové a občanské stavby -inženýrské stavby -rekonstrukce objektů -půdní vestavby -zateplování staveb -demolice. Dřevoprodej.

Služby: -prodej, montáž, servis bazénů Výroba: -bazény -fontány -whirpooly -zastřešení -prodej -internetový prodej.

Stavební práce. Prodej: -stavební materiál. Silniční nákladní doprava.

Prodej potřeb pro: -zahrádkáře -akvaristy -ornitology -chovatele domácích zvířat.