Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Maloobchod, montáž: -plastová okna. -dřevohliníková okna. -dřevěná eurookna. -masivní vchodové dveře z plastových profilů. -samonosné brány. -garážová vrata.

Specializované zahradnictví. prodej: -kaktusy, sukulenty. -mrazuvzdorné palmy. -juky, agáve.

Truhlářství. Výroba: -nábytek. -vestavěné skříně. -obývací stěny. -postele.

Stavba, dodávka: -interiérové krby. -kamna.

Truhlářství. Výroba: -zahradní dřevostavby. -pergoly, altány. -zahradní domky. -zahradní nábytek. -nábytek z masivu. -schodiště. Práce: -pokládka plovoucích podlah. E-shop: -OSB desky. -palubky. -KVH hranoly.

Zakázkové truhlářství. Práce: -truhlářské.

Zahradnictví. Pěstování, prodej: -květiny. Návrh, realizace zahrad.

Značková prodejna: -GORENJE, WHIRLPOOL, PANASONIC, DAEWOO, TESLA, LIEBHERR, MIELE. Velkoobchod. GORENJE: -největší výběr vestavných spotřebičů. Prodej: -chladničky -kombinované chladničky -mrazničky, mrazáky -pračky -myčky -sušičky -sporáky. Prodej různých značek: -televizory -videa -mikrovlnné trouby -pračky -a ...

Prodej a pronájem: - sanitární technika a WC - mobilní kanceláře - kontejnery - ploty - kontejnery - párty stany - protipovodňové zábrany.

Maloobchodní prodej textilní galanterie a bižuterie. Internetový obchod R-galanterie nabízí textilní galanterii-široký výběr zipů, knoflíků, mašlí, jehel, korálků, textilní metráže, bižuterii, dekorační zboží, módní a oděvní doplňky-šály, šátky, rukavice, čepice, hobby a bižuterní komponenty, korálky, oděvy a vyšívací předtisky, bytový textil a ...

Výroba: -matrace všeho druhu -matrace na míru z vaty a molitanu, bavlny, vlny se zdravotními vložkami -dětská lehátka pro mateřské školy. Prodej: -molitanu -dětské postýlky a příslušenství.

Poskytuji komplexní realitní služby a poradenství. Poradím Vám jak připravit nemovitost na prodej. Kladu důraz na osobní přístup a férové jednání.

Poskytuje - finanční poradenství Reality Hostinská činnost Investiční výstavba

Prodej, velkoobchod: -fasádní barvy -fasádní materiály -laky -ředidla -malířské pomůcky.

Prodej: -koberce v metráži -koberce kusové -běhouny -PVC* -rohoží.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Stavební a obchodní společnost. Provádí: -stavby na klíč -rekonstrukce -sádrokartóny -obklady, dlažby -zámková dlažba. Práce: -tesařské, klempířské, pokrývačské -instalatérské, topenářské -elektroinstalační -veškeré stavební. Prodej: -keramické obklady a dlažby -lišty, spárové hmoty, lepidla, silikony, umyvadla, vany.

Prodej: -zahradnické nářadí.

Dřevěná okna, Euro okna, vchodové a vnitřní dveře, obložková futra, vestavěný nábytek, kuchyně, stavební truhlářství.

-Výroba keramiky -Paspartování Hostinská činnost Kamnářství